Press konferencija je sutra (petak) u 13:00 tako da strpi se do sutra saznaćeš svedeno_TM87 je napisao/la:zna li se sta za JUG, hoce li biti otvoren za Siroki ili cemo svi na sjever.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
🔵⚪
Ne znam kako vam ne dopizd.i jedno te isto pisati ovdje vec 3-4 dana.... Volio bi vidjeti vas u upravi sve znalac do znalca... Mozda se ne sjecate perioda od prije 4-5 god kad nismo imali za struju a ne sta ozbiljnije, ustvari kako cete se sjecati pa prije 4-5 god ste bili u jaslicama i u vrticu... Ovdje mislim na ove koji samo ''ser.u'' i pricaju protiv Uprave... Mene bi bilo stid sta napisati protiv ove garniture ljudi a pogotovo protiv Amara, jer ako su dobri Amaru sto i meni nece biti dobri...
A sto se tice terena ne brinite on ce biti u odlicnom stanju, ustvari bice 100x bolji nego li je sada jer se Amar licno pobrinuo i sutra ce doci ljudi koji ce biti zaduzeni za ravnanje, za kupljenje vode i za isusivanje...
Sto se tice Juga sutra ce se znati, al' najvjerovatnije ce biti u funk...
A sto se tice terena ne brinite on ce biti u odlicnom stanju, ustvari bice 100x bolji nego li je sada jer se Amar licno pobrinuo i sutra ce doci ljudi koji ce biti zaduzeni za ravnanje, za kupljenje vode i za isusivanje...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Objasni nam lik sa avatarom Juventusa i potpisom sa Željom iza tog Juventusa.Arogantni je napisao/la:Ne znam kako vam ne dopizd.i jedno te isto pisati ovdje vec 3-4 dana.... Volio bi vidjeti vas u upravi sve znalac do znalca... Mozda se ne sjecate perioda od prije 4-5 god kad nismo imali za struju a ne sta ozbiljnije, ustvari kako cete se sjecati pa prije 4-5 god ste bili u jaslicama i u vrticu... Ovdje mislim na ove koji samo ''ser.u'' i pricaju protiv Uprave... Mene bi bilo stid sta napisati protiv ove garniture ljudi a pogotovo protiv Amara, jer ako su dobri Amaru sto i meni nece biti dobri...

JA navijam samo , ali iskljucivo samo za Zeljeznicar jer sam iz BiH odnosno iz dijela BiH gdje se nalazi i Zeljin stadion, a Juventus simpatisem kao jedini ino klub koji mi je drag... A to sto se tice avatara i ti bi nosao neki kada bi ga znao staviti al' ti tvoj intelektualni nivo to ne dopusta...Prinudjen je napisao/la:Objasni nam lik sa avatarom Juventusa i potpisom sa Željom iza tog Juventusa.Arogantni je napisao/la:Ne znam kako vam ne dopizd.i jedno te isto pisati ovdje vec 3-4 dana.... Volio bi vidjeti vas u upravi sve znalac do znalca... Mozda se ne sjecate perioda od prije 4-5 god kad nismo imali za struju a ne sta ozbiljnije, ustvari kako cete se sjecati pa prije 4-5 god ste bili u jaslicama i u vrticu... Ovdje mislim na ove koji samo ''ser.u'' i pricaju protiv Uprave... Mene bi bilo stid sta napisati protiv ove garniture ljudi a pogotovo protiv Amara, jer ako su dobri Amaru sto i meni nece biti dobri...
Sto se tice Juga sutra ce se znati, al' najvjerovatnije ce biti u funk...Nakon što je kritičare "diskreditovao" procjenom starosne dobi, na osnovu ničega.
Sto se tice pljuvaca i serato.ra to su sve djeca koji navijaju za Zelju radi furke i sasvim sam siguran da se nijedan od njih ne sjeca perioda od prije 5 god kada nismo placali struju i vodu a da ne govorim sta dalje...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
problem je isti kako kod vas, tako i kod drugih, i ponavlja se svake godineavlami97 je napisao/la: Kada se podnosi godišnji finansijski izvještaj, svi znamo da postoji prihodovna i rashodovna strana. Prilikom podnošenja izvještaja Žujo je naveo prihodovnu stranu taksativno, ali to nije učinio sa rashodovnom stranom, nego je samo rekao da su i rashodi bili otprilike kao i prihodi. Čuj otprilike. Ne može to tako.
U takvom izvještaju mi ne preostaje ništa drugo, nego da i na civare pomislim. Al' ne mislim na civare, nego na neozbiljnost prilikom prezentiranja izvještaja.
Nema transparentnosti, a kada nema toga, onad ima sumnja.
4 covjeka ciste teren 2 dana pred tekmu. I to ljudi koji u SD Zeljeznicar nisu plate dobili mjesecima. da se htjelo ikome placati, platilo bi se prije 15 dana, bilo bi 50 ljudi, 20 masina i teren bi bio kao bombona.
ali, lakse je ovako a hvala Bogu ima i savez koji to sve uredno tolerise....
cisto za one koji misle da se u nasem fudbalu nesto mjenja i ide na bolje. ide malo sutra
- slavko njegus
- Kontakt:
Teren ce biti spreman za subotu....
Arogantni je napisao/la: JA navijam samo , ali iskljucivo samo za Zeljeznicar jer sam iz BiH odnosno iz dijela BiH gdje se nalazi i Zeljin stadion, a Juventus simpatisem kao jedini ino klub koji mi je drag... A to sto se tice avatara i ti bi nosao neki kada bi ga znao staviti al' ti tvoj intelektualni nivo to ne dopusta...
Sto se tice pljuvaca i serato.ra to su sve djeca koji navijaju za Zelju radi furke i sasvim sam siguran da se nijedan od njih ne sjeca perioda od prije 5 god kada nismo placali struju i vodu a da ne govorim sta dalje...

Djeca navijaju za Želju radi furke, a šta je onda s tobom i Juventusom, kojem si posvetio avatar i 90% potpisa, a jedinog Želju haman usputno spomenuo. To je prava ljubav?

Svaka čast jaraneArogantni je napisao/la:Ne znam kako vam ne dopizd.i jedno te isto pisati ovdje vec 3-4 dana.... Volio bi vidjeti vas u upravi sve znalac do znalca... Mozda se ne sjecate perioda od prije 4-5 god kad nismo imali za struju a ne sta ozbiljnije, ustvari kako cete se sjecati pa prije 4-5 god ste bili u jaslicama i u vrticu... Ovdje mislim na ove koji samo ''ser.u'' i pricaju protiv Uprave... Mene bi bilo stid sta napisati protiv ove garniture ljudi a pogotovo protiv Amara, jer ako su dobri Amaru sto i meni nece biti dobri...

o tome i ja govorim ima par dana, govorim kako ce teren biti max. pripiremljen do utakmice, kako ce se pijesak posuti, izravnati, kako nema kretanja po terenu, tipa hodanja ili treninga itd. i onda pojedinci sve to okrenu na ismijavanje i glupiranje, sve sto si napisao je jasno vec danima ali treba pojedincima to ponoviti par puta jer idu kao ovce u toru, treba jedna ovca reći "meee" da bi cijelo stado to ponovilo

ps. kakve veze ima jel navijas za Želju i za Juventus !?

Zadnja izmjena: Hoomer, dana/u 08 mar 2012, 16:12, ukupno mijenjano 3 puta.
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
e prinuđeni da se ljubav prema klubu izražava na forumu i u avataru ili potpisu
Otišlo bi sve u K.u.r.a.c !!!
I dosta mi je gledati tvoje dosadne postove u kojima kritikuješ sve, molim te poštedi nas.
Otišlo bi sve u K.u.r.a.c !!!
I dosta mi je gledati tvoje dosadne postove u kojima kritikuješ sve, molim te poštedi nas.
Koliko pametnjakovica na jednom mjestu... zato rjedje pokusavam da pisem ovdje
Haj Boga ti, kad stigne, stigne. Nije do nas. Samo da ga ne čekamo pola godine k'o za Nyemu.SIR je napisao/la: „Čekamo i certifikat za Kerlu, ali po svemu sudeći on će propustiti duel sa Širokim Brijegom i pravo nastupa steći će tek za duel protiv Borca u prvoj utakmici polufinala Kupa BiH koja je na rasporedu u srijedu, 14. marta“.
P.S. Kad fali argumenata i vokabulara, onda se pribjegava "šutanju nasred juga" i pojmovima tipa "gov.na, ser.atori, pljuvači, ovce, meeeeee"

THC, samo klikneš da sam gnjavator i pošteđen si dosade.
Vidim da se dosadna prica vrti vec 5 dana oko hebenog terena,tribina,uprave, zakasnjeli reakcija a ja cu reci samo jedno nano Sretan ti 8.Mart
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
Samo da se jazavcima na ovom forumu zahvalim sto nece biti juga u subotu ! Hvala vam od srca sto ste drckali qrac u subotu i nedjelju, sto mi cistili, hvala vam sto niste dosli juce da 20 ebenih metara izlopatamo, sada idemo svi na sjever ! Ljep pozdrav JAZAVCI !
... srcu draga boja plava ...
http://www.fkzeljeznicar.com/kontakt" onclick="window.open(this.href);return false;
pokusajte
Sta je sa Smajicem i Adilovicem, hoce li biti spremni za subotu ?
pokusajte
Sta je sa Smajicem i Adilovicem, hoce li biti spremni za subotu ?
NO PYRO NO PARTY
- spielführer_21
- Kontakt:
Kako sam ja čuo FS BIH mora Slobodi isplatiti 109.000 eura jer su im zabranili igranje u Europi bez valjanog razloga. Ne kažem da Široki ima prste u tome, i ne kažem da u Slobodi rade dobro, već da se ti ne pozivaš na nešto što je Sud proglasio krivičnim djelom.. A sad zdravo, o Želji se priča.ŠB_Fidelis je napisao/la:Ah, jel njihova uprava donijela kakvu odluku hoce li uozbiljiti se i srediti stadion koji realno ne ispunjava uvjete za premijer ligu, pa opet igraju zahvaljujuci tim istim sudovima koje navodis i nitko se ne buni posebno, i dogovoriti se jel se ide u borbu za Europu il borbu za opstanak pa shodno tome i dovoditi igrace i obecavati stvari koje moze/ne moze ispuniti, il to ide po parnim il neparnim godinama?spielführer_21 je napisao/la:@ŠB_fidelis
Nije tema Sloboda, ali da priupitam je li Sud donio kakvu odluku u vezi zabrane njihovog nastupanja u Europi te sezone? Ja sam čuo da jest...
Pusti bolan da se trolla na miru, nemoj da ''te'' argumentirati moram.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
- Kontakt:
Zaista mi mrsko više oko ovog snijega razglabati ali možete vi pričati šta hoćete i opravdavati koga hoćete, ovo boldirano ( ako je istinito ) najbolje govori koliko su se ostali potrudili i koliko su zaslužni kad se trebalo čekati da se Sef vrati sa priprema i lično pobrine oko stadiona....još kad pročitam komenare nekih vrlih forumaša koji se deklariraju kao Željini navijači i na drugim temema napišu u stilu - ma nije Brko sve, naši su njega malo previše izdigli.... mogu samo reći jadno da jadnije ne može biti !Arogantni je napisao/la: A sto se tice terena ne brinite on ce biti u odlicnom stanju, ustvari bice 100x bolji nego li je sada jer se Amar licno pobrinuo i sutra ce doci ljudi koji ce biti zaduzeni za ravnanje, za kupljenje vode i za isusivanje...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Bio sam maloprije na treningu, svi igrači su trenirali, među njima Smajić i Adilović. Adilović iako malo hramlje na nogu i sam kaže da je stanje povrede onako, ali trening je odradio bez problema i mislim da će biti spreman za prvih 11.
Druga stvar, ne znam šta reći za teren, valjkom su po meni samo pogoršali stvar, barem onaj dio kod sjeverne tribine, ona strana do istočne tribine je blago rečeno katastrofalna, brazde po terenu, a i dosta je natopljen, noga upada gdje god staneš.
Ono vrijeme što sam ja bio na stadionu par ljudi su radili.
Nešto sam načuo i da će jug vjerovatno biti zatvoren, policija je jučer dolazila i postavila uslova da se snijeg na onoj stazi iznad stolica prebaci preko ograde i da se snijeg sa one staze ispod stolica isto očisti, nažalost ništa od toga se nije uradilo. Valjda će sutra biti neki sastanak.
Još nešto, igrači su trenirali na onoj šljaci i fino su igrali, tako da nas onaj teren uopšte ne treba brinuti.
Druga stvar, ne znam šta reći za teren, valjkom su po meni samo pogoršali stvar, barem onaj dio kod sjeverne tribine, ona strana do istočne tribine je blago rečeno katastrofalna, brazde po terenu, a i dosta je natopljen, noga upada gdje god staneš.
Ono vrijeme što sam ja bio na stadionu par ljudi su radili.
Nešto sam načuo i da će jug vjerovatno biti zatvoren, policija je jučer dolazila i postavila uslova da se snijeg na onoj stazi iznad stolica prebaci preko ograde i da se snijeg sa one staze ispod stolica isto očisti, nažalost ništa od toga se nije uradilo. Valjda će sutra biti neki sastanak.
Još nešto, igrači su trenirali na onoj šljaci i fino su igrali, tako da nas onaj teren uopšte ne treba brinuti.

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
joj sranja i price i kakvih seratora ovde ima.
Deset dana se sere o terenu, koliko neki seru ovde mogli su ga pocet cistiti prije 10-15 dana pa bi bio u redu.
Kako možete više, trebali bi pricati o igracima, formaciji itd. a ne o terenu.
Kakav je nama takav je i širokom.
Ovde neki vec traze odgovornost ljudi koji nas dižu iz pepela ako šatro izgubimo utakmicu radi terena, **** vas teren, snijeg pap pa pao, šta češ.
Ko voli ŽELJU ginut ce i na betonu i na travi i na blatu i na Old Trafordu i u picki materinoj.
To je nevjerovatno, prije nekoliko dana govorimo kako postajemo institucija, a ustvari mi i jesmo institucija, kako smo finansijski dobri, kako nam je igrački kadar dobar, kako hocemo pretkolo lige prvaka, kako hocemo stadion kako možemo da prodajemo igrače za 1.000.000 eura, a sve to i možemo i odjednom teren.
Majke mi kako neki postovi kod neke dječurlije ovde koja piše svakakva sranja iz euforije prebace se postovi u budalaštine.
Ko navija za ŽELJU i ko ga voli kod njega je euforija citav zivot!
Sada molim administratora da me banuje i zabrani pristup ovom forumu, ali ga molim, evo MOLIM TE zabrani mi.
Ovde ima super raje (malo starije i normalnije) svaka vam cast!
A ovim ostalim
**** VAS TEREN U GUZICU
Deset dana se sere o terenu, koliko neki seru ovde mogli su ga pocet cistiti prije 10-15 dana pa bi bio u redu.
Kako možete više, trebali bi pricati o igracima, formaciji itd. a ne o terenu.
Kakav je nama takav je i širokom.
Ovde neki vec traze odgovornost ljudi koji nas dižu iz pepela ako šatro izgubimo utakmicu radi terena, **** vas teren, snijeg pap pa pao, šta češ.
Ko voli ŽELJU ginut ce i na betonu i na travi i na blatu i na Old Trafordu i u picki materinoj.
To je nevjerovatno, prije nekoliko dana govorimo kako postajemo institucija, a ustvari mi i jesmo institucija, kako smo finansijski dobri, kako nam je igrački kadar dobar, kako hocemo pretkolo lige prvaka, kako hocemo stadion kako možemo da prodajemo igrače za 1.000.000 eura, a sve to i možemo i odjednom teren.
Majke mi kako neki postovi kod neke dječurlije ovde koja piše svakakva sranja iz euforije prebace se postovi u budalaštine.
Ko navija za ŽELJU i ko ga voli kod njega je euforija citav zivot!
Sada molim administratora da me banuje i zabrani pristup ovom forumu, ali ga molim, evo MOLIM TE zabrani mi.
Ovde ima super raje (malo starije i normalnije) svaka vam cast!
A ovim ostalim
**** VAS TEREN U GUZICU
AMAR AMAR OSIM OSIM
mozel neko da napise ovdje mail redakcije oficijalne stranice,ili ako ima neko upucen tipa @partibrejker sta se desava sa fan shopom nista novo nisu izbacili,cjenovnik isto nema,a rekli su da ce biti... 

Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
Trenutno korisnika/ca: itatabisine, Levin i 32 gosta.