FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 26 jul 2020, 14:28

Pavard povreda.
Tokom dana ce se znati koliko ce pauzirati.

Steta ako ga izgubimo za LP-a jer nemamo alternativu izuzev Kimmicha.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 jul 2020, 15:09

Pavard bi mogao izostati 3 sedmice prema određenim informacijama.

Prema ESPN-u i kako prenosi ****.DE Liverpool se povukao po pitanju kupovine Thiaga, a razlozi su visina obeštećenja, Thiagova plata i historija njegovih ozljeda.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

agentzero7
Kontakt:

Post Postao/la agentzero7 » 26 jul 2020, 15:17

Nakon ocito ne dolaska Havertza desava se ono sto sam i najvise prizeljkivao, Coutinho je ponovno tema stalnog transfera, to je top top igračina i ako ga netko moze probudit to je Flick, a i njemu samom bi bilo mnogo lakse kad bi znao da je Munchen njegov stalni dom.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 jul 2020, 15:48

Bayern announce that Benjamin Pavard has suffered a ligament injury to his left tarsus and will be out 'for the time being'
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 26 jul 2020, 15:52

Uvik isto svake godine, nikad nećemo bit kompletni, ovo je stvarno za popizdit više

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 27 jul 2020, 05:33

Nažalost sve su prilike da Pavarda nećemo gledati u četvrtfinalu, značajan gubitak...
Što znači Kimmich se vraća na desnog beka, a Thiago-Goretzka double pivot što opet nije loše, osim ako se još neko ne povrijedi :(
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jul 2020, 10:26

Ista stvar nam se desila 2013-e sa tada standardnim Kroosom, znamo dalje sta se desilo.
Neka se historija ponovi. :cool:

Lewa od sinoc vise nije najbolji strijelac u ligama petice te Immobile ima sansu da uzme zlatnu kopacku i to ponajvise zahvaljujuci penalima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 27 jul 2020, 10:37

Sto se tice Alabe i Thiaga tu je uprava zakazala. Odnosno igrali su na dobrotu igraca i dali im kao zasluzenim igracima da idu u zadnju godinu ugovora. To isto su uradili i kod Müllera i Neuera. Po mom misljenju je to velika greska jdr se dovodis u velike probleme. Igrac moze da diktira cijenu il da ode godinu poslje dzaba. A uz to moras da pronadjes zamjenu za istoga. A uz to ne mozes ni traziti neku ogromnu cifru jer igrac ima samo jos godinu ugovora. Treba svakom igracu dati do znanja da najkasnije dvije godine prije isteka ide produzetak ugovora il promjena kluba. Sa dvije godine ugovora mozes dosta bolju lovu dobiti. Alaba igra iskljucljivo na vecu platu i tu treba klub fino reci ne. Bolji ugovor nego prosli je uredu ali ne one cifre koje se spominju. Jer na beka nece vise jer nema sta da trazi pokraj daviesa a na stoperu ima dosta igraca za dovesti za normalnu cifru. A nije da je sad on neki stoper u rangu ramosa i drugi svijetski stopera. A to cemo vidjeti ubrzo cim prvi pravi protivnik dodze u ligi prvaka.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 27 jul 2020, 10:39

Zalog za budućnost :hmmmmm: bilo bi dobro kad bi bilo istinito.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 jul 2020, 12:12

1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 27 jul 2020, 12:36

Ako budemo igrali bez Pavarda u ligi prvaka mislim da će biti veliki minus za nas.On mnogo više od Kimicha doprinosi odbrani,mnogo više fizički znači za odbranu,dok Kimich igra mislim mnogo više ofanzivno od Pavarda,i to će se sigurno osjetiti,posebno što Kimich već cjelu sezonu igra kao veznjak.
Nadam se da nas ovo nećw poremetiti mnogo.Mani je iskreno mnogo drazi duo u vezi Kimich Goretzka jer više rade u odbrani,i mnogo smo čvršći,a i ova saga oko Thiagovog odlaska siguran sam da će imati uticaja na Thiaga.
U svakom slučaju vjerujwm da smo i dalje bolji od barce posebno sto i oni imaju mnogo svojih problema,i vjerujem da to možemo iskoristiti uz malo sreće.
A mislim da će i ova povreda Pavarda definitivno mqtjerati upravu da dovedu još jewnog kvalitetnog desnog beka.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jul 2020, 12:50

A sta uopste radi ta Barca, treniraju li ili su na plazama?

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 27 jul 2020, 13:00

Mesi i Suarez su iznajmili neki čamac o državnom trošku.

Ostatak je vjerovatno kod nekog psihologa, jer Ramo penetrira ne vadi. :D

Nemam pojma, al' naši trebaju učinit' sve da se ponovi 2013, bar pola od toga.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 27 jul 2020, 13:07

Bajo moraš biti realan ovdje.
Prvo ni zakoga nike idealna situacija,igra se bez publike.
Igra se samo jedna utakmica,loš noć,jedna greška i eto ti kraj.
Igramo najvjerovatnije protiv barce,tu su messi suarez griezmn,kakva god forma bila moraš biti oprezan.
Da nebude zabune mislim da smo trenutno bolji i vjerujem u prolaz ali apsolutno mislim da nijedna utakmica nećw biti lagana,i trebaćw mnogo sreće da se osvoji LP ove sezone.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 27 jul 2020, 13:12

Ovaj Camavinga izgleda kao kombo Davidsa i Seedorfa, znaci superstar.

Sumnjam da će Kimmich biti desni bek kod Flika ikad. Odriozola je nepouzdan.

Nek proba Flick 3-4-3/3-5-2. Valjda je Lucas spreman da uleti sad kad je stanipani.

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 27 jul 2020, 13:18

farinelli123 je napisao/la:
27 jul 2020, 13:12
Ovaj Camavinga izgleda kao kombo Davidsa i Seedorfa, znaci superstar.

Nek proba Flick 3-4-3/3-5-2. Valjda je Lucas spreman da uleti sad kad je stanipani.
Pa sta bi ti? Perišića na beka il sta?

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 27 jul 2020, 13:29

Perišić može biti super bek u nuždi. Ali levi pre svega. Može i Gnabry, Goretzka. On ako nastavi ovako u 28-oj godini će biti Van Dajk.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 jul 2020, 14:09

farinelli123 je napisao/la:
27 jul 2020, 13:12

I ja mislim da neće vraćati Kimmicha na beku, jer ne želi raštimavati vezni red koji funkcioniše i mislim da će se zadržati na dvojcu Goretzka - Kimmich. Nije isključen povratak Thiaga tu, ali Flick će zbog povjerenja i iz razloga što je ovo s Kimmichom i Goretzkom funkcionisalo u zadnje vrijeme, ostati na tome. Kimmich je njemu sada jako bitan u vezi.
Odriozola bi bio mogućnost da ide na beka, ali jedno veliko MOŽDA. Moguće da će uraditi ove promjene u formaciji, jer sada ima dodatnog izbora u Suele-u, a tu su mu već Hernandez, Boateng , Alaba opcije za stopere. Pa moguće da to bude formacija s 3 stopera nazad. A možda ostavi 4, pa gurne Boatenga na beka. Suele ili Hernandez bi uletili u sredinu umjesto Boa-e. Mislim da je Flicku bitnije da konstrukciju u vezi ne pokvari, a ovo s desnim bekom će nekako skrpiti.
Iako naravno još nije sigurno koliko će izostati Pavard, moguće da bude brži oporavak.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 jul 2020, 14:21

Ide Odriozola na beka, sumnjam da ce biti neke vece promjene.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Muratbey
Kontakt:

Post Postao/la Muratbey » 27 jul 2020, 14:42

Moje misljenje je da je puno bolja opcija staviti Odrizolu (iako ne ulijeva sigurnost) na beka (ili cak pokusati sa Hernandezom koji je svakako vise bek nego stoper) nego eksperimentisati sa promjenom formacije gdje ce trpiti citav sistem...

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []