Ko si ba ti ?LlullSergio je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:04Bilo je pitanje koga bi htio, ja rekao Vladutm01hzne je napisao/la: ↑14 mar 2021, 18:02Sretno daljeLlullSergio je napisao/la: ↑14 mar 2021, 17:52Prosao sam, samo eto bilo je nekih kikseva, reci cemo da protivnik nije bio na razini![]()
![]()
Ako ti dođe Vlada Novaković, sve daj da ga izbaciš![]()
![]()
Sportski komentatori
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Evo prvi put slušam Darka na hokeju, pa i nije smor koliko sam mislio, samo treba se ušteliti da pak ne tretira kao loptu, da udarac nije šut na gol kao u fudbalu, da slični hokejaški potezi nisu fudbalski ili košarkaški. To malo smeta, ali može se slušati.
Jesi ti Edin ili Nedim 
Mislim da je Nedim i ranije bio najavljen, tkd... 
- LlullSergio
- Kontakt:
Ma fura vas, vidite na avataru da se radi o tamnoputom decku.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
O cemu se radi, ima li gdje pogledati reprizu, ili na yt? 
- SantiCazorla08
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Nisi ovo ti, ti bi znao ono pitanje iz biciklizma i igro si ko Jozo bas ziheraski
Ja na onom MVP ne bi iso dalje nema sanse lupio bi i pod cijenu poraza
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- LlullSergio
- Kontakt:
E vala za zenski biciklizam me nije stid (valjda nema kakve feministice iza ugla
).
A igrao sam do sredine, vidio si da sam kasnije sve pokusao i sto nisam bio siguran, mada eto Gdanjsk bas lapsus ono da ne pazis sta citas i tako.
A igrao sam do sredine, vidio si da sam kasnije sve pokusao i sto nisam bio siguran, mada eto Gdanjsk bas lapsus ono da ne pazis sta citas i tako.
Svaka cast, idemo po titulu.LlullSergio je napisao/la: ↑17 mar 2021, 07:15E vala za zenski biciklizam me nije stid (valjda nema kakve feministice iza ugla).
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Dobar si, čestitkeLlullSergio je napisao/la: ↑17 mar 2021, 07:15E vala za zenski biciklizam me nije stid (valjda nema kakve feministice iza ugla).
Al kako nikad nisi gledao Bračne vode ili makar čuo za Al Bandyja? Legendaran lik
Zanimljivo mi je bilo kako niti jedan od vas nije povezao elemente sa gimnastikom
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- LlullSergio
- Kontakt:
HvalaNirton je napisao/la: ↑17 mar 2021, 08:09Svaka cast, idemo po titulu.LlullSergio je napisao/la: ↑17 mar 2021, 07:15E vala za zenski biciklizam me nije stid (valjda nema kakve feministice iza ugla).
A igrao sam do sredine, vidio si da sam kasnije sve pokusao i sto nisam bio siguran, mada eto Gdanjsk bas lapsus ono da ne pazis sta citas i tako.![]()
A nisam se htio naklapati,ali znao sam upratiti seriju, na Novoj nekad davno isla stalno. On je ona tip sto ga zena, djeca, svi zivi za*ebavaju, jel takoOtelo je napisao/la: ↑17 mar 2021, 08:42Dobar si, čestitkeLlullSergio je napisao/la: ↑17 mar 2021, 07:15E vala za zenski biciklizam me nije stid (valjda nema kakve feministice iza ugla).
A igrao sam do sredine, vidio si da sam kasnije sve pokusao i sto nisam bio siguran, mada eto Gdanjsk bas lapsus ono da ne pazis sta citas i tako.![]()
Al kako nikad nisi gledao Bračne vode ili makar čuo za Al Bandyja? Legendaran lik
Zanimljivo mi je bilo kako niti jedan od vas nije povezao elemente sa gimnastikom![]()
Samo nit sam se mogao sjetiti da su to Bračne vode, nit šta. Kasnije mi je naumpalo.
Da i ja pohvalim svog protivnika, bio je odličan. Ja sam katastrofalno odigrao i svaku 50-50 odluku sam uspio promasiti. Pitanja su bila ok, definitivno dobra zabava. Sretno ti u nastavku kviza
Po meni je set pitanja za vašu emisiju nekako bio idealan. U prve dvije je bilo poteško, a u trećoj s Makedoncima dosta lakše. Vidjet ćemo naredni krug sa komentatorima kako će izgledat 
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Vratio se, a nekidan je bio na sastanku vezanom za projekte ovih kvalifikacija kao i EuraJohnKeynes97 je napisao/la: ↑17 mar 2021, 20:52Evo onog majmuna na Nova BH. Ubi mi odmah zelju za fudbalom.
HRT2 HD i Viki Ivanović
- legenda reala
- Kontakt:
Treniras liLlullSergio je napisao/la: ↑17 mar 2021, 07:15E vala za zenski biciklizam me nije stid (valjda nema kakve feministice iza ugla).
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- LlullSergio
- Kontakt:
Visinske pripreme odradjujemlegenda reala je napisao/la: ↑17 mar 2021, 23:17Treniras liLlullSergio je napisao/la: ↑17 mar 2021, 07:15E vala za zenski biciklizam me nije stid (valjda nema kakve feministice iza ugla).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.