Ako si Vlada?
Onda se **** blamiras majstore.
Ovaj forum je javan i otvoren.
Stetis i tom iole preostalom, amputiramom ugledu koji imas.
Opcija B:
Ako nisi Vlada?
Onda ga **** blamiras sa tim branjenjem.
Either way, this is no good for Vlada

Treba dat' čo'eku da vodi omladinsku školu, guzio po gradu.
Realno koliko su zguzili bivsi igraci ti nisi izdrkao ako nista zbog toga I'm treba dati pa priznanje neko mora biti hahahahahha.
Haj ti idi šetaj sam po Cernici kao sto si navikao, i kad nekoga sretneš počni ga morit oko tvojih skolaZemi10 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 22:42Dobra slika seku ti guzio znam q kadra jojusta svrsavao I Stefan sa neosunecenim kurcem
Brate opcija a je da si retard I opcija b isto tako govori I've druge opcije govore da si retard znas zasto ?Zato sto nesto pises sto nema veze ni sa cim ima vas tu koji ste balavci nemate pojma koliko su ti igraci veleza bili normalni, debili ste nije se moglo nista uraditi svaka utakmica je bila kao ona protiv borca kad je utakmica prwkinuta I jos gore nije se mogao igrati gdje ces uporediti Acu Obada i nekog Spica?Asima Skaljica I nekog syopera ?Velagica I nekog veznog ? Zaimovica I
Hoćeš da kažeš da bi ta stara generacija igrača izbacila AEK-a da je imala fer suđenje, jer su svi ti stari igrači bolji od trenutnih?Zemi10 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:06Brate opcija a je da si retard I opcija b isto tako govori I've druge opcije govore da si retard znas zasto ?Zato sto nesto pises sto nema veze ni sa cim ima vas tu koji ste balavci nemate pojma koliko su ti igraci veleza bili normalni, debili ste nije se moglo nista uraditi svaka utakmica je bila kao ona protiv borca kad je utakmica prwkinuta I jos gore nije se mogao igrati gdje ces uporediti Acu Obada i nekog Spica?Asima Skaljica I nekog syopera ?Velagica I nekog veznog ? Zaimovica I
Bilo koga ?Vlada I bilo koga beka?Dasu ili Velu Pudara od golmana realno ?
Neki su otišli na posudbu, to sam meni se čini već napisao, a i još će neki, vjerovatno i ovaj Brazilac. Brzo bi Gulas i Jaro trebali dobiti papire. A za pojačanja ne znam, valjda dođe Oliveira, a oko Cajica pojma nemam. Sve u svemu fina ekipaEspiritosanto je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:08Hajde malo o klubu,dosadio je više.
Hoće biti pojačanje Mostarski Sin,šta je sa brazilcem stoperom?
Trebali bi Edmar i Lohan,Abaza je već odigrao gore jednu čini se.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:12Neki su otišli na posudbu, to sam meni se čini već napisao, a i još će neki, vjerovatno i ovaj Brazilac. Brzo bi Gulas i Jaro trebali dobiti papire. A za pojačanja ne znam, valjda dođe Oliveira, a oko Cajica pojma nemam. Sve u svemu fina ekipaEspiritosanto je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:08Hajde malo o klubu,dosadio je više.
Hoće biti pojačanje Mostarski Sin,šta je sa brazilcem stoperom?
Nemoj druže padati na tu fašu, ne ulazi u tu diskusiju. Svaki igrač zadnje 3-4 godine nam je donio više sreće nego svi ti njegovi nabrojani zajedno. Hrane se kafanskim pričama i glupostima o nekakvim legendama, a obični su grobari kluba i izrodi koji su nam nanijeli najveće sramote u istoriji. Čast izuzecima, ima ih nekoliko.ra1981 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:11Hoćeš da kažeš da bi ta stara generacija igrača izbacila AEK-a da je imala fer suđenje, jer su svi ti stari igrači bolji od trenutnih?Zemi10 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:06Brate opcija a je da si retard I opcija b isto tako govori I've druge opcije govore da si retard znas zasto ?Zato sto nesto pises sto nema veze ni sa cim ima vas tu koji ste balavci nemate pojma koliko su ti igraci veleza bili normalni, debili ste nije se moglo nista uraditi svaka utakmica je bila kao ona protiv borca kad je utakmica prwkinuta I jos gore nije se mogao igrati gdje ces uporediti Acu Obada i nekog Spica?Asima Skaljica I nekog syopera ?Velagica I nekog veznog ? Zaimovica I
Stara generacija u svim segmentimq bolja od te bila e sad sta bi bilo ne znam,Gdje su igraci sto su izbacili Aeka?ra1981 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:11Hoćeš da kažeš da bi ta stara generacija igrača izbacila AEK-a da je imala fer suđenje, jer su svi ti stari igrači bolji od trenutnih?Zemi10 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:06Brate opcija a je da si retard I opcija b isto tako govori I've druge opcije govore da si retard znas zasto ?Zato sto nesto pises sto nema veze ni sa cim ima vas tu koji ste balavci nemate pojma koliko su ti igraci veleza bili normalni, debili ste nije se moglo nista uraditi svaka utakmica je bila kao ona protiv borca kad je utakmica prwkinuta I jos gore nije se mogao igrati gdje ces uporediti Acu Obada i nekog Spica?Asima Skaljica I nekog syopera ?Velagica I nekog veznog ? Zaimovica I
Upravu si. Zemi je inače u Mostaru poznat po tome što čeka u Lutriji da se neko zavali(izgubi veće pare) na aparatu i da onda uskoči i pokušava izvući nešto iz tog aparata. Poznat je i po tome što moli za donacije u svojoj “školi” pa prokocka pare. Također roditeljima u svojoj “školi” redovno laže da se uplati po 20-30KM za neku opremu koja se naravno nikada ne kupi. Pogodite - prokocka ih. Svojevremeno dok je bio igrač pričao je da je za njega zainteresovan AC Milan. Jednom smo igrali domaću utakmicu i penal je bio za nas. Zemi je uzeo loptu i pokušao panenku, a golman je ostao na sredini gola mrtav-hladan uhvatio živu loptu. Naravno sa tribina je dobio salvu psovki, a u Avazovom Sportu je izjavio: “Htio sam ispasti kao Robinho.” Jeli shvatate vi o kakvom mozgu mi ovdje pričamo.Balorda je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:15Nemoj druže padati na tu fašu, ne ulazi u tu diskusiju. Svaki igrač zadnje 3-4 godine nam je donio više sreće nego svi ti njegovi nabrojani zajedno. Hrane se kafanskim pričama i glupostima o nekakvim legendama, a obični su grobari kluba i izrodi koji su nam nanijeli najveće sramote u istoriji. Čast izuzecima, ima ih nekoliko.ra1981 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:11Hoćeš da kažeš da bi ta stara generacija igrača izbacila AEK-a da je imala fer suđenje, jer su svi ti stari igrači bolji od trenutnih?Zemi10 je napisao/la: ↑15 avg 2023, 23:06
Brate opcija a je da si retard I opcija b isto tako govori I've druge opcije govore da si retard znas zasto ?Zato sto nesto pises sto nema veze ni sa cim ima vas tu koji ste balavci nemate pojma koliko su ti igraci veleza bili normalni, debili ste nije se moglo nista uraditi svaka utakmica je bila kao ona protiv borca kad je utakmica prwkinuta I jos gore nije se mogao igrati gdje ces uporediti Acu Obada i nekog Spica?Asima Skaljica I nekog syopera ?Velagica I nekog veznog ? Zaimovica I
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.