Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

anell
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la anell » 09 mar 2016, 23:49

Ramsey's thigh scan results are in on Thursday, could face around 6 weeks out. [@JWTelegraph]
Pld W D L
38 26 12 0

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 09 mar 2016, 23:52

A.F.C. Bournemouth!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 mar 2016, 00:10

Kad smo kod njega pogledaj ovo kad budeš imao vremena, kakva lakoća zabijanja golova. :tokralju: A čovjek tek sa 22 prešao u profesionalce, ima skoro istu priču kao i Vardy. Jedan od naših igrača koji iz nekih razloga nikad nisu dobili priznanje kakvo zaslužuju, ponajviše zbog ultra yebene generacije kakvu smo imali poslije njega. Ali brojke ne lažu. Za Arsenal je nastupio 288 puta (samo 9 sa klupe) a postigao 185 golova.
Osvojio je sa Arsenalom jedan Premiership, 2 FA kupa, 1 Liga kup i Kup pobjednika kupova.

[youtube][/youtube]

:tokralju:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 10 mar 2016, 05:40

Jbt šta sam ja primijetio jest da u ovom modernom fudbalu fali ovakvih napadača. Nekako sve više timova sve više i više komplikuje u napadima, i sve je manje jednostavnih klasičnih centarfora. Ne znam da li me nostalgija puca, al brate liga trenutno da jedva ima jednog napadača da je klase RvP-a :roll .
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 mar 2016, 12:06

Liga ima vrhunskih napadaca svjetske klase poput Aguera i Diega Coste, tu je Rooney koji nije na onom starom ali je svakako svjetska klasa kad ej u formi, imas igrace koji ce to biti poput Kanea. To sto Arsenal ima smece od napadaca ne znaci da ostali takodjer imaju.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 10 mar 2016, 12:16

Ne da se Chambersu da se oproba na štoperu, i Mertesaker i Gabriel spremni za nedjelju.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 mar 2016, 12:20

Čitam jutros kao Rio Ferdy ( pravi, ne ovaj papak s foruma :mrgreen: ) nam preporučuje da se ne zayebavamo nego da na ljeto uzmemo Ibrahimovića, kao on bi mogao biti ta iskra koja nam nedostaje da osvojimo trofej. Iako je već u godinama, odmah bi mu ponudio trogodišnji ugovor. S jednom nogom u kaburu bolji je od naših kvazinapadača. Da ne spominjem kkao bi bilo lijepo nakon Henrya konačno imati jedan autoritet na terenu, koji kad te pogleda krv ti se zaledi. Odmah bih ga doveo.

Naravno Wenger to neće uraditi jer njemu ne odgovaraju takvi igrači koji su autoriteti i koji bi mogli da mu se suprotstave, on samo pichkice dovodi koje mu povlađuju.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 10 mar 2016, 16:03

Henry nikad nije bio autoritet,Viera u drugu ruku...

titi14oldschool
Kontakt:

Post Postao/la titi14oldschool » 10 mar 2016, 16:05

Njemu ne odgovaraju igraci koji mogu donijeti titulu :mrgreen:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 mar 2016, 16:32

Ibrahimovic iako u godinama deset klasa je ispre dPanjouda ali naravno da to ne bi islo, pa mislim da bi poslao voajera u pm na prvom treningu. Jedino rijesenje je otjerati voajera inace svaki drugi scenario donosi nam istu pricu kao i svake godine, lik je kreten koji je izlapio i ne zna sta radi.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 10 mar 2016, 16:38

Sto je najgore ne bi me cudilo i Wenger kad ode da uprava i vlasnik dovedu nekog trenera koji ce im donositi isto sto i Wenger i da ce opet ista prica da bude. A ko da gledam tako ce biti.

Gunner4
Kontakt:

Re: $: RE: Re: Arsenal

Post Postao/la Gunner4 » 10 mar 2016, 16:47

QUARTERBACK je napisao/la:Sto je najgore ne bi me cudilo i Wenger kad ode da uprava i vlasnik dovedu nekog trenera koji ce im donositi isto sto i Wenger i da ce opet ista prica da bude. A ko da gledam tako ce biti.
To ja stalno pricam.
Benitez, Martinez, Piksi to su neki potencijalni naslednici...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

BigBigBang
Kontakt:

Re: $: RE: Re: Arsenal

Post Postao/la BigBigBang » 10 mar 2016, 17:22

Gunner4 je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:Sto je najgore ne bi me cudilo i Wenger kad ode da uprava i vlasnik dovedu nekog trenera koji ce im donositi isto sto i Wenger i da ce opet ista prica da bude. A ko da gledam tako ce biti.
To ja stalno pricam.

NEma brige to ko ce doci su samo spekulacije, bili bi pod pritiskom da dovedu nekoga zvucnog i poznatog uostalom samo neka se voajer promjeni ko god dodje vrlo lako ga se moze otjerati za razliku od ove spodobe koja 12 godina jase na tituli iz 2004-e

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 10 mar 2016, 17:27

:kralj: :bow:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 mar 2016, 17:35

Rosicky ocito zaradjuje platu na ovaj nacin posto ne moze na zelenom terenu i tako godinama unazad.

Gunner4
Kontakt:

Re: $: RE: Re: $: RE: Re: Arsenal

Post Postao/la Gunner4 » 10 mar 2016, 17:52

BigBigBang je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:
To ja stalno pricam.

NEma brige to ko ce doci su samo spekulacije, bili bi pod pritiskom da dovedu nekoga zvucnog i poznatog uostalom samo neka se voajer promjeni ko god dodje vrlo lako ga se moze otjerati za razliku od ove spodobe koja 12 godina jase na tituli iz 2004-e
Ima i toga.

Ma neka dodje ko hoce samo miljenici da ne igraju na lijepe oci nego igraci koji to zasluzuju!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 10 mar 2016, 18:38

Pa ja i to, sad ce Walcott da igra opet i protiv Watforda i Barce sto posto a Campbell ce klupa da bude a nije zasluzio da sjedi na klupi..

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 10 mar 2016, 19:22

artemis77 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:To stoji a najjaci od svih konkruenata je mocni Liverpool.
Da su klubovi oslabili u odnosu na proslu sezonu, ne bi svi od reda napravili bolji il jednak rezultat u europi ko proale godine
E jesu napravili rezultate :urnebes:

Sreca City igra sa Dinamom , inace da ih je zapao za pola klase jaci tim , Englezi bi na 0 ostali u cetvrtfinalu LP.
City u narednoj fazi jedino moze preko Wolfsburga i Benfice a i to je vise nego upitno.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 10 mar 2016, 20:51

artemis77 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:To stoji a najjaci od svih konkruenata je mocni Liverpool.
Da su klubovi oslabili u odnosu na proslu sezonu, ne bi svi od reda napravili bolji il jednak rezultat u europi ko proale godine

napravili rezultate zahvaljajući 2-3 razredu kvalitete svojih protivnika, čak su neki izgubili od smiješnih ekipa ala dinamo,midtjylland ili su redsi tolko nisko pali da prolazak skupine s titanima ala sion i kubanom smatraju velikim uspjehom :rol:

Against Hull, some Gunners fans held up a banner reading "Arsene, thanks for the memories but it's time to say goodbye".

Wenger said: "There's nothing disappointing for me, I do my job. Look at the history of the club and you will see that I have nothing to be scared of."

smeće smežurano,nije te sram šta nisi 12 godina osvojio ligu,pa da imaš kakvog srama sam bi podnio davno ostavku,vjerojatno ćeš plakati kad dobiješ zasluženu cipelu :kafa:

slika

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 10 mar 2016, 21:56

Seaman je napisao/la:
artemis77 je napisao/la:

napravili rezultate zahvaljajući 2-3 razredu kvalitete svojih protivnika, čak su neki izgubili od smiješnih ekipa ala dinamo,midtjylland ili su redsi tolko nisko pali da prolazak skupine s titanima ala sion i kubanom smatraju velikim uspjehom :rol:
Prosle godine je arsenal ispo od monaca..
Nisam reko da je nikakav uspjeh.
Walk on, with hope in your hearts.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.