U telekomu? Koliko si jos doplatio?bodi123 je napisao/la:Galaxy S7 je strasan, ja sam licno dao S5 i nadoplatio jos nesto novca, prezadovoljan sam
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ne možeš u bht-u mjenjat to vjerovatno radnji nekojFederer17 je napisao/la:U telekomu? Koliko si jos doplatio?bodi123 je napisao/la:Galaxy S7 je strasan, ja sam licno dao S5 i nadoplatio jos nesto novca, prezadovoljan sam
Ne u telekomu, kod njih nema zamjene.. kod jednog covjeka koji se bavi preprodajama mobitela, nabavlja preko americkog trzista(vjerovatno sve to ide na crno pa ne placa porez pa je zato i jeftinije nesto malo nego inace u telekomu i shopovima) nove telefone, ja sam dao svoj polovan S5 i nadoplatio 400km a dobio nov S7 edge, isti potpuno kao iz telekoma.Federer17 je napisao/la:U telekomu? Koliko si jos doplatio?bodi123 je napisao/la:Galaxy S7 je strasan, ja sam licno dao S5 i nadoplatio jos nesto novca, prezadovoljan sam
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma i pretpostavljao sam, mada nikada nisam narucivao preko telekoma, pa i ne znam kako to hoda kod njih. Ti si vrh prosao, s7 edge je mozda trenutno i najbolji mobitel na trzistu, ali opet su ukusi razliciti. Je li taj covjek neko koga poznajes licno i 100% je pouzdan, ili neko s pika (u slucaju da budem nekad htio mijenjati na takav nacin)?bodi123 je napisao/la:
Ne u telekomu, kod njih nema zamjene.. kod jednog covjeka koji se bavi preprodajama mobitela, nabavlja preko americkog trzista(vjerovatno sve to ide na crno pa ne placa porez pa je zato i jeftinije nesto malo nego inace u telekomu i shopovima) nove telefone, ja sam dao svoj polovan S5 i nadoplatio 400km a dobio nov S7 edge, isti potpuno kao iz telekoma.
Stari me je uvezao sa njim, neki je njegov ratni haver, uglavnom poznaju se, pa sam se ja raspitao kako i sta, narucio i cekao dok mi ne nabavi nekih sedmicu, covjek je normala, otisli popili kafu, ja ponjeo svoj S5 i novac, on ponjeo neotpakovan S7 edge, provjerio moj telefon dal je sve ok, razmijenili i to je to, jedino sto sam morao je punjac malo konfigurisati jer sa americkog trzista dolaze oni njihovi koji ne mogu u nase uticnice... nista posebno, nema nikakve brige, mobitel perfektno radi, meni je licno isto trenutno najjaci mobitel na trzistu, uopsteno Samsung pravi strasno kvalitetne proizvode, ja sam ovaj S5 uzeo prije 2 godine, i do neki dan kad sam ga dao on je bio fakticki 90% isti kao i prije 2 godine, fercera i dalje perfektnoFederer17 je napisao/la:Ma i pretpostavljao sam, mada nikada nisam narucivao preko telekoma, pa i ne znam kako to hoda kod njih. Ti si vrh prosao, s7 edge je mozda trenutno i najbolji mobitel na trzistu, ali opet su ukusi razliciti. Je li taj covjek neko koga poznajes licno i 100% je pouzdan, ili neko s pika (u slucaju da budem nekad htio mijenjati na takav nacin)?bodi123 je napisao/la:
Ne u telekomu, kod njih nema zamjene.. kod jednog covjeka koji se bavi preprodajama mobitela, nabavlja preko americkog trzista(vjerovatno sve to ide na crno pa ne placa porez pa je zato i jeftinije nesto malo nego inace u telekomu i shopovima) nove telefone, ja sam dao svoj polovan S5 i nadoplatio 400km a dobio nov S7 edge, isti potpuno kao iz telekoma.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jest da nisam iz Sarajeva (volio bih doci i vidjeti mobitel) i ne volim narucivati osim iz ove radnje u kojoj kupujem vec 10ak godina, ali to tvoje mi je skroz povjerljivo i nema razloga da ti ne vjerujem. Hvala ti, ako budem htio nesto kupovati, javit cu ti se.bodi123 je napisao/la: Stari me je uvezao sa njim, neki je njegov ratni haver, uglavnom poznaju se, pa sam se ja raspitao kako i sta, narucio i cekao dok mi ne nabavi nekih sedmicu, covjek je normala, otisli popili kafu, ja ponjeo svoj S5 i novac, on ponjeo neotpakovan S7 edge, provjerio moj telefon dal je sve ok, razmijenili i to je to, jedino sto sam morao je punjac malo konfigurisati jer sa americkog trzista dolaze oni njihovi koji ne mogu u nase uticnice... nista posebno, nema nikakve brige, mobitel perfektno radi, meni je licno isto trenutno najjaci mobitel na trzistu, uopsteno Samsung pravi strasno kvalitetne proizvode, ja sam ovaj S5 uzeo prije 2 godine, i do neki dan kad sam ga dao on je bio fakticki 90% isti kao i prije 2 godine, fercera i dalje perfektno
Vazi, ma nikakvih problema, narucis, on nabavi odes razmijenis i to je to, nikakva prljava posla nisu s covjekom fakat.Federer17 je napisao/la: Jest da nisam iz Sarajeva (volio bih doci i vidjeti mobitel) i ne volim narucivati osim iz ove radnje u kojoj kupujem vec 10ak godina, ali to tvoje mi je skroz povjerljivo i nema razloga da ti ne vjerujem. Hvala ti, ako budem htio nesto kupovati, javit cu ti se.
bodi123 je napisao/la:Vazi, ma nikakvih problema, narucis, on nabavi odes razmijenis i to je to, nikakva prljava posla nisu s covjekom fakat.Federer17 je napisao/la: Jest da nisam iz Sarajeva (volio bih doci i vidjeti mobitel) i ne volim narucivati osim iz ove radnje u kojoj kupujem vec 10ak godina, ali to tvoje mi je skroz povjerljivo i nema razloga da ti ne vjerujem. Hvala ti, ako budem htio nesto kupovati, javit cu ti se.
Imas pp, i ja sam zainteresovan,kad je tako povoljno
Mia San Mia
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
bodi123 je napisao/la:Stari me je uvezao sa njim, neki je njegov ratni haver, uglavnom poznaju se, pa sam se ja raspitao kako i sta, narucio i cekao dok mi ne nabavi nekih sedmicu, covjek je normala, otisli popili kafu, ja ponjeo svoj S5 i novac, on ponjeo neotpakovan S7 edge, provjerio moj telefon dal je sve ok, razmijenili i to je to, jedino sto sam morao je punjac malo konfigurisati jer sa americkog trzista dolaze oni njihovi koji ne mogu u nase uticnice... nista posebno, nema nikakve brige, mobitel perfektno radi, meni je licno isto trenutno najjaci mobitel na trzistu, uopsteno Samsung pravi strasno kvalitetne proizvode, ja sam ovaj S5 uzeo prije 2 godine, i do neki dan kad sam ga dao on je bio fakticki 90% isti kao i prije 2 godine, fercera i dalje perfektnoFederer17 je napisao/la:Ma i pretpostavljao sam, mada nikada nisam narucivao preko telekoma, pa i ne znam kako to hoda kod njih. Ti si vrh prosao, s7 edge je mozda trenutno i najbolji mobitel na trzistu, ali opet su ukusi razliciti. Je li taj covjek neko koga poznajes licno i 100% je pouzdan, ili neko s pika (u slucaju da budem nekad htio mijenjati na takav nacin)?bodi123 je napisao/la:
potrefio si pravi, vjerovatno je u tebe onaj sa snapdragon 820, ako budeš ikada okusio cyanogenmod na s7 biće upravo zbog procesora
Jel ko zainteresovan za raspravu, koji telefon odabrati i zasto ne
Dok cekam dok kolega sa foruma odgovori kakve su cijene, da priupitam i ovdje.
Iako se dugo borio, vrijemw preci na android, mora se.
Kao sto sam vec apomi jao za oko zapao sony z3+
@Quaresma navede da se pregrijava, malo sam citao pa jednima dobro drugima ne, mada igre i rrijetko da bih igrao.
Uklapa mi se u budzet, i sviđa izgledom
Z5 mi vec skuplji, a za polovan se nikad ne zna.
Ima li ko jos kakvu preporuku, Sony mi je prvenstveno izgledom prioritet, tako da su mi ostali svi nekako ohladili, mada bih za dobru priliku mozda i g3-g4 ili s6 edge...
Dok cekam dok kolega sa foruma odgovori kakve su cijene, da priupitam i ovdje.
Iako se dugo borio, vrijemw preci na android, mora se.
Kao sto sam vec apomi jao za oko zapao sony z3+
@Quaresma navede da se pregrijava, malo sam citao pa jednima dobro drugima ne, mada igre i rrijetko da bih igrao.
Uklapa mi se u budzet, i sviđa izgledom
Z5 mi vec skuplji, a za polovan se nikad ne zna.
Ima li ko jos kakvu preporuku, Sony mi je prvenstveno izgledom prioritet, tako da su mi ostali svi nekako ohladili, mada bih za dobru priliku mozda i g3-g4 ili s6 edge...
Mia San Mia
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ako ti igre nisu prioritet onda go for it, mada ideš na svoju odgovornost, a opet, ljeto je proslo
z3+ je baš sexy
ja kontao donaplatiti za Z5 Premium, ali više volim svoju garu
z3+ je baš sexy
ja kontao donaplatiti za Z5 Premium, ali više volim svoju garu
ja sam hvalio M5, za one pare po meni super telefon, ostale te nisam se susreto, ovaj jesam cacko i dobar je pravo 
Cackao sam i ja m5, ali z3+ ima ono nesto haha
Ovdje u Njem. 400€, dok kod nas vidim po Pik radnjama cca 550KM, jest da garancija nije ista, al sta ces.
Za 15-ak dana sam kuci, pa onda ide i definitivno z3+.
Ovdje u Njem. 400€, dok kod nas vidim po Pik radnjama cca 550KM, jest da garancija nije ista, al sta ces.
Mia San Mia
ti to u dojclandR32 je napisao/la:Cackao sam i ja m5, ali z3+ ima ono nesto haha
i da koliko je kod njih tamo ps3?
Evo treci mjesec, samo arbajt bajo moj
Ma i ja sam gledao cetvorku kakvu reko za dijelova, al da dovezes kod nas najmanje 400-500€ moras dati, table, gorivo, putarina...
Nabere se...
A vjeruj puno radim nemam vremena ni ja puno da hodam, i ovo iskoristim da sta vidim, il gdje kafu popijem.
Mada su cijene tu negdje kao i kod nas, ili jos fabricke, ako je novo... Jer slabo na crno da ide kao kod nas xd
Eh ima uvijek onih sto guraju nos svugdje, procackaju, pa nađu jeftino
Mia San Mia
haj valjda je fino placen arbajt bioR32 je napisao/la:Naturlih
Evo treci mjesec, samo arbajt bajo moj![]()
Ma i ja sam gledao cetvorku kakvu reko za dijelova, al da dovezes kod nas najmanje 400-500€ moras dati, table, gorivo, putarina...
Nabere se...
A vjeruj puno radim nemam vremena ni ja puno da hodam, i ovo iskoristim da sta vidim, il gdje kafu popijem.
Mada su cijene tu negdje kao i kod nas, ili jos fabricke, ako je novo... Jer slabo na crno da ide kao kod nas xd
Za te pare ja bi uzeo oneplus 3R32 je napisao/la:Naturlih
Evo treci mjesec, samo arbajt bajo moj![]()
Nabere se...
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Za 400 Eura stvarno najbolja kupovina, novo, moćno a nije (pre)skupo.dema je napisao/la:Za te pare ja bi uzeo oneplus 3R32 je napisao/la:Naturlih
Evo treci mjesec, samo arbajt bajo moj [emoji38]
Nabere se...
Ne bih isao toliko, mislio sam 200-300€ max.
Mada nikad se ne zna, mozda mi jos nneki odvuce paznju.
@Conte, satnica 10€ neto, mora bit dobro
, a auta i ja gledam po malo koliko imam.vremena, ako sta naletim proslijedit cu.
Skoro je bio Fokus 2004, 400€. 1.6 cini mi se.
@Conte, satnica 10€ neto, mora bit dobro
Mia San Mia
ma ja lijepa njemacka satnica ko meni dnevnica kuknjava kuknjavaR32 je napisao/la:Ne bih isao toliko, mislio sam 200-300€ max.
@Conte, satnica 10€ neto, mora bit dobro, a auta i ja gledam po malo koliko imam.vremena, ako sta naletim proslijedit cu.
ma kazu jbg da mozes naletit na bas jeftinih auta tamo, eto taj focus npr. mozes fino na njemu zaraditi ako je u dobrom stanju
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], LenyYoro15 i 10 gostiju.