Želim da muhovic osvoji ligu
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Završi moja sezona s Napolijem
Bilo je lijepo dok je trajalo onaj Hulk životinja
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
..hvala na lijepim zeljama,heheLBJ MVP je napisao/la:Završi moja sezona s NapolijemBilo je lijepo dok je trajalo onaj Hulk životinja
![]()
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Haha ma nije bilo upitnoGoalgetter je napisao/la:Dominiramo !![]()
![]()
Rasuli smo one Afrikance
alacious je napisao/la:Da li se ja mogu pridruzit u tu ss.ba grupu?
Ja sam otvorio tu grupu, bilo je više tih grupa prije, ali je od ovih SportSport.ba sad trenutno moja najzastupljenija, samo se trebamo naći u istoj sobi.....ReTry je napisao/la:ko mi moze poslat invite u grupuGoalgetter je napisao/la:Dominiramo !![]()
![]()
Rasuli smo one Afrikanceako je moguce
Sta se ovo desava,potop lige B,trenutno sam jedini koji branim cast.Ocekujem od prvaka Juventusa i od dzize angazman pa da imamo vece sanse do kraja.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
..jos Villa i Anderson da prodju i ti bi onda jedini bio iz B-lige u cetvrtfinaluS-Y-L-A-R je napisao/la:Sta se ovo desava,potop lige B,trenutno sam jedini koji branim cast.Ocekujem od prvaka Juventusa i od dzize angazman pa da imamo vece sanse do kraja.![]()
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Tamo na grupa rezultati piše da smo prvu pobijedili 4 - 1, a drugu protiv istih protivnika izgubili 3 - 1..... Zar ih i u drugoj nismo dobili na penale?????Goalgetter je napisao/la:Dominiramo !![]()
![]()
Rasuli smo one Afrikance
..hajmo Unica 2 na 2 sa BosnomUnica_Liverpool_ je napisao/la:Tamo na grupa rezultati piše da smo prvu pobijedili 4 - 1, a drugu protiv istih protivnika izgubili 3 - 1..... Zar ih i u drugoj nismo dobili na penale?????Goalgetter je napisao/la:Dominiramo !![]()
![]()
Rasuli smo one Afrikance
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Europa 1
Soba: 2 vs 2 National teams
Password: 123
..ok,eto meUnica_Liverpool_ je napisao/la:Europa 1
- samir_tm87
- Kontakt:
hvala bogu rijesi se vise retarda.....nema me vise ovdje do pocetka nove sezone...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
E U PM VIŠE OVAJ YEHBENI CRN EKRAN UVIJEK MORA SVE DA POKVARI!!!!!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Prvo smo čekali jedno pola sata da se neko pojavi..... Redali su se pa su odlazili, kad smo konačno počeli na početku Extra timea meni ekran crn..... Vratim se, pokušavamo sa malo izmjenjenim timom, ne možeš se konektovati, jedno 3 - 4 puta smo pokušali..... Uspijemo, krene meč, u pola nekog izbaci..... Onda opet pola sata se pokušavamo konektovati, dvaput dođemo do formacije i nekog izbaci..... Koje smo mi sreće..... @muhovic
..jbg neda nam se jutros
..nema veze 
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Meni nikad nije bilo jasno kakva je razlika da igracu stavis SS ili WF ?
Mozel neko objasniti ?
Mozel neko objasniti ?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
http://hr.wikipedia.org/wiki/Napada%C4%8D_%28nogomet%29DAVID VILLA 7' je napisao/la:Meni nikad nije bilo jasno kakva je razlika da igracu stavis SS ili WF ?
Mozel neko objasniti ?
SS - Second Striker ili na hrvatskom sam nasao prevod kao "plitki napadac" -mislim da bi to trebao biti poluspic
WF - Winger ili krilni napadac
e sad u postavi bi bilo npr. :
WF..............CF.............WF
............SS.......................
Ja imam probleme da odigram utakmicu, a kamoli da pobjedimS-Y-L-A-R je napisao/la:Sta se ovo desava,potop lige B,trenutno sam jedini koji branim cast.Ocekujem od prvaka Juventusa i od dzize angazman pa da imamo vece sanse do kraja.![]()
Pa izgleda bolje da sam sutio(bar bi se nadat mogao da ce neko proc)

41.21.1.
imal ko da poigra? 
E ovako molio bih savez da mi se javi preko msn-a [email protected] jer imam jako dobar prijedlog,,znam da ste rekli poslije sezone primamo prijedloge ali na ove necete ostati ravnodusni!!! prijedlog je veomaaa dobar s toga molim vas javite se...s njim cemo poboljsati kvalitet ss.ba lige u potpunosti i siguran sam da ce se clanstvo i aktivnost povecati u maksimumu
)
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
A sta te kosta da to ovdje podijelisCospy89 je napisao/la:E ovako molio bih savez da mi se javi preko msn-a [email protected] jer imam jako dobar prijedlog,,znam da ste rekli poslije sezone primamo prijedloge ali na ove necete ostati ravnodusni!!! prijedlog je veomaaa dobar s toga molim vas javite se...s njim cemo poboljsati kvalitet ss.ba lige u potpunosti i siguran sam da ce se clanstvo i aktivnost povecati u maksimumu)
41.21.1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.