Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
75
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 248

Los*Blancos
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Los*Blancos » 19 sep 2010, 01:43

Dylan Dog je napisao/la:Ako Real nesto osvoji sa Higuainom kao standardnim clanom prvih 11 prestajem pratiti fudbal :mrgreen:
Jos jedan filozof :mrgreen: Kad si ga pratio?? :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 sep 2010, 01:46

Los*Blancos je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Ako Real nesto osvoji sa Higuainom kao standardnim clanom prvih 11 prestajem pratiti fudbal :mrgreen:
Ma ko ga jednom gleda sve mu je jasno,poseban osvrt na partiju protiv Lyona a ni ova skorasnja protiv Osasune nije za podcjeniti :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 19 sep 2010, 01:56

Los*Blancos je napisao/la:[youtube][/youtube] Mourinho zamalo covijeka da ubije :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: nece mu biti lagano sa vama ove sezone, valja manekene voditi :lol: ne slusaju ga na pocetku :mrgreen:

ccccccc MOu gdje dodje :?: ;)
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 19 sep 2010, 01:58

Dylan Dog je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:
Ma ko ga jednom gleda sve mu je jasno,poseban osvrt na partiju protiv Lyona a ni ova skorasnja protiv Osasune nije za podcjeniti :lol:
Do pocetka ove sezone imao je 113 tekmi i 59 golova..Kad je dosao u RM puno tekmi je ulazio zadnji 15,10 min..ime je stekao u RM ; kad vec spominjes taj promasaj protiv OL..sta bi rekao za M.Gomeza iz Bayern.M :mrgreen: o sta bi rekao za tekmu Man-Juve prije nekih 7,8g kad je Forlan= Man.U sam pred golom promasio sve u mnogo boljoj situaciji...i nije ni stative pogodio. :mrgreen: .evo neki 7,8 godina poslije najboljiigrac SP :mrgreen: :mrgreen: zzzzzzzzzzzz ja nisam bas ljubitelj Higuaina..al je solidan to pokaziju i njegove brojke, brz je,cesto se nadje u sansi zbog svoje brzine, mozda nije Killer napadac klasicna 9 ali je vrlo poloventan napadac, vrlo zahvalan napadac koji pretrci puno tokom tekme i puno se nudi :mrgreen: sigurno spada u 10 najbolji napadaca Svijeta u ovom momentu ;) imao je on lijepi golova prosle sezone ..evo jedan pa gledaj jarane :mrgreen:
[youtube][/youtube]

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 19 sep 2010, 10:29

Oprosti, al ja se nešto ne mogu sjetiti da je Higuain dao ijedan od važnijih golova za Real, 2 utakmice protiv Lyona čovjek promaši prazan gol u Madridu i u Lyonu par zicera. 2 utakmice protiv Barcelone Higuain opet nepostojeći, četvrtfinale protiv Njemačke na SP - u njega opet nigdje nema, samo trpa golove Mallorcama i nekim "prosječnim ekipama" (daj Bože da počne drukčije, da me razuvjeri :D ).. Al da je igrač za velikih utakmica, nije baš.. nema mirnoću u završnici.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 sep 2010, 12:26

[youtube][/youtube]

kakav gol Di Marie...gol Tamuda malo je reč sumnjiv a treči gol uigrana akcija sa treniga :P
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 19 sep 2010, 13:10

Toxicity je napisao/la:Oprosti, al ja se nešto ne mogu sjetiti da je Higuain dao ijedan od važnijih golova za Real, 2 utakmice protiv Lyona čovjek promaši prazan gol u Madridu i u Lyonu par zicera. 2 utakmice protiv Barcelone Higuain opet nepostojeći, četvrtfinale protiv Njemačke na SP - u njega opet nigdje nema, samo trpa golove Mallorcama i nekim "prosječnim ekipama" (daj Bože da počne drukčije, da me razuvjeri :D ).. Al da je igrač za velikih utakmica, nije baš.. nema mirnoću u završnici.
:mrgreen: Kad smo popusili 2-6 Higuain je dao..npr.prosle sezone je u Valenciji na gostovanju dao 2 gola, protiv At.Madrida je vec zabijo dosta golova, on u LP predhodne sezone nije ni igrao puno, ulazio zadnji 15 min..jedino proslu godinu igra od pocetka ;) jbg vec kad spominjes SP, pa protiv Njemacke gdje je bio Messi???a par mijeseci prije on je u prij.tekmi zabijo u Njemackoj za pobijedu Argentine, kad vec spominjes rep.Argentine evo prije neki 2 sedmice zabijo je protiv SP Spanije :mrgreen: ako je to neko mijerilo, bitno je bogami zabijati protiv tzv. malih ekipa :mrgreen: :mrgreen: Jos jednom napomena nisam veliki ljubitelj Higuaina ;)

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 19 sep 2010, 13:15

Raul_64 je napisao/la:[youtube][/youtube]

kakav gol Di Marie...gol Tamuda malo je reč sumnjiv a treči gol uigrana akcija sa treniga :P
Gol Tamuda je greska Ricarda Carvlha zasto nije bio u liniji , nego ga odvukao Tamudo skorz do peterca a on kao neiskusan za njim :mrgreen: , mozda je bio i ofsddd :oops: :mrgreen:

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 19 sep 2010, 13:41

Ma daj, kakve su prijateljske mjerilo.. :D.. pa baš ti to i govorim, on daje kad nije baš rezultatski napeto.. Jedino što je dao Valenciji u pobijedi 3 - 2, al kad nam je baš trebao nigdje ga nije bilo.. A to gdje je Messi bio protiv Njemačke ostavit ćemo simpatizerima Barcelone :D..

A Benzemine najave pred sezonu kako je ovo njegova godina, kako će dati golova čini se propadaju dobro u vodu.. :cry: Baš sam mislio da će biti Realov pogodak on ove sezone.. I jel se vama čini kako Ronaldo nema baš slobodu koju je imao kod Pellegrinija i da zato njegova igra pati ??
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 19 sep 2010, 13:46

Toxicity je napisao/la:Ma daj, kakve su prijateljske mjerilo.. :D.. pa baš ti to i govorim, on daje kad nije baš rezultatski napeto.. Jedino što je dao Valenciji u pobijedi 3 - 2, al kad nam je baš trebao nigdje ga nije bilo.. A to gdje je Messi bio protiv Njemačke ostavit ćemo simpatizerima Barcelone :D..

A Benzemine najave pred sezonu kako je ovo njegova godina, kako će dati golova čini se propadaju dobro u vodu.. :cry: Baš sam mislio da će biti Realov pogodak on ove sezone.. I jel se vama čini kako Ronaldo nema baš slobodu koju je imao kod Pellegrinija i da zato njegova igra pati ??
Sezona je tek pocela..vidjet cemo sta ce biti ;) uglavnom nas je otreso na Kosevu :mrgreen: a CR7 ce da proradi 8-)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 sep 2010, 13:52

Ronaldo ima istu "slobodu" kao i u Man Utd a da je iskoristio jednu od 11 prilika protiv Ayaxa nebi se govorilo o Ronadu...on dolazi u prilike ali jbg. nije pogodio nema veze idemo dalje....sinoč je bio najbolji igrač na terenu nudio se....prodirao po bokovim na kraju je dobio pogodak koji je zaslužio i mislim da čemu to podiči samopouzdanje(njemu netreba puno) a što se tiče Higuaina boljeg nemamo zato ga trebamo podržati
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 19 sep 2010, 16:10

sinoc drama teska tekma :D opet me higuain razocarao , ronaldo nikako ne napreduje , ozil me odusevljava , ramos imao par gresaka ali moze se to sve popravit , veceras nezz za koga da navijam , za AM normalno , ali bi oni bili prvi onda , veceras bi bio prezadovoljan X-om :D

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 19 sep 2010, 16:12

Nemojte vi biti razocarani u oca, ipak je on majstor.. Higuainu ne smije niko nista reci

slika

Dok se vi palite na Ronalda, Ozila i ostalu bagru, Higuain se potajno provlaci prema vrhu :lol:

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 20 sep 2010, 14:45

Diarra na spisku pozvanih

Casillas, Adan, Dudek, Ramos, Pepe, Marcelo, Arbeloa, Carvalho, Mateos, Granero, Lass, Diarra, Xabi Alonso, Pedro León, Di María, Özil, Khedira, Higuaín, Cristiano Ronaldo i Benzema.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 20 sep 2010, 16:10

Brnjoo je napisao/la:Nemojte vi biti razocarani u oca, ipak je on majstor.. Higuainu ne smije niko nista reci

slika

Dok se vi palite na Ronalda, Ozila i ostalu bagru, Higuain se potajno provlaci prema vrhu :lol:
:mrgreen: :mrgreen:

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 20 sep 2010, 23:06

[youtube][/youtube]

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 20 sep 2010, 23:25

Los*Blancos je napisao/la:[youtube][/youtube]
k r a l j

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 20 sep 2010, 23:28

Ma normalno zna se da je iz Krajine :mrgreen: :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 sep 2010, 23:52

Evo nešto od mene za raju madridiste ovo će pjevt barcelonisti kada Mou završi za njima
[youtube][/youtube]
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 sep 2010, 02:06

e evo ja vec pjevam :mrgreen:
Ima ona izreka "bolje vrabac u ruci nego golub na grani". Dosta vam i drugo mjesto u Spaniji i zato se usutite...
Nama se ne tresu gace ko vama kad vam stize u Madrid velika Barselona. Mi to rutinski i kuci i kod vas...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []