FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 12 mar 2012, 18:49

Elegant je napisao/la:Cudi me da nema nijedna reportaza na nekom portalu u vezi fan-shopa. Da je neko barem uslikao a kamoli nesto napisao.
imam sliku 2 dux nije frka da postavim ? il mail da ti send ;)
Željeznicar za život cijeli !

arzaminjo
Kontakt:

Post Postao/la arzaminjo » 12 mar 2012, 19:57

Bianconeri1988 je napisao/la:Ako nas protiv Borca bude kao u subotu ja zadovoljan.

Školaci će masovno bježati sa zadnja 2 na utakmicu. :mrgreen: :lol:

Kažu da se danas na jugu čistilo, trebalo bi to biti ok, a ja lično ne bih imao ništa protiv kad bi i teren bio kao protiv Širokog, zabit ćemo im jedan sigurno, oni će se ionako sve vrijeme braniti. Kozara im je u par navrata zaprijetila i mi ćemo sigurno. Kerla je svoj posljednji gol zabio protiv banjalučkih curica nek' to ponovi u u srijedu.
srijedom imam praxu u skoli pa se prije masvno bjezalo kad su tekme , profa to skonta u zadnjih par mjeseci pa se uvjek raspita kad su tekme da je spremna da nema bolesnih , vozara i dr. posle 5 casa :lol: :lol: tako da ostaje radio :/
Zadnja izmjena: arzaminjo, dana/u 12 mar 2012, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 12 mar 2012, 19:57

Ako je vjerovati ovome tek smo na 12-tom mjestu po broju gledalaca u regionu " onclick="window.open(this.href);return false; prosjek 5.000 po tekmi.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 12 mar 2012, 20:04

Elegant je napisao/la:Cudi me da nema nijedna reportaza na nekom portalu u vezi fan-shopa. Da je neko barem uslikao a kamoli nesto napisao.
Danas sam vidio ispred Grbavice kad sam bio onog lika iz TVSA što je odgovoran za sportsku redakciju sa Bukijem, pa možda bude kakav prilog...
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 mar 2012, 20:09

Hoce li biti prenosa na BHT1 ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 12 mar 2012, 20:11

Nesto kontam kako Kvesa ima isti centarsut (odličan) i lijevom i desnom nogom...
jos sam nesto primjetio da bekricu nedaju da izvede niti jedan prekid...uvijek on krene da izvede i onda ili besa ili zeba uzmu loptu a on ko malo dijete samo pogne glavu i ode..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 12 mar 2012, 20:12

masinovodja je napisao/la:Samo da napomenem.

Nije svraka spasio nas od gola protiv sirokog,nego nesposobni napadac Sirokog.

Znaci, onaj njegov neprecizni pas, nicim izazvan bez ikakvog pritiska je kardinalna greska zbog koje svaki malo bolji poznavalac fudbala moze da da najslabiju ocjenu tom igracu.

To sto je dao go, uopste ga ne amnestira u ovom slucaju, kao sto nebi ni
npr., golmanu koji odbrani penal, ako primi go sa druge polovine terena.
Samo da napomenem, Svraka je pretrčao cijeli teren i jedini popratio igrača, od kojeg je kompletna odbrana odustala. I koliko god da je napadač Širokog nesposoban, da se Svraka nije vratio, nakon najobičnijeg lošeg pasa, bilo bi to 1:1. Jedan pogrešan pas je jedan pogrešan pas. Reći da je isključivo time zaslužio najlošiju ocjenu, na kakav god da je način izgubio loptu, je čisto zlo i hinjaluk. I ići još dotle, pa reći da ga ni majstorski gol odluke ne amnestira za jedno pogrešno dodavanje, je slučaj za izučavanje. Kako si se osjećao kad je Svraka dao gol? Ja znam da ti nije bilo drago, a sad se možeš kofrčit kako ti je ekipa za koju navijaš dobila glavnog konkurenta, upravo zahvaljujući liku kojeg tako jadno pljuješ. Ne bih bio u tvoja dva lica.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 mar 2012, 20:14

pintol_TM87 je napisao/la:Nesto kontam kako Kvesa ima isti centarsut (odličan) i lijevom i desnom nogom...
jos sam nesto primjetio da bekricu nedaju da izvede niti jedan prekid...uvijek on krene da izvede i onda ili besa ili zeba uzmu loptu a on ko malo dijete samo pogne glavu i ode..
Zna se ko je gazda u ekipi, ne može odmah. :mrgreen:

A kad smo već kod sjećanja, kad se ja sjetim koliko smo samo golova dali u šampionskoj sezoni zahvaljujući odličnim ubačajima Samira Bekrića. Trebao bi Amar možda malo uputiti Mirsu i Zebu. :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 12 mar 2012, 20:14

Elegant je napisao/la:Hoce li biti prenosa na BHT1 ?

Hoće! ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 12 mar 2012, 20:15

pintol_TM87 je napisao/la:Nesto kontam kako Kvesa ima isti centarsut (odličan) i lijevom i desnom nogom...
Izveo je bar jedan korner u drugom dijelu sto posto
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 12 mar 2012, 20:52

Prinudjen je napisao/la:

Znaci, onaj njegov neprecizni pas, nicim izazvan bez ikakvog pritiska je kardinalna greska zbog koje svaki malo bolji poznavalac fudbala moze da da najslabiju ocjenu tom igracu.

Samo da napomenem, Svraka je pretrčao cijeli teren i jedini popratio igrača, od kojeg je kompletna odbrana odustala. I koliko god da je napadač Širokog nesposoban, da se Svraka nije vratio, nakon najobičnijeg lošeg pasa, bilo bi to 1:1. Jedan pogrešan pas je jedan pogrešan pas. Reći da je isključivo time zaslužio najlošiju ocjenu, na kakav god da je način izgubio loptu, je čisto zlo i hinjaluk. I ići još dotle, pa reći da ga ni majstorski gol odluke ne amnestira za jedno pogrešno dodavanje, je slučaj za izučavanje. Kako si se osjećao kad je Svraka dao gol? Ja znam da ti nije bilo drago, a sad se možeš kofrčit kako ti je ekipa za koju navijaš dobila glavnog konkurenta, upravo zahvaljujući liku kojeg tako jadno pljuješ. Ne bih bio u tvoja dva lica.
Mesi ima najviše izgubljenih lopti u ligi petice. Zvanična statistika. Nemoj samo reći da poredim Mesija i Svraku. Već sam jednom napisao, ove sezone je Svraka apsolvirao Borac i sada Široki. Možda i dvije najkvalitetnije ekipe u ligi iza nas.

Svraka je odigrao odlično. Najviše pretrčao, dao gol, spasio gol i jedini igrač koji je bio tokom cijele utakmice i u fazi napada i u fazi odbrane. Takav mu posao.

Još ću reći da je sigurno pola igrača imalo više izgubljenih lopti od Svrake.

Molio bih ove vrle stručnjake da obrate pažnju na igru Svrake i da ga uporede sa bilo kojim igračem iz veznog reda, te onda o njemu donose zaključke.

Ono što je nekada Claude Makelele bio u Realu iz Madrida i Chelsea-u, to ja sada za nas Muamer Svraka.
Ne želim da ga dižem u visine, jer sutra može odigrati lošu utakmicu, ali je činjenica da je bio igrač utakmice protiv Širokog i tu se moj osvrt na njegovu igru završava.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 12 mar 2012, 21:44

LomimGaUDzungli je napisao/la:Čuj ovog što priča nebuloze
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jovic-pr ... logu/76466" onclick="window.open(this.href);return false;

Ziv bio nemoj sada zakuhavati kada su se teme koliko toliko uredile,covjek trenira jednu od dvije najvece i najpopularnije ekipe i normalno je tako prica pa neocekujes valjda da ce reci da nemaju sanse i da smo mi sigurni sampioni.Sinoc sam napisao da je ova njihova pobjeda donijela nesto dobro i nama a to je opreznost da se bez obzira na odlicnu ekipu koju imamo ni u snu nesmijemo opustiti jer jos je u igri 42 boda i dugo je do Maja i zbog bilo kakvog neopreznog kiksa(ako Bog da nece ga biti). mozemo se uhvatiti za glavu.Zato pamet u glavu,ekipa nam je odlicna jos samo da do kraja bude ozbiljna i titula je tu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 12 mar 2012, 22:35

Fan shop je extra.
Samo da raja budu kupovala.
Stvari su jako dobre kvalitete i nije kako su pričali ovi stručnjaci s foruma da ne valja ništa ..
Potpis!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 mar 2012, 22:39

Da li se Kup igra u 17h (srijeda) ? Nadam se da vrijeme biti ljepse, jer ako bude kao danas ima da se smrznemo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 12 mar 2012, 22:54

slika

Evo dvije ;)
Željeznicar za život cijeli !

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 12 mar 2012, 22:55

Elegant je napisao/la:Da li se Kup igra u 17h (srijeda) ? Nadam se da vrijeme biti ljepse, jer ako bude kao danas ima da se smrznemo.
Igra.. Biće malo toplije nego danas, oko 6-7 stepeni. A već od četvrtka pravo proljeće :roll: Kud nije samo dan-dva ranije. Zna li ko oporavlja li se teren? :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 12 mar 2012, 22:59

Elegant je napisao/la:Da li se Kup igra u 17h (srijeda) ? Nadam se da vrijeme biti ljepse, jer ako bude kao danas ima da se smrznemo.
fkzeljeznicar.com , fkzeljeznicar.com , fkzeljeznicar.com ...
A danas čitam u magazinu unakrsni intervju Čolić-Kvesić, pitanje Čolića je: "Planiraš li naučiti igrati desnom nogom?". Kvesin odgovor: "Desna je još uvijek samo za autobus, lijeva je dovoljna za sve moje akcije na terenu". :)

Inače, za Borac u srijedu nemaju pravo nastupa Raspudić, Ivetić i Žižović.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 mar 2012, 23:01

Ja sam čuo da im je i onaj Grahovac suspendovan od strane kluba jer odbija da produži ugovor.

Mogao bi njema Amar dovesti, ionako samo navikli da njihovi najbolji igrači nama sjede na klupi. :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 12 mar 2012, 23:09

Drugo je sto ti buraz imas nesto licno protiv Svrake pa ovako baljezgas bez ikakve potrebe!!Momak zabio gol spasio loptu koju je pogrijesio kraj price,pusti mi se te price nesposobni igraci sirokog spasili Zelju..
Kad Svraka bude los i najgori na terenu onda mozes doci ovdje pisat koliko hoces ali kad odigrao dobro bar presuti ne blamiraj se..Pricas gluposti

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 12 mar 2012, 23:30

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja sam čuo da im je i onaj Grahovac suspendovan od strane kluba jer odbija da produži ugovor.
Da, i to, i još nisam siguran da li je Leonid Ćorić nastupio za Kozaru u Kupu BiH. Ako jest, onda Borac neće u srijedu imati ozbiljnog igrača na klupi.

A za 30-ak minuta ulazimo u 1267. dan od zadnjeg poraza Želje u Kupu BiH. 8-) 23.09.2008. je bolja bila Zvijezda.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, Maniacs87 i 28 gostiju.