imam sliku 2 dux nije frka da postavim ? il mail da ti sendElegant je napisao/la:Cudi me da nema nijedna reportaza na nekom portalu u vezi fan-shopa. Da je neko barem uslikao a kamoli nesto napisao.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
imam sliku 2 dux nije frka da postavim ? il mail da ti sendElegant je napisao/la:Cudi me da nema nijedna reportaza na nekom portalu u vezi fan-shopa. Da je neko barem uslikao a kamoli nesto napisao.
srijedom imam praxu u skoli pa se prije masvno bjezalo kad su tekme , profa to skonta u zadnjih par mjeseci pa se uvjek raspita kad su tekme da je spremna da nema bolesnih , vozara i dr. posle 5 casaBianconeri1988 je napisao/la:Ako nas protiv Borca bude kao u subotu ja zadovoljan.
Školaci će masovno bježati sa zadnja 2 na utakmicu.![]()
![]()
Kažu da se danas na jugu čistilo, trebalo bi to biti ok, a ja lično ne bih imao ništa protiv kad bi i teren bio kao protiv Širokog, zabit ćemo im jedan sigurno, oni će se ionako sve vrijeme braniti. Kozara im je u par navrata zaprijetila i mi ćemo sigurno. Kerla je svoj posljednji gol zabio protiv banjalučkih curica nek' to ponovi u u srijedu.
Danas sam vidio ispred Grbavice kad sam bio onog lika iz TVSA što je odgovoran za sportsku redakciju sa Bukijem, pa možda bude kakav prilog...Elegant je napisao/la:Cudi me da nema nijedna reportaza na nekom portalu u vezi fan-shopa. Da je neko barem uslikao a kamoli nesto napisao.
Samo da napomenem, Svraka je pretrčao cijeli teren i jedini popratio igrača, od kojeg je kompletna odbrana odustala. I koliko god da je napadač Širokog nesposoban, da se Svraka nije vratio, nakon najobičnijeg lošeg pasa, bilo bi to 1:1. Jedan pogrešan pas je jedan pogrešan pas. Reći da je isključivo time zaslužio najlošiju ocjenu, na kakav god da je način izgubio loptu, je čisto zlo i hinjaluk. I ići još dotle, pa reći da ga ni majstorski gol odluke ne amnestira za jedno pogrešno dodavanje, je slučaj za izučavanje. Kako si se osjećao kad je Svraka dao gol? Ja znam da ti nije bilo drago, a sad se možeš kofrčit kako ti je ekipa za koju navijaš dobila glavnog konkurenta, upravo zahvaljujući liku kojeg tako jadno pljuješ. Ne bih bio u tvoja dva lica.masinovodja je napisao/la:Samo da napomenem.
Nije svraka spasio nas od gola protiv sirokog,nego nesposobni napadac Sirokog.
Znaci, onaj njegov neprecizni pas, nicim izazvan bez ikakvog pritiska je kardinalna greska zbog koje svaki malo bolji poznavalac fudbala moze da da najslabiju ocjenu tom igracu.
To sto je dao go, uopste ga ne amnestira u ovom slucaju, kao sto nebi ni
npr., golmanu koji odbrani penal, ako primi go sa druge polovine terena.
Zna se ko je gazda u ekipi, ne može odmah.pintol_TM87 je napisao/la:Nesto kontam kako Kvesa ima isti centarsut (odličan) i lijevom i desnom nogom...
jos sam nesto primjetio da bekricu nedaju da izvede niti jedan prekid...uvijek on krene da izvede i onda ili besa ili zeba uzmu loptu a on ko malo dijete samo pogne glavu i ode..
Elegant je napisao/la:Hoce li biti prenosa na BHT1 ?
Izveo je bar jedan korner u drugom dijelu sto postopintol_TM87 je napisao/la:Nesto kontam kako Kvesa ima isti centarsut (odličan) i lijevom i desnom nogom...
jos sam nesto primjetio da bekricu nedaju da izvede niti jedan prekid...uvijek on krene da izvede i onda ili besa ili zeba uzmu loptu a on ko malo dijete samo pogne glavu i ode..
Mesi ima najviše izgubljenih lopti u ligi petice. Zvanična statistika. Nemoj samo reći da poredim Mesija i Svraku. Već sam jednom napisao, ove sezone je Svraka apsolvirao Borac i sada Široki. Možda i dvije najkvalitetnije ekipe u ligi iza nas.Prinudjen je napisao/la:Samo da napomenem, Svraka je pretrčao cijeli teren i jedini popratio igrača, od kojeg je kompletna odbrana odustala. I koliko god da je napadač Širokog nesposoban, da se Svraka nije vratio, nakon najobičnijeg lošeg pasa, bilo bi to 1:1. Jedan pogrešan pas je jedan pogrešan pas. Reći da je isključivo time zaslužio najlošiju ocjenu, na kakav god da je način izgubio loptu, je čisto zlo i hinjaluk. I ići još dotle, pa reći da ga ni majstorski gol odluke ne amnestira za jedno pogrešno dodavanje, je slučaj za izučavanje. Kako si se osjećao kad je Svraka dao gol? Ja znam da ti nije bilo drago, a sad se možeš kofrčit kako ti je ekipa za koju navijaš dobila glavnog konkurenta, upravo zahvaljujući liku kojeg tako jadno pljuješ. Ne bih bio u tvoja dva lica.masinovodja je napisao/la:Samo da napomenem.
Znaci, onaj njegov neprecizni pas, nicim izazvan bez ikakvog pritiska je kardinalna greska zbog koje svaki malo bolji poznavalac fudbala moze da da najslabiju ocjenu tom igracu.
LomimGaUDzungli je napisao/la:Čuj ovog što priča nebuloze
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jovic-pr ... logu/76466" onclick="window.open(this.href);return false;
Igra.. Biće malo toplije nego danas, oko 6-7 stepeni. A već od četvrtka pravo proljećeElegant je napisao/la:Da li se Kup igra u 17h (srijeda) ? Nadam se da vrijeme biti ljepse, jer ako bude kao danas ima da se smrznemo.
fkzeljeznicar.com , fkzeljeznicar.com , fkzeljeznicar.com ...Elegant je napisao/la:Da li se Kup igra u 17h (srijeda) ? Nadam se da vrijeme biti ljepse, jer ako bude kao danas ima da se smrznemo.
A danas čitam u magazinu unakrsni intervju Čolić-Kvesić, pitanje Čolića je: "Planiraš li naučiti igrati desnom nogom?". Kvesin odgovor: "Desna je još uvijek samo za autobus, lijeva je dovoljna za sve moje akcije na terenu".pintol_TM87 je napisao/la:Nesto kontam kako Kvesa ima isti centarsut (odličan) i lijevom i desnom nogom...
Drugo je sto ti buraz imas nesto licno protiv Svrake pa ovako baljezgas bez ikakve potrebe!!Momak zabio gol spasio loptu koju je pogrijesio kraj price,pusti mi se te price nesposobni igraci sirokog spasili Zelju..masinovodja je napisao/la:Samo da napomenem.
Da, i to, i još nisam siguran da li je Leonid Ćorić nastupio za Kozaru u Kupu BiH. Ako jest, onda Borac neće u srijedu imati ozbiljnog igrača na klupi.Bianconeri1988 je napisao/la:Ja sam čuo da im je i onaj Grahovac suspendovan od strane kluba jer odbija da produži ugovor.
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, Maniacs87 i 28 gostiju.