Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DamirT
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la DamirT » 06 okt 2025, 13:32

Barbarez: Džeko može doći direktno na utakmicu, ne mora ni trenirati.
Nadam se da ga nece staviti citav mec, jer ne moze toliko izdrzati. Zadnjih pola sata idealno, eventualno citavo drugo poluvrijeme.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 okt 2025, 13:33

Hafiz00 je napisao/la:
06 okt 2025, 13:25
Ghuraba je napisao/la:
06 okt 2025, 13:11
Ovaj odgovor za Karica je :facepalm: . Kako ce neko ko uopste ne igra tu poziciju (Mujakic i Burnic) biti bolji bek od njega?! To je isto da kazes da je recimo Tabakovic na krilu bolji od Memica. Ne da frajer pitati za dodatne igrace. Sta uopste hoces da te pitaju - mozda kakva je atmosfera u ekipi? :rol:
Realno receno ni Karić nije nista specijalno, pod presingom je bas rizican, ako se tako moze reci, mozda za nijansu bolji od dvojice koje si spomenuo. Ali sigurno da bi se bolje snasao na toj poziciji, koja mu je svakako prirodna, od Mujakica i Burnica.
Ne kazem da se slazem sa selektorom al
ovdje razumijem rezon....ocigledno misli da karic nije dvoljan kvalitet tj upgrade u odnosu na Mujakica i Burnica da bi se isplatilo rizikovati sa njim kao novajlijom u kljucn tekmama
=\_1921_/=

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 06 okt 2025, 13:46

Na lijevom beku imamo 2 bolja beka koja uopste nisu bekovi. Pri tome je jedan klupa u cvajti a drugi je debil Mujakic.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 06 okt 2025, 13:47

invincible1921 je napisao/la:
06 okt 2025, 13:33
Hafiz00 je napisao/la:
Ghuraba je napisao/la:
Ovaj odgovor za Karica je :facepalm: . Kako ce neko ko uopste ne igra tu poziciju (Mujakic i Burnic) biti bolji bek od njega?! To je isto da kazes da je recimo Tabakovic na krilu bolji od Memica. Ne da frajer pitati za dodatne igrace. Sta uopste hoces da te pitaju - mozda kakva je atmosfera u ekipi? :rol:
Realno receno ni Karić nije nista specijalno, pod presingom je bas rizican, ako se tako moze reci, mozda za nijansu bolji od dvojice koje si spomenuo. Ali sigurno da bi se bolje snasao na toj poziciji, koja mu je svakako prirodna, od Mujakica i Burnica.
ovdje razumijem rezon....ocigledno misli da karic nije dvoljan kvalitet tj upgrade u odnosu na Mujakica i Burnica da bi se isplatilo rizikovati sa njim kao novajlijom u kljucn tekmama
Isto razumijevam situaciju u vezi s njim. Još davno su kazali da nisu zadovoljni s njegovim igrama.
Mujakic je dobar defanzivnije ako igramo protiv jačih protivnika a čak je i ofanzivno pokazao vise nego i jedan drugi bek izuzev Dedica i Kolasinca (gol protiv San Marina i umalo dvije asistencije nakon dva centaršuta za Dzeku protiv Austrije), Burnic kada igramo protiv slabijih i na posjed, a može uskočiti i u vezni red po potrebi.

Svako će reci da je Gazibegovic bolji bek od Karica. Taj Gazibegovic je pružao lošije partije na beku i od Burnica i od Mujakica. Tako da to rezonovanje uopće ne mora biti i nije pravilo da je bolji bilo kakav bek od igrača kojem to nije prirodna pozicija.

Da se neko od Mujakica i Burnica povrijedio, vjerovatno bi Karic dobio priliku, bas kao i Malic kada je upao umjesto povrijeđenog Gazibegovica a potom kasnije ovaj drugi umjesto prvog.
Čak je i Malic pouzdaniji na beku nego Gazibegovic.
Momku želim da se sto prije dozove i zasluzi poziv u reprezentaciju i svojim igrama pokaže da zaslužuje mjesto medju 23,25…
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 06 okt 2025, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 06 okt 2025, 13:58

Oni nisu zadovoljni činjenicom da postoji Emir Karić koji igra u Sturmu (prošlogodišnji prvak Austrije) jer im otežava guranje menadžerskih igrača u vidu Burnića i Mujakića. Te priče da su nezadovoljni njegovim igrama su apsolutna glupost i samo pokušaj da prebace lopticu sebi na mlin. Još Barbarez petlja i laže da ima dva igrača na toj poziciji, a gle čuda, nijedan od gorepomenutih nije po prirodi lijevi bek.

Znači imaš prvotimca prvaka Austrije koji redovno igra Evropu. Kao konkurencija su mu obični karinaš kojem je maksimalni domet ekipa iz fenjeraša Turske, koji također ne igra u klubu lijevog beka nego lijevog štopera, što je ogromna razlika. Drugi konkurent mu je čovjek koji grije klupu u Cvajti, a opet i kad igra ne igra lijevog beka u klubu.

Koga vi više zajebavate? Situacija oko Beširovića je kap koja je prelila čašu, samo slijep čovjek ne vidi šta je jasan plan oko pojedinih igrača.

Branio sam Barbareza jako često zbog dobrih stvari, ali nije nikakav svetac da se moraju svakodnevno braniti njegove idiotarije kojih ima jako puno od početka ove godine.
Zadnja izmjena: CAGarfia, dana/u 06 okt 2025, 14:00, ukupno mijenjano 2 puta.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 okt 2025, 13:58

jasmin10 je napisao/la:
06 okt 2025, 13:46
Na lijevom beku imamo 2 bolja beka koja uopste nisu bekovi. Pri tome je jedan klupa u cvajti a drugi je debil Mujakic.
Stoji to, ali reko sam vise puta necu mu zamjerat ako nesto radi sa idejom, pa makae bila i pogresna..on ce snosit posljedicu.

Za Esmira sam mu prigovarao i vazda cu jer nikakvog rezona i ideje nije bilo da se on ne zove a da tu budu Ifet, Kulenovic, Basic

Isto ko sto nikakvog rezona niti ideje nema da se zove ovaj iz AIKa
=\_1921_/=

edvaE2
Kontakt:

Post Postao/la edvaE2 » 06 okt 2025, 14:04

Hafiz00 je napisao/la:
Ghuraba je napisao/la:
A isplati se rizikovati u ključnim tekmama sa Beširovićem (31)? :kafa:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 06 okt 2025, 14:07

Kako lagano popisa forumske i novinarske neznalice na konferenciji :tokralju:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 okt 2025, 14:10

edvaE2 je napisao/la:
06 okt 2025, 14:04
Hafiz00 je napisao/la:

A isplati se rizikovati u ključnim tekmama sa Beširovićem (31)? :kafa:
Eto napisa iznad da tu nema opravdanja...mada on ce na tribine svakako
=\_1921_/=

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 06 okt 2025, 14:25

hurem je napisao/la:
06 okt 2025, 13:47
Isto razumijevam situaciju u vezi s njim. Još davno su kazali da nisu zadovoljni s njegovim igrama.
Mujakic je dobar defanzivnije ako igramo protiv jačih protivnika a čak je i ofanzivno pokazao vise nego i jedan drugi bek izuzev Dedica i Kolasinca (gol protiv San Marina i umalo dvije asistencije nakon dva centaršuta za Dzeku protiv Austrije), Burnic kada igramo protiv slabijih i na posjed, a može uskočiti i u vezni red po potrebi.

Svako će reci da je Gazibegovic bolji bek od Karica. Taj Gazibegovic je pružao lošije partije na beku i od Burnica i od Mujakica. Tako da to rezonovanje uopće ne mora biti i nije pravilo da je bolji bilo kakav bek od igrača kojem to nije prirodna pozicija.

Da se neko od Mujakica i Burnica povrijedio, vjerovatno bi Karic dobio priliku, bas kao i Malic kada je upao umjesto povrijeđenog Gazibegovica a potom kasnije ovaj drugi umjesto prvog.
Momku želim da se sto prije dozove i zasluzi poziv u reprezentaciju i svojim igrama pokaže da zaslužuje mjesto medju 23,25…
Bas si neumoljiv. Licno si mi jedan od drazih forumasa, ali ne postoji pogresna odluka i debilno objasnjene od strane Barbareza koje ti ne bi opravdao. Cuj jos davno su kazali da nisu zadovoljni njegovim igrama, pa jos davno je i Dedic bio ocajan u Salzburgu i poslije u Marseju, ali sad igra dobro i od njega puno ocekujemo. Karic tad skoro nikako nije igrao, a sad je jedan od najstandardnijih i najboljih igraca ponajjace austrijske ekipe, koja usput igra i jako evropsko takmicenje. Tako da, ovdje ne pricamo o bilo kakvom beku, nego o liku koji igra dobar fudbal na ozbiljnom nivou. Jos davno je i Gazibegovic bio u slicnoj ulozi u Sturmu kao Karic sad, pa je redovno bio pozivan (s pravom), a sad ga nigdje nema (opet s pravom). Forme su promjenjive i valjda to treba biti jedino mjerilo prilikom poziva. Ti Jusufu zelis da se dozove i da zasluzi poziv u reprezentaciju, a za Karica koji je vec dozvan i koji je zasluzio poziv nalazis opravdanje sto nije pozvan? Da to nije malo smijesno? Pocinjem da te zamisljam kao ove nase politicare, koji neumoljivo brane sve sto njihova stranka uradi, makar to bilo u potpunoj koliziji sa zdravim razumom.

A ovaj gore sto kaze da se ne isplati rizikovati s novajlijom u bitnim utakmicama, pa nije mogla biti bitnija utakmica od one prve protiv Rumunije, ali je tad rizikovao s Malicem. Ili sto mu covjek maloprije napisa za Besirovica, jos logicniji argument...

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 okt 2025, 14:49

Ma nema opravdanja za ovo što ne poziva Karića. Gledao sam ga par mečeva i momak igra jako dobro, jedini je lijevi bek kojeg imamo. Burnić nije bek, Mujakić ne da nije bek on nije ni fudbaler. Barbarez se pogubio u pozivanju menadžerskih igrača i gura neku svoju priču koja nema veze sa životom.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 06 okt 2025, 15:01

Da hoce i taj Karic upisat debi pa da ga ispljujete ko i vecinu do sad.
Na kraju ce se ispostavit da nije nista bolji od npr Alica a priziva se ko da je jedan od brace Hernandez.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 06 okt 2025, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 06 okt 2025, 15:01

Ghuraba, jesi li ti to dovoljno puta gledao Karica da možeš tvrditi da je upgrade u odnosu na dvojicu postojećih?!
Nekoliko puta sam kazao da ga nisam nikada gledao tako da ne mogu suditi ništa o njegovom kvalitetu, ali isto tako vjerujem Goalgetteru i još par ozbiljnih forumaša koji su govorili da nije neka sreća, a pored njih i SS tako misli trenutno.

Malic je upao umjesto povrijeđenog Gazibegovica - izvanredne okolnosti.
Besirovic je upao umjesto povrijeđenog Hajradinovica - izvanredne okolnosti.
Nisu bas iste prilike da bi se poredili ti slučajevi s Karicem i njegovim isprobavanjem u ključnim utakmicama umjesto zdravih i spremnih igrača.
Mujakic i Burnic su od starta tu, vrijedni, korektno odrađuju svoje obaveze, i sad ih treba mijenjati Karicem za kojeg je očito upitno da li bi bio bolji od ove dvojice. Ne ide to tako pred najvažnije utakmice.
Istina, možda je i mogao da se isproba protiv Malte.

Kao sto sam rekao ranije, za mene su na beku bolji posao od Gazibegovica odrađivali i Malic i Mujakic i Burnic, u najmanju ruku nisu bili lošiji od Jusufa, a niti jedan nisu prirodni bek. A svi vi biste kazali da je Gazibegovic bolji bek od Karica.

Sto se tiče Besirovica, bilo mi je veliko iznenađenje kada sam pročitao vijest u vezi s njim. Zaboravio sam da momak postoji.
Kasnije sam pokušao razumjeti zašto recimo on a ne Hadziahmetovic - vjerovatno zbog toga sto je trkački bolji, orjentisan vise prema naprijed nego Amir, i ključno sto na Amirovoj poziciji imamo slične profile u vidu Tahirovica, Bašića i Sunjica. Nakon povrijeđenog Hajradinovica ostali smo samo na Gigovicu koji je ofanzivnije orjentisan i ukupno samo 4 veznjaka u sredini terena.
Otprilike sam tako razumio takvu odluku. Ne mora biti tačno.
Huseinbasic je opravdano na “hlađenju”, do kada, vidjet ćemo.
Nemamo mi vise izbora u veznom redu. To je to.
Mogli su iskopati nekoga drugog ala Besirovic. Ista priča bi bila.
Janković završena priča.
Ili da se recimo povrijedio Bašić, ili Tahirovic, tada bi vjerovatno zvao Amira.

Da se razumijemo, niti branim niti hvalim struku. Samo pokušavam razumjeti neke njihove odluke.
Kao sto sam govorio u septembru da bih licno pozvao Gazibegovica, isto tako mi je drago da je ovaj put zasluženo ostao bez poziva. Nije ga ni u septembru zaslužio, a mnogo se selektor napadao jer ga nije pozvao, a niko nije spomenuo da je zapravo selektor bio u pravu sto ga je prvobitno ostavio bez poziva jer je odigrao loše partije u septembru za reprezentaciju (upao naknadno umjesto povrijeđenog Malica).
Isto tako bih licno za oktobarske utakmice pozvao i Hadziahmetovica i Karica, pa ako ništa dao im priliku protiv Malte da se pokažu. Ali ne smatram da je u ovom trenutku nekakav propust sto nisu pozvani i da zbog toga treba da kudim selektora i SS. Ne mislim da je vrijedno toga.
Samo je stvar rezonovanja svakoga od nas.
Nekad ćemo se složiti, nekad ne.

Na kraju, vise vjerujem Barbarezu, Spahicu i ovom stručnom štabu, te Muslicu, Muslimovicu i drugima koji najpozitivnije govore o trenutnoj garnituri na klupi reprezentacije, koji danonoćno rade za bolje sutra (uz greške i propuste koji su neizbježni), nego da vjerujem tamo nekom husari, anelu, beskarakternim likovima, pljuvačima i sl.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 06 okt 2025, 15:27

Hureme, osvijesti se, nije taj SŠ ono sto ti zamisljas!
Zivis u nekim idealima a svojim ocima izbjegavas pogledati istini u oci.

zamisli, neko besirovica pokusava opravdati:-)
barba ne zna kako izgleda taj lik:-)

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 06 okt 2025, 15:35

Bog vidi ovu nepravdu I salje signal debilnom kockaru. Prvo kola sad dema prije njih dedic. Uvijek neko od bitnih fali. Dok god ovaj licemjerni pacov ne prestane SA ostrenjem kite nad karicem , hadziahmetovicem I slicnima ne pise nam SE dobro. Nadam SE tabaku u prvoj postavi sat vremena nakon toga dzeko u zadnjih Pola sata.

Ljudi burnic nije problem da on igra svoju prirodnu poziciju. U zadnje 3 tekme dvoje je odigrao 90 minuta kao dm. On je najmanji problem. Nadam SE da ce gluperda shvatit da ima dovoljno napadaca I pozivati karica umjesto demirovic. Ermedinu sve najbolje I brz oporavak.

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 06 okt 2025, 16:31

Vala handre nas evo 30 godina redom svi. Radije cu da me handri Sergej nego Savo, ako me vec neko handrit mora.

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 06 okt 2025, 17:02

Ghuraba je napisao/la:
06 okt 2025, 14:25
hurem je napisao/la:
06 okt 2025, 13:47

A ovaj gore sto kaze da se ne isplati rizikovati s novajlijom u bitnim utakmicama, pa nije mogla biti bitnija utakmica od one prve protiv Rumunije, ali je tad rizikovao s Malicem. Ili sto mu covjek maloprije napisa za Besirovica, jos logicniji argument...
Ma politika teska, pa ima prijateljska utakmica sa maltom gdje se moze karica probati, pa bez kolasinca nemamo pravoga lijevog beka, mujakic je stoper a burnic vezni. Imas pravog lijevog beka koji igra na dobrom nivou a neces ni da ga vidis/probas, nema logike. Ali kao sto sam reko, previse je politike kod nas da bi islo nesto ispravno.

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 06 okt 2025, 17:07

Joj svakakvih lupanja, pisanja, pametovanjaa....presipanje iz supljeg u prazno, pravdanje neopravdivog, okrivljivanje pravednog, nigdje i niko sredine i realnosti.

EdinjoBos
Kontakt:

Post Postao/la EdinjoBos » 06 okt 2025, 17:36

O selektor mora malo vise razmisljati sta govori:

prvo ovo: "Barbarez: Nećemo trenirati na Kipru, ne želimo da nam znaju taktiku"

pa onda ovo kaze/otkrije: "Je li Barbarez otkrio dio taktike? Njih dvojicu vidim kao veliko oružje na desnoj strani"

onda jos i detalje spominje: "Dedić je nažalost morao izaći protiv Austrije. U kontaktu smo odmah bili, imao je sedam dana do utakmice i oporavio se. Raduje njegova forma i mene raduje ekipa u kojoj igra, njegov način igre u Benfici i u reprezentaciji je skroz drugačiji. Ne možemo očekivati u reprezentaciji toliko driblinga i izlazaka u napad.

Kod nas ima više odbrambenih zadataka, svakako mislim da će i kod Mourinha se više fokusirati na odbranu. Vratio se na desni bek, iako i dalje mislim da je njegova najveća prednost 1na1, da ulazi u sredinu, ali i kod nas će ostati na desnom beku. Jer njega i drugog Amara (Memić) vidim kao veliko oružje na desnoj strani."

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 06 okt 2025, 17:51

hurem je napisao/la:
06 okt 2025, 15:01
Ghuraba, jesi li ti to dovoljno puta gledao Karica da možeš tvrditi da je upgrade u odnosu na dvojicu postojećih?!
Nekoliko puta sam kazao da ga nisam nikada gledao tako da ne mogu suditi ništa o njegovom kvalitetu, ali isto tako vjerujem Goalgetteru i još par ozbiljnih forumaša koji su govorili da nije neka sreća, a pored njih i SS tako misli trenutno.

Malic je upao umjesto povrijeđenog Gazibegovica - izvanredne okolnosti.
Besirovic je upao umjesto povrijeđenog Hajradinovica - izvanredne okolnosti.
Nisu bas iste prilike da bi se poredili ti slučajevi s Karicem i njegovim isprobavanjem u ključnim utakmicama umjesto zdravih i spremnih igrača.
Mujakic i Burnic su od starta tu, vrijedni, korektno odrađuju svoje obaveze, i sad ih treba mijenjati Karicem za kojeg je očito upitno da li bi bio bolji od ove dvojice. Ne ide to tako pred najvažnije utakmice.
Istina, možda je i mogao da se isproba protiv Malte.

Kao sto sam rekao ranije, za mene su na beku bolji posao od Gazibegovica odrađivali i Malic i Mujakic i Burnic, u najmanju ruku nisu bili lošiji od Jusufa, a niti jedan nisu prirodni bek. A svi vi biste kazali da je Gazibegovic bolji bek od Karica.

Sto se tiče Besirovica, bilo mi je veliko iznenađenje kada sam pročitao vijest u vezi s njim. Zaboravio sam da momak postoji.
Kasnije sam pokušao razumjeti zašto recimo on a ne Hadziahmetovic - vjerovatno zbog toga sto je trkački bolji, orjentisan vise prema naprijed nego Amir, i ključno sto na Amirovoj poziciji imamo slične profile u vidu Tahirovica, Bašića i Sunjica. Nakon povrijeđenog Hajradinovica ostali smo samo na Gigovicu koji je ofanzivnije orjentisan i ukupno samo 4 veznjaka u sredini terena.
Otprilike sam tako razumio takvu odluku. Ne mora biti tačno.
Huseinbasic je opravdano na “hlađenju”, do kada, vidjet ćemo.
Nemamo mi vise izbora u veznom redu. To je to.
Mogli su iskopati nekoga drugog ala Besirovic. Ista priča bi bila.
Janković završena priča.
Ili da se recimo povrijedio Bašić, ili Tahirovic, tada bi vjerovatno zvao Amira.

Da se razumijemo, niti branim niti hvalim struku. Samo pokušavam razumjeti neke njihove odluke.
Kao sto sam govorio u septembru da bih licno pozvao Gazibegovica, isto tako mi je drago da je ovaj put zasluženo ostao bez poziva. Nije ga ni u septembru zaslužio, a mnogo se selektor napadao jer ga nije pozvao, a niko nije spomenuo da je zapravo selektor bio u pravu sto ga je prvobitno ostavio bez poziva jer je odigrao loše partije u septembru za reprezentaciju (upao naknadno umjesto povrijeđenog Malica).
Isto tako bih licno za oktobarske utakmice pozvao i Hadziahmetovica i Karica, pa ako ništa dao im priliku protiv Malte da se pokažu. Ali ne smatram da je u ovom trenutku nekakav propust sto nisu pozvani i da zbog toga treba da kudim selektora i SS. Ne mislim da je vrijedno toga.
Samo je stvar rezonovanja svakoga od nas.
Nekad ćemo se složiti, nekad ne.

Na kraju, vise vjerujem Barbarezu, Spahicu i ovom stručnom štabu, te Muslicu, Muslimovicu i drugima koji najpozitivnije govore o trenutnoj garnituri na klupi reprezentacije, koji danonoćno rade za bolje sutra (uz greške i propuste koji su neizbježni), nego da vjerujem tamo nekom husari, anelu, beskarakternim likovima, pljuvačima i sl.
Gledao ga i u Njemackoj, pa i poslije kad je igrao lose u Sturmu prosle sezone i sad u ovoj kad je podigao nivo svoje igrao i postao standardan. Ako ga nisi gledao, onda ne mozes tvrditi da su likovi s drugih pozicija bolji od njega i da se ovaj opravdano ne poziva. I apsolutno je netacno da su Mujakic i Burnic pokazali vise do Gazibegovica u reprezentaciji.

Dino ni po cemu nije smio dobiti poziv prije Amira. Trkacki mozda jeste bolji, ali to nije argument za njegov poziv jer ni Hajradinovic nije bio zaduzen za trku. Takodjer, ni Huseinbasic nije opravdano na hladjenju. Meni licno je on antipatican igrac (jasno iz kojih razloga), ali je cinjenica da mu Barbarez nije dao ni P od prilike da pokaze sta zna. Ako lik od 50+ utakmica u BL ne zasluzuje minute ni protiv San Marina, a u veznom redu imamo igrace iz Kazahstana, Turske, Kipra, druge njemacke i italijanske lige itd - onda potpuno razumijem njegovu razocaranost.

Btw, zaboravih se osvrnuti na danasnju Barbinu izjavu da za Dedica i dalje misli da je najbolji na krilu zbog njegove igre 1na1 (iako ce igrati na beku) i da ne odustaje od Gigovica na krilu jer ovaj ima dobre motoricke spobnosti (ili kako se vec izrazio). Dvije atomske bombe...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 43 gosta.