FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Pokazuju onu navijačicu Schalkea u mene isti stav ruka. Jao, još 3 minuta, čuj 4 nadoknade 
- rob do bagro
- Kontakt:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Jao, jao, kako mu je samo bilo u drugom poluvremenu. Bio sam naelektrisan, branili smo se čitavo vrijeme, iako smo na kraju imali jednu lijepu priliku, no pokazali smo i da ovako desetkovani , i bez Bilala, Arjena možemo dobiti taj toliko jaki Schalke. I kažu ne možemo ccc. Sve znalci.
Bastian, ljudi moji, kako frajer igra na sadašnjoj poziciju, svjetska klasa igrač. Odlično, idemo sada ako Bog da u Englesku.
Nadam se da će moći igrati i Van Buyten, jer Contentno nije toliko dobar.
Jao, jao, kako mu je samo bilo u drugom poluvremenu. Bio sam naelektrisan, branili smo se čitavo vrijeme, iako smo na kraju imali jednu lijepu priliku, no pokazali smo i da ovako desetkovani , i bez Bilala, Arjena možemo dobiti taj toliko jaki Schalke. I kažu ne možemo ccc. Sve znalci.
Bastian, ljudi moji, kako frajer igra na sadašnjoj poziciju, svjetska klasa igrač. Odlično, idemo sada ako Bog da u Englesku.
Nadam se da će moći igrati i Van Buyten, jer Contentno nije toliko dobar.
- -Barcelona-
- Kontakt:
cestitam na pobjedi i 1. mjestu,naravno nista cudno bayern je sa 2x jaci od svih bundesligasa a pokazao je da se moze nositi i sa velikim machesterom........
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
sjajno
veliki van gaal pripremio ekipu za desetku. igrati koliko je dovoljno, potrositi sto manje snage, odmoriti kljucne igrace i najzad pobjediti schalke na njihovom terenu. drugi put u zadnjih 10 dana.
u ovakvom momentu i poziciji sto schalke nije iskoristio, nema se cemu nadati. mislim na titulu. docekali su bayern koji je u prvenstvu dozivjeo dva uzastopna poraza, izmedju dvije jako vazne utakmice u ligi prvaka, umorni i mislima djelimicno u manchesteru, sa 2 boda prednosti.
svaka cast momcima, povratak na lidersku poziciju sa koje nas nece niko vise skinuti.
a navijacima schalkea porucio bih sljedece:
Nur gucken, nicht anfassen .
u ovakvom momentu i poziciji sto schalke nije iskoristio, nema se cemu nadati. mislim na titulu. docekali su bayern koji je u prvenstvu dozivjeo dva uzastopna poraza, izmedju dvije jako vazne utakmice u ligi prvaka, umorni i mislima djelimicno u manchesteru, sa 2 boda prednosti.
svaka cast momcima, povratak na lidersku poziciju sa koje nas nece niko vise skinuti.
a navijacima schalkea porucio bih sljedece:
Nur gucken, nicht anfassen .
Vom Jäger zum Gejagten
- rob do bagro
- Kontakt:

Willkomen zuruck nach hause!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
vidimdr.adnan je napisao/la:Bayern ima običaj obarati igrače na kladioniciFurymaker je napisao/la:Ja na kladionici igrao Schalke - Bayern 1![]()
![]()
Uspješno preskočena druga od 4 prepreke ove sezone(prva protiv man utd) sad ide treca u mančester ako bog da i to rjesit i idemo ovjerit titulu u Leverkuzen
P.S.NADAM SE DA JE SA BUYTENOM SVE OK DA JE SAMO UDARAC
P.S.NADAM SE DA JE SA BUYTENOM SVE OK DA JE SAMO UDARAC
- el-fighter
- Kontakt:
Pobjeda za prvo mjesto i mislim da je to već sada titula. Iako smo bili desetkovani, ipak smo pokazali ko je gazda u Njemačkoj. Bravo momci, samo tako nasatavite. Sad idemu u Manchester pa šta bude.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Op, op, ponovo prvi.
Ovako to rade veliki. Jos sa igracem manje izdrzati vise od 50 minuta, odlika najboljih ekipa.
Sa 70% snage je ova utakmica rijesena. Ali, sto je najbitnije da smo ponovo dosli do trijumfa bez najboljeg igraca ove sezone. Ribery pocinje polako pokazivati ono zbog cega ga zele svi, ali on ce se ipak zadrzati jos nekoliko godina u Bavarskoj prijestolnici. Naredna, mozda i najteza utakmica sezone nam slijedi, srijeda i sudar sa Unitedom. Ako ovu prepreku preskocimo, definitivno se sezona moze smatrati veoma uspjesnom. Sa L'kusenom igramo sljedeceg vikenda, ali otom potom. Sad se pripremiti za vragove i pokusati ih proci i uci u to polufinale LP koje nismo vidjeli jos od davne 2001, kad smo isto takmicenje osvojili.
Za Buytena se nadam da nije nista ozbiljno i da ce konkurisati za sastav u srijedu. Prijeko nam je potreban u odbrani.
Ovako to rade veliki. Jos sa igracem manje izdrzati vise od 50 minuta, odlika najboljih ekipa.
Sa 70% snage je ova utakmica rijesena. Ali, sto je najbitnije da smo ponovo dosli do trijumfa bez najboljeg igraca ove sezone. Ribery pocinje polako pokazivati ono zbog cega ga zele svi, ali on ce se ipak zadrzati jos nekoliko godina u Bavarskoj prijestolnici. Naredna, mozda i najteza utakmica sezone nam slijedi, srijeda i sudar sa Unitedom. Ako ovu prepreku preskocimo, definitivno se sezona moze smatrati veoma uspjesnom. Sa L'kusenom igramo sljedeceg vikenda, ali otom potom. Sad se pripremiti za vragove i pokusati ih proci i uci u to polufinale LP koje nismo vidjeli jos od davne 2001, kad smo isto takmicenje osvojili.
Za Buytena se nadam da nije nista ozbiljno i da ce konkurisati za sastav u srijedu. Prijeko nam je potreban u odbrani.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
E tako se titula osvaja.
Medjutim ako opet bude falio riberober opet aj pomagaj.
Ekipa se mora pojacati kako je bog rekao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
To hari, pohvali.harishp je napisao/la:E tako se titula osvaja.
Bice pojacanja, to je sigurno. Mnoga imena se spominju, a vjerovatno ce se od toga nesto i ostvariti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- nihad_bayern
- Kontakt:
PRICA SCAHLKE ZAVRSENA
bayern prvak
- CollegeGunner
- Kontakt:
Koliko je jos kola do kraja? 
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
- Omerbavarac
- Kontakt:
Polako druze, nismo jos prvaci.nihad_bayern je napisao/la:PRICA SCAHLKE ZAVRSENA![]()
![]()
![]()
![]()
bayern prvak
5 kola.CollegeGunner je napisao/la:Koliko je jos kola do kraja?
-
sanjinzeljo
- Kontakt:
svaka cast bajernu... zasluzili su titulu definitivno,pobjedili salke dva puta na njihovom terenu...sto se tice lige prvaka dobre sanse zbog nedostajanja rooney-a sto se vidilo danas...ali ipak vece sanse mancesteru jer su ipak bolja ekipa...
ali ako bajern prodze nije nezasluzeno
-
deni_m1312
- Kontakt:
realan momaksanjinzeljo je napisao/la:svaka cast bajernu... zasluzili su titulu definitivno,pobjedili salke dva puta na njihovom terenu...sto se tice lige prvaka dobre sanse zbog nedostajanja rooney-a sto se vidilo danas...ali ipak vece sanse mancesteru jer su ipak bolja ekipa...ali ako bajern prodze nije nezasluzeno
- OLE SUPER FCB
- Kontakt:
Sudac je totalno nerealno dao crveni Hamitu,ako je dobio Hamit onda je prije toga trebao i Bordon...Čovjek je upropastio kvalitetu utakmice.Mislim da smo pokazali ko je gazda.SCHALKE za 45min.sa igračem više nije mogao dati goll....

Hamit je morao dobiti crveni kad je odgurnuo pomocnika, to je maloprije njemacki novinar na pregledu na ARD-u rekao, ono se jednostavno ne smije raditi. A onaj drugi faul je bio naivan s njegove strane, iako se moglo proci bez zutog.OLE SUPER FCB je napisao/la:Sudac je totalno nerealno dao crveni Hamitu,ako je dobio Hamit onda je prije toga trebao i Bordon...Čovjek je upropastio kvalitetu utakmice.Mislim da smo pokazali ko je gazda.SCHALKE za 45min.sa igračem više nije mogao dati goll....![]()
![]()
Kao sto sam danas napisao, jednostavno tri poraza su previse, i to su igraci pokazali danas.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Muller-momak od celika. Koliko je samo udaraca danas pretrpio, i to onih od kojih bi mnogo igraca napustilo teren, jer bi pri tome zaradili neku povredu. Opet je pokazao da je jedan od najboljih mladih igraca trenutno. Iako mu Gaal ne daje ni trenutak pauze, ovaj svaku utakmicu izdrzi na nivou. Bice veliki igrac, to je sada definitivno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.