odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Što si tmuran? Opusti se burazeru, prešlo ti je u naviku da palmudiš po forumu.
DRUG NEBI TI PUNCA
Rekoh loša ti furka. Zaje.bi ostalo, forum i služi da palamudim.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
- vendeta1921
- Kontakt:
Ako i sad trazis bubreg javi se na PPfedeltafrotta je napisao/la:hhahahah i meni su jedne tako, ove druge zasad slusaju
ps. zna li neko u sa gdje ima kvalitetnih bubrega, ne sabanskih
ugl. nije sabanski 100%

Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
Dobro samo se nemoj ljutiti. Izvini još jednom, žao mi je ako sam te na bilo koji način povrijedio. Potrudiću se da se ovakve stvari više ne dešavaju.Prisoner je napisao/la:Rekoh loša ti furka. Zaje.bi ostalo, forum i služi da palamudim.

DRUG NEBI TI PUNCA
Oprošteno ti je. Bit' ću milostiv.bagrcavi je napisao/la:Dobro samo se nemoj ljutiti. Izvini još jednom, žao mi je ako sam te na bilo koji način povrijedio. Potrudiću se da se ovakve stvari više ne dešavaju.Prisoner je napisao/la:Rekoh loša ti furka. Zaje.bi ostalo, forum i služi da palamudim.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Prodajem original dres borussije dortmund dugi rukav s potpisima igrača iz 96/97 godine. cijena 100 km. inbox !
ako može momčiluci kakav prijedlog za frizuru, doš'o vakat šišanju a nemam ideje nikakve bgm
crna, oštra, gusta kosa dajte neku odgovarajuću 

ko i prosli putChapman je napisao/la:ako može momčiluci kakav prijedlog za frizuru, doš'o vakat šišanju a nemam ideje nikakve bgmcrna, oštra, gusta kosa dajte neku odgovarajuću

Skini mi ovo sa strane,gore malo duže.Chapman je napisao/la:ako može momčiluci kakav prijedlog za frizuru, doš'o vakat šišanju a nemam ideje nikakve bgmcrna, oštra, gusta kosa dajte neku odgovarajuću

Svaki put ovo kazem. Ne znam sto me pita.Narin je napisao/la:Skini mi ovo sa strane,gore malo duže.Chapman je napisao/la:ako može momčiluci kakav prijedlog za frizuru, doš'o vakat šišanju a nemam ideje nikakve bgmcrna, oštra, gusta kosa dajte neku odgovarajuću

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
ma ofirno mi ba, da budem deseti momak u razredu sa undercutom i 200. u generaciji i ko zna koji u gimnaziji meša selimovićDex je napisao/la:Undercut obični uradi

ma prošli put me ova frizerka unakazila samo tako, kapu nisam skidao bokte po školi a upravo ovo što narin kaže sam joj rekao, iskreno mislim da bi me bilo strah nekom opet reći da me vako ošišaahmad_tz je napisao/la:ko i prosli putChapman je napisao/la:ako može momčiluci kakav prijedlog za frizuru, doš'o vakat šišanju a nemam ideje nikakve bgmcrna, oštra, gusta kosa dajte neku odgovarajuću

Ma meni frizer neke inovacije izvodi s glavom,i kaže,hajd sad ti skontaj sta cemo,ja rek'o ma klasika i to rekao,kaže ma ja,ovaj put tako,da te skratimo malo haha..Greivis je napisao/la:Svaki put ovo kazem. Ne znam sto me pita.Narin je napisao/la:Skini mi ovo sa strane,gore malo duže.Chapman je napisao/la:ako može momčiluci kakav prijedlog za frizuru, doš'o vakat šišanju a nemam ideje nikakve bgmcrna, oštra, gusta kosa dajte neku odgovarajuću
Inače me nikad žensko nije šišalo..

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Misliš sa strane mi yebi kevu a gore me ispoštuj.Narin je napisao/la:Skini mi ovo sa strane,gore malo duže.Chapman je napisao/la:ako može momčiluci kakav prijedlog za frizuru, doš'o vakat šišanju a nemam ideje nikakve bgmcrna, oštra, gusta kosa dajte neku odgovarajuću

- Marsal
- Kontakt:
@Chapman

Best haircut ever!

Best haircut ever!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Zna li neko neku nasu stranicu za muske satove, moze i na fb.. da ih ima i do 150 KM dobrih kakvi 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
http://ogae.am/wp-content/uploads/2012/ ... -rts-1.jpg
http://images.kurir-info.rs/slika-900x6 ... 205734.jpg
svidja mi se kod Zeljka ovo sto majica ispod sakoa ide preko zglobova
http://images.kurir-info.rs/slika-900x6 ... 205734.jpg
svidja mi se kod Zeljka ovo sto majica ispod sakoa ide preko zglobova

E onda na netu nađi neki drugačiji i izdominiraj, da si kod nas obični bi ti pomogo, svi ježeve neke prave, a undercutChapman je napisao/la:ma ofirno mi ba, da budem deseti momak u razredu sa undercutom i 200. u generaciji i ko zna koji u gimnaziji meša selimovićDex je napisao/la:Undercut obični uradi![]()

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 118&type=3InatSilanBosanski je napisao/la:Zna li neko neku nasu stranicu za muske satove, moze i na fb.. da ih ima i do 150 KM dobrih kakvi
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

ova frizura - klasika
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.