Pagno + komentatori

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Kao prvo, izvini se za to sori.MElloo je napisao/la:Sori sto upadam al sta vi juvetovci mislite o Conteu?
Meni je drag iako je otisao na cudan nacin ali se prva titula od ovih 7 u nizu ne zaboravlja.MElloo je napisao/la:Sori sto upadam al sta vi juvetovci mislite o Conteu?
Već sam tamo nešto pisao, ali da dodam nešto što će ići u korist vama, Conte je ligaški trener, a poslije silnih LP to je sigurno fokus Reala.MElloo je napisao/la:Sori sto upadam al sta vi juvetovci mislite o Conteu?
Mogu ti pisat sta god hoce, reci cu ti i vjeruj mi tako je, jednodimenzionalan.MElloo je napisao/la:Sori sto upadam al sta vi juvetovci mislite o Conteu?
DaMig_Mig je napisao/la:Mogu ti pisat sta god hoce, reci cu ti i vjeruj mi tako je, jednodimenzionalan.MElloo je napisao/la:Sori sto upadam al sta vi juvetovci mislite o Conteu?
Zanemari prethodna dva posta. Da ne objasnjavam zasto. Procitaj Pogbin post opet i racunaj da ste uzeli ligu i da ce igraci Reala da jedu teren vise nego ikad. Da li je jednodimenzionalnost losa osobina vidi pod Ferguson. Sta je osvojio i na koji nacin i u kojim klubovima imas na netu.MElloo je napisao/la:Sori sto upadam al sta vi juvetovci mislite o Conteu?
Emre Can will undergo a surgery today in Frankfurt. He could be out for 1 month. (GdS)
+ fejk kosaPogba je napisao/la:Već sam tamo nešto pisao, ali da dodam nešto što će ići u korist vama, Conte je ligaški trener, a poslije silnih LP to je sigurno fokus Reala.MElloo je napisao/la:Sori sto upadam al sta vi juvetovci mislite o Conteu?
Popravit će on ovo rasulo.
Da ne govorim sad o epizodi u Chelseau koja je rezultirala otkazom, ali i ligom i kupom. Čovjek je pobjednik.
Malo o tome šta je uradio kod nas:
1. 151 utakmica - 102 pobjede, 15 poraza, 34 remija2. Prva sezona i odmah titula sa NULA poraza u ligi, nešto što će rijetko ko moći ikada ponoviti u ovoj ligi
3. Druga sezona i rekordan broj bodova (102)
4. Rekordi poput svih 19 domaćih pobjeda u ligi ili nevjerovatne 33 pobjede u 38 kola, 49 utakmica bez poraza itd.
U LP nije bio bajan, zamjera mu se naravno najvise ono ispadanje u zadnjem kolu grupne faze od Galate na onom nemogucem terenu i ziher igra te samo polufinale evropske lige kojem je Torino bio domaćin. Prvu sezonu nismo ni igrali LP dok mu je najbolji rezultat četvrtfinale gdje je Bayern bio prevelik zalogaj tada.
On zna izvući maksimum iz igrača i to vam sada treba, zna pretjerivati i biti opsjednut time da od nekog prosjeka pravi igrača ili ga vidi kao neizostavnog faktora. Vjerujem da ako Pero uloži nešto može biti top kombinacija jer je Conte neko ko sigurno smatra da u Juventusu i Chelseau nije dobio to što je htio. U Juventusu je dobio ono što se tada moglo.
Forsira 3 nazad što je iritiralo, često je pričao da se prilagođava onome što ima, ali pretežno je forsirao svoju ideju. To mu u Realu neće proći, nije ni Capellu titula i svako kolo po 1-0 pomoglo. S te strane će biti zanimljivo, ali gledajuci roster Reala nece moci s 3 igrati nikako.
Predobro. Pogotovo onaj dio o Kijeliniu ko covjeku. Svima pokusavam objasniti da je lik totalno regularan i fin, samo se cini da je kreten jer je nestabilan. Bas sto Woj govori za Areka, udari covjeka i onda se izvinjavaIlCapitano je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ne smijes na ovoj temi koristiti termine zadnja linija ili zadnja piva. Stvaras nam nepotrebni pritisak i nervozu.Osim13 je napisao/la:zadnje linije cijeniti više
Ne može Bayern ponuditi Jamesa kad isti još nije otkupljen tj tek na kraju sezone imaju pravo otkupa.Možda Bayern odustane od prava otkupa i prepusti ga Juventusu a ovi da se dogovore oko Dybale.J1897 je napisao/la:Bayern are ready to offer James Rodriguez in order to sign Dybala in January but Paulo will stay at Juventus at least until June. (Corriere Torino)
Ma da ja bi ja volio gledati Jamesa U Juventusu ali mislim da Dybala ne ide nikud.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.