Imaju oni viziju, ali nemaju šuške.

Gledaj ovu ljepoticu ispod, fali im samo zemljište i jedno 30 miliona eura. Ostalo imaju.
Imaju oni viziju, ali nemaju šuške.
To bi im bila jedina pametna opcija poznavajuci cinjenicu da je gradski stadion kosevo napravljen na groblju
Ma sta je to za njih. Zar nisi citao kako oni racunaju Mirvahove novce? Koliko ima. Gdje je zaradio. Kako njemu nije to nista.
Ima jeftinog zemljišta tamo između Semizovca i Ilijaša. Jes' malo zabačeno, ali šta da se radi.Revizori su takođe utvrdili da je PD "Butmir" izdalo u zakup 66.350 metara kvadratnih poljoprivrednog zemljišta u svrhe trening kampa za FK Sarajevo i firmi "Rail Cargo Logistics BH" iz Sarajeva za pristupni put.
"Ništa od toga nije u skladu sa Zakonom o poljoprivrednom zemljištu, jer se ova zemlja može izdavati samo u svrhu poljoprivrednih radova", zaključak je revizora.
Zamisli lokalni derbi sa Bosnom Visoko
Ne mogu ja dešifrovati ono njegovo citiranje postova, pokušao sam, ne ide.
Suti,ubijam vrijeme do utakmice.Predivna diskusija bas kako i prilici veHlikanu.
ili je Kadric ili Vladavic, nismo sigurni. Vi igrati grupnu fazu i imate svoj avion a u nas ovo na temiAntipolitika3 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:06Suti,ubijam vrijeme do utakmice.Predivna diskusija bas kako i prilici veHlikanu.
Pravda za Zemija,dosli stocani i uzeli im klub.![]()
Inace Vladavica sreo prije par godina nakon karijere,vidi se na njemu da je propao zesce nekakvu Astra Omegu staru vozio tada.
Možda je propao ali znaš li ti koliko je on treba guzioAntipolitika3 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:06Suti,ubijam vrijeme do utakmice.Predivna diskusija bas kako i prilici veHlikanu.
Inace Vladavica sreo prije par godina nakon karijere,vidi se na njemu da je propao zesce nekakvu Astra Omegu staru vozio tada.
Ma ne vjerujem ja u grupe komsija dok ih ocima ne vidim,20 godina nekog djavla od uspjeha cekam pa sam i skeptićan da se ovo nama dogadjaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:09ili je Kadric ili Vladavic, nismo sigurni. Vi igrati grupnu fazu i imate svoj avion a u nas ovo na temiAntipolitika3 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:06Suti,ubijam vrijeme do utakmice.Predivna diskusija bas kako i prilici veHlikanu.
Inace Vladavica sreo prije par godina nakon karijere,vidi se na njemu da je propao zesce nekakvu Astra Omegu staru vozio tada.![]()
Taj post sam dešifrovao.Espiritosanto je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:12Možda je propao ali znaš li ti koliko je on treba guzio.
Moram mu reći da malo piše i na vašoj temi ipak je ostavio nekog traga,ako ništa Matka je napioVirtu4l je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:17Taj post sam dešifrovao.Espiritosanto je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:12Možda je propao ali znaš li ti koliko je on treba guzio.
Nerealno kakvi su to likovi.
Ma samo jedna od naših poslijeratnih legendaAntipolitika3 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:15Ma ne vjerujem ja u grupe komsija dok ih ocima ne vidim,20 godina nekog djavla od uspjeha cekam pa sam i skeptićan da se ovo nama dogadjaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:09ili je Kadric ili Vladavic, nismo sigurni. Vi igrati grupnu fazu i imate svoj avion a u nas ovo na temiAntipolitika3 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:06
Suti,ubijam vrijeme do utakmice.Predivna diskusija bas kako i prilici veHlikanu.
Inace Vladavica sreo prije par godina nakon karijere,vidi se na njemu da je propao zesce nekakvu Astra Omegu staru vozio tada.![]()
![]()
Ma Vladavic je tu paksu,pljuvao po Zrinjskom dok nije usao u menadzerske vode pa poceo lijepo i biranim rjecima pricati o nama.
Sumnjam da je onake glave puno guz...![]()
Legendo pusti njih, nisu vrijedni tvog vremena, hajd' malo 'vamo kod nas da ti odredimo pravu dijagnozu.
Kako je poslo dolazit ce spliće pod BB da malo vide europeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:22Ma samo jedna od naših poslijeratnih legendaAntipolitika3 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:15Ma ne vjerujem ja u grupe komsija dok ih ocima ne vidim,20 godina nekog djavla od uspjeha cekam pa sam i skeptićan da se ovo nama dogadjaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:09
ili je Kadric ili Vladavic, nismo sigurni. Vi igrati grupnu fazu i imate svoj avion a u nas ovo na temi![]()
![]()
Ma Vladavic je tu paksu,pljuvao po Zrinjskom dok nije usao u menadzerske vode pa poceo lijepo i biranim rjecima pricati o nama.
![]()
A vi ste 100% ušli u grupnu, 4 gola prednosti protiv konobara. Vi igrate grupnu fazu a Hajduk vjerovatno neće, how the tables have turnedal opet, ljubav prema Hajduku je prejaka, pun autobus iz Mostara protiv PAOK-a na Poljudu
Joj ako je stvarno Vladavic
Tako je bilo prije rata, a možda bude i sadAntipolitika3 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:27Kako je poslo dolazit ce spliće pod BB da malo vide europeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:22Ma samo jedna od naših poslijeratnih legendaAntipolitika3 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:15
Ma ne vjerujem ja u grupe komsija dok ih ocima ne vidim,20 godina nekog djavla od uspjeha cekam pa sam i skeptićan da se ovo nama dogadja![]()
![]()
A vi ste 100% ušli u grupnu, 4 gola prednosti protiv konobara. Vi igrate grupnu fazu a Hajduk vjerovatno neće, how the tables have turnedal opet, ljubav prema Hajduku je prejaka, pun autobus iz Mostara protiv PAOK-a na Poljudu
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.