FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

dino lj
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dino lj » 07 mar 2012, 23:45

Problem Zelje je sto je Grbavica u njegovom vlasnistvu pa sam mora o tome voditi brigu sto je i normalno ali sta da je pocela rekonstrukcija stadiona i da su i Zeljo i Sarajevo morali igrati na Kosevu koje takodje nije ocisceno,koga bi onda krivili.Ljudi iz naseg kluba su stvarno zakazali i zato moraju snositi posljedice ali ova frka oko snijega je jos jednom pokazala da su Zeljo i Sarajevo(ljudi su sami morali sa navijacima cistiti pomocni teren da bi imali gdje trenirati) pastorcad u svom gradu i da gradske institucije bas puno ne haju za njihove objektivne probleme.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 07 mar 2012, 23:47

.
Zadnja izmjena: old school, dana/u 07 mar 2012, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 07 mar 2012, 23:52

Sto kaze Amar, igra nece liciti ni na sto, ali ja ipak tu vidim nasu prednost, jer imamo dvojicu predobrih igraca koji ce nalaziti nase odlicne skakace, koji igraju protiv omalenih brazilaca, argentinaca, hercegovaca, i siguran sam da smo tu jaci.
Prema tome, koliko god nama ne valjao ovaj teren, toliko i Sirokom ne valja, jer kad igras kuci gostima se otvaraju sanse za kontra napade, ali ovdje vala nece biti ni malo brzi sa loptom, a mi cemo je vec nekako, narodski receno, UĆERATI..
:lol:

FORZA ŽELJO !!!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 07 mar 2012, 23:55

A cudnog naroda majko moja,pa ljudi dragi ima tu ljudi koji odlucuju ima li uslova za igru ili nema.
Pred utakmicu ce se vidjeti u kakvom je stanju teren,odnosno moze li se igrati na njemu.
Ako bude previse vode i blata,ako ne budu uslovi da se normalno odigra utakmica,onda se nece ni igrati.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 07 mar 2012, 23:57

Baja_Zvjerka je napisao/la:Sto kaze Amar, igra nece liciti ni na sto, ali ja ipak tu vidim nasu prednost, jer imamo dvojicu predobrih igraca koji ce nalaziti nase odlicne skakace, koji igraju protiv omalenih brazilaca, argentinaca, hercegovaca, i siguran sam da smo tu jaci.
Prema tome, koliko god nama ne valjao ovaj teren, toliko i Sirokom ne valja, jer kad igras kuci gostima se otvaraju sanse za kontra napade, ali ovdje vala nece biti ni malo brzi sa loptom, a mi cemo je vec nekako, narodski receno, UĆERATI..
:lol:

FORZA ŽELJO !!!
taktika "baklava" ,samo da utvrdimo koji je go njihov,a koji nas i sto vise da natrpamo kod njih

nego,samo da se hoce ovaj siroki proci,pa nek i zlato onda traze na sred terena ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 mar 2012, 23:57

Ako lopta može normalno odskočiti može se igrati. :mrgreen:

Kao tinejdžer sam trenirao fudbal i igrao sam po svakakvim livadama po kantonu Sarajevo, vala kad smo mi djeca od 15 ili 16 godina mogli ponekad fino iskombinovati moći će i ove naše igračine. :mrgreen:

Ovi što su igrali ili igraju dovoljno je da se sjete terena u Župći ili one šljake u Hrasnici. :lol:

Bezveze dramimo.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 08 mar 2012, 00:02

Mislis,ucerat dobro,a iscerat zlo :)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 08 mar 2012, 00:28

Što se tiče terena, ne dižite toliku hampu. Sama pravila su jasna: Ako FK Željezničar kao domaćin ne obezbjedi uslove za odigravanje ona NEĆE biti odgođena kako to neki priželjkuju, već će biti 0:3 za Široki. Tako je isto važilo i prošle godine pred OlimpiC. Tako da te poslove i brigu oko stadiona ostavite onima koji su za to zaduženi, pa neće valjda dozvoliti sramotu. Igrat' će se pa taman kod mene u avliji. :D
Osim - drugo ime za Želju !

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 08 mar 2012, 02:11

Grbavica moj zivot je napisao/la:
Prinudjen je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Na kraju krajeva stadion,da se poceo cistit orije 7 dana ne bi bio puno bolji,jer je bilo vise snjega kolicinski.
De sviju ti objasni ovo Amaru, da levat ne misli da smo zakasnili 15 dana.

Sasvim je logicno,da je lakse skloonit manju kolicinu snjega nego vecu.Mozda bi imali dan,dva vise za susenje stadiona da je ciscenje pocelo onaj ponedeljak kad je planirano.Jos bi naveo navijace koji su dobrovoljno dosli da ciste teren pa su zavrsili na jugu.Sad se zale sto nam je teren ovakav,a jug se nece otvorit.Uzalud vam trud sviraci.
Sviju ti je li ovo ti još imaš obraza kriviti navijače za stanje terena? :shock: :shock: :shock:

Tako i oni bijednici iz kluba razmišljaju, pa navijače hladno pozivaju da rade njihov posao, a ovi bi valjda trebali biti sretni što su im obezbijedili lopate :roll: Bezobrazluk bez granica.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 08 mar 2012, 06:57

AllGunsBlazing je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Svaka cast na stadionu, smijete se Zenicanima skoro a vi ko da ste uzorali teren, jedino ako mislite krompir uskoro sijati :lol:
Pazi viri ti kompleks prema gradu Sarajevu i Zelji iz ociju...
:lol: :lol: :lol: Prvo nauci sta je kompleks pa onda odredjuj dijagnoze. Covjek je istinu rekao, svi se nama rugaju kako imamo los teren, a ovaj gore je katastrofa.. Sanjate o LP a stadion ovakav, pa bolje da se svi novci koje dobijete od transfera igraca prebace u stadion, a Lp moze sacekati.
Necemo da prebacimo... hocemo da sve ulozimo i igracki kadar, da bude sto jaci, da karamo u gostima po 3:0... vi cete nam pricat sta trebamo... stadion nam unisten u ratu, bio na prvoj liniji, a kod vas metak nije ispaljen u gradu i skupi se vas retardiranih maloljetnika koji ne pamte ni Aliju, a za Tita niste ni culi i dodjete ovdje na se nasladjujete i serete kad nam se srusi krov tribine ili ne valja travnjak, a nema vas nigdje nakon gostovanja naseg tima u vasem gradu... nas stadion, nasa briga, uprava je zasrala sa ciscenjem, svi to znamo... klubovi su vam u zestokom qrcu, pogotovo ovom @Fukara87, nemate za grisinija, a dolazite ovdje dijelit lekcije... uvijek sam se pitao, gdje je ljudima obraz?
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 08 mar 2012, 08:09

Prinudjen je napisao/la:
Sviju ti je li ovo ti još imaš obraza kriviti navijače za stanje terena? :shock: :shock: :shock:

Tako i oni bijednici iz kluba razmišljaju, pa navijače hladno pozivaju da rade njihov posao, a ovi bi valjda trebali biti sretni što su im obezbijedili lopate :roll: Bezobrazluk bez granica.
Prvo ne krivim ja njih uopste,vec sam naveo da su oni poomogli da se teren cisti bilo bi valjda bolje.Opet najveca je krivica na klubu,ali stvarno ne shvatam ovi 10-15 stranica oko snjega.
svoj ti pos'o !

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 08 mar 2012, 08:27

Stvarno je dopizdilo govoriti o terenu, svima isti.
Treba uzet tri boda na račun terena..oštro i na prvu.
I titula.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 08 mar 2012, 08:54

aleksandar_veliki je napisao/la:Ovakav teren je idealan za lakse igrace, naravno tu mislim na kilazu. Ne znam kako ce se snaci ovi malo tezi, no mislim da i Amar to zna.

Sto se tice terena, ovo je sramota i nema teorije da bude nesto bolji do subote jer svaku noc mrzne. Mislim da utakmicu treba odgoditi, Zelju dobro udariti po djepu, a red bi bio da neko radi ovog ponudi ostavku.
Moj Aco,najtužnije u svemu ovome je da se vrlo lahko može desiti da zbog ove aljkavosti izgubimo tekmu a da se i ne odigra.

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 08 mar 2012, 09:07

[youtube][/youtube]

ŽELJO ŠAMPION !
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 08 mar 2012, 09:31

tm84 je napisao/la:utakmicu zeljeznicar-siroki treba odgoditi, jer NEMA SANSE da se na ovakvom terenu odigrao bilo kakva normalna utakmica... ako se ne moze igrati negdje drugo, recimo lukavica ili otoka onda se MORA odgoditi derbi prvenstva... :?
zasto bi se odgodilo? zbog nepripremljenosti Želje..

jedino ako se ne bude igralo bit će ti 0:3 za Široki..nemožeš odgoditi jer ti nisi u stanju teren očistiti i osigurali uvjete za igru..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 08 mar 2012, 09:46

Kevin je napisao/la:
tm84 je napisao/la:utakmicu zeljeznicar-siroki treba odgoditi, jer NEMA SANSE da se na ovakvom terenu odigrao bilo kakva normalna utakmica... ako se ne moze igrati negdje drugo, recimo lukavica ili otoka onda se MORA odgoditi derbi prvenstva... :?

jedino ako se ne bude igralo bit će ti 0:3 za Široki..nemožeš odgoditi jer ti nisi u stanju teren očistiti i osigurali uvjete za igru..
Nažalost,čovjek je u pravu!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 08 mar 2012, 09:52

i treba da bude 0-3. možda neko tada i dođe tobe, i uprava i mudrijaši koji su govorili da je u redu da se snijeg čisti sedam dana prije tekme.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 08 mar 2012, 10:29

Možda može ujutro odskočiti kada je teren zamrznut,ali u 1 poslije podne čisto sumnjan.Nego moliti Boga da bude minusa kakvih.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 08 mar 2012, 10:31

aleksandar_veliki je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

Siroki je inace poznat po uzimanju bodova na ovaj nacin, no nije ni bitno. Neko je rekao i dobro je rekao, ako lopta moze odskakati na vecem dijelu terena, sto moze i sad, uslovno je za igrati, bar po propozicijama, tako da nema teorije da bude 0:3. Ali, zar nije logicnije da se klubovi dogovore, posalju zahtjev Takmicarskoj ili sta vec.

najlogičnije je da je teren pripremljen na vrijeme i uslovan za igru (10.3. nije datum kada se možeš vaditi na snijeg)

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 08 mar 2012, 10:35

DANDY je napisao/la:Možda može ujutro odskočiti kada je teren zamrznut,ali u 1 poslije podne čisto sumnjan.Nego moliti Boga da bude minusa kakvih.

Jeste nisko pali. :oops:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19fkz21, 7republictz, Google [Bot], mavi, Sommersby i 45 gostiju.