A ti znas a oni ne znaju hehe. Malo ozbiljnije diskusije nije na odmet. Ali da je sve cudno mora se priznati. Rasipa pare kao da su tude.Orden43 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:12Ma Sarajevo moze ozbiljno samo shvatiti budala ili njihov navijac, ocekujem neku borbu za 7-8 mjesto u pitanje dolazi i opstanak i prijete im ozbiljne tuzbe a u dugovima su do govana, vjerovatno za koju godinu ce uraditi kao i celik kako znam 20-30 miliona duga mrvic vec napravio samo sto oni to ne znajuclub21 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:03Mirvicu ne pravi se klub preko noci. Potrosit ce brdo para i onda poodvit rep i vjer otici. Ako ne znas makar prepisi od drugih kako se to radi. Pa polako sa bismilom aln ovo je smijesno.
Samo da nije kakvo pranje para i lopovluk a mi bosnje kakvi smo ne bi me cudilo.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Pa lovu već imaju, Mirvah će se pobrinuti za to, sad treba da se reafirmišu.

Inače,

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Auuu supackog poteza prema Zeljkovicu 

Dje ba da se reafirmisu, pa kad bi dosli sa Mirvicevom lovom, ostali bi za cas bez nje,bilo bi "De mi posudi jednu milju da vidim kako izgleda lova "

Si ziv ti ba il te je neka hanuma ubilaVanja8 je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:00Pa dje si drug moj...
Ma j.bi ga drug, zato su Slovenci tu gdje jesu, a mi i dalje u glibu...Moramo se malo i europski ponasati, nista socijala, nista emocije, samo rani kapitalizam![]()
![]()

Kod vas nije kapitalizam nego izgleda da ste glavni promotor fm23 samo vam niko nije rekao

- svrakino1921
- Kontakt:
Ma nije me haman ubila, vec zabranila forum...Kaze ,Imas li ti kakve nafake od toga, rekoh mamne, e od tada zabrana...Uletim ovako malo, kad ispod stola stavim mob na koljena...Robust je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:23Si ziv ti ba il te je neka hanuma ubila![]()
kao većinu ovdje
![]()
Kod vas nije kapitalizam nego izgleda da ste glavni promotor fm23 samo vam niko nije rekaosamo mirvah misli da uvijek ima alt f4 na raspolaganju
![]()

killafrommanilla je napisao/la: ↑22 avg 2023, 18:56Ja da sam Zeljkovic, trazio bih sve psre do kraja ugovora. To bi bilo otprilike 160 170k eura. Smijesno je otjerati momka ovako nakon mjesec dana
Pitanje je druze sta su oni potpisali u ugovoru o odstetnoj klauzuli. Ne bi se iznenadio da je neka mizerija u pitanju. Cisto sumnjam da u ugovoru stoji da pri raskidu se isplacuju sve obaveze do kraja ugovora.
Samketa mi je zao...zahvalan i dobar igrac. Prije svega profesionalac i jako pristojan momak.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Ovako su kod nas slovenci isto radili.
Dovedi Toskasa, Bocacinija, Bevaba, Hervasa, pa onda tjeraj ih redom kad Slavko dodje i onda njemu zelje ispunjavaj.
Najveca glupost dati u toj mjeri odrijesene ruke treneru. Nek ovog lose krene, otjeras ga do decembra. Onda jovo na novo..
Pored stopera koji im fale, on otjera Serbecica (platit obestecenje
), Zeljkovica i Baltu. Da bi ostao na Traki, Soldi i Anicicu.
Slomit ce se Zuka stimajuci cijene..
Dovedi Toskasa, Bocacinija, Bevaba, Hervasa, pa onda tjeraj ih redom kad Slavko dodje i onda njemu zelje ispunjavaj.
Najveca glupost dati u toj mjeri odrijesene ruke treneru. Nek ovog lose krene, otjeras ga do decembra. Onda jovo na novo..
Pored stopera koji im fale, on otjera Serbecica (platit obestecenje
Slomit ce se Zuka stimajuci cijene..
-
- Kontakt:
Pa kakve vezee ima Tan sad? Zar ovaj nije otkupio od njega ta upravljacka prava?
Slabo pratis finansijske tokove u najvecem BiH klubu. Tan je tata igrice. Bio i ostao. Big Boss !!zeljovolimte je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:42Pa kakve vezee ima Tan sad? Zar ovaj nije otkupio od njega ta upravljacka prava?
Sjedi 1 !!!
- Doktorinho
- Kontakt:
Cega Boss jahaahhahahaha… Pitaj šta o njemu misle u Cardiffu i KortrijkuAntikloc je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:44Slabo pratis finansijske tokove u najvecem BiH klubu. Tan je tata igrice. Bio i ostao. Big Boss !!zeljovolimte je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:42Pa kakve vezee ima Tan sad? Zar ovaj nije otkupio od njega ta upravljacka prava?
Sjedi 1 !!!
-
- Kontakt:
Nije istina Mirvic i Tan imaju jednak ulog u klubu. 49-49 ostalo imaju drugi ljudi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Puca Tanu qurac sta misle o njemu u Cardiffu i Kotrijku,jedino mu jos vise puca qurac sta mislimo mi u Sarajevu. Covjek radi za sebe. Finansijski genije,veliki igrac !! Mastermind svake prevare i malverzacije. Za njega je Al Capone mali misDoktorinho je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:46Cega Boss jahaahhahahaha… Pitaj šta o njemu misle u Cardiffu i KortrijkuAntikloc je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:44Slabo pratis finansijske tokove u najvecem BiH klubu. Tan je tata igrice. Bio i ostao. Big Boss !!zeljovolimte je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:42Pa kakve vezee ima Tan sad? Zar ovaj nije otkupio od njega ta upravljacka prava?
Sjedi 1 !!!

Nama navijacima Sarajava ako padne koja mrvica,uhvaticemo je u letu i bicemo sretni. Bez njega ne bi bilo ni to !! Hvala ti Amidza !! Samo nosi Mirvaha sto prije !!
-
- Kontakt:
Dresovi u Zelje vrhunski, video isto vrhunski samo mi nije jasno jel ovo stvarno kanton sarajevo pozadi na dresu ili mi se ucinilo
vidjao sam grbove bih al kanton bas i nisam

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Previše para, malo rezultata.
Liga 41 u Evropi po koeficijentu.
Ako pere pare svaka mu čast, ako ulaže što voli Sarajevo, svaka mu čast.
Liga 41 u Evropi po koeficijentu.
Ako pere pare svaka mu čast, ako ulaže što voli Sarajevo, svaka mu čast.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
killafrommanilla je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:59Dresovi u Zelje vrhunski, video isto vrhunski samo mi nije jasno jel ovo stvarno kanton sarajevo pozadi na dresu ili mi se ucinilovidjao sam grbove bih al kanton bas i nisam

I mi i kone imamo taj grb kantona jer su sponzori oba kluba, a i treba se oduziti na neki način lokalnoj zajednici
Izgleda da se derbi nece moci igrati u bordo i plavim dresovoma, i vasi i nasi su pretamni
Fin posao Macrona samo treba rijesiti ovo sa kasnjenjem isporuke
Fin posao Macrona samo treba rijesiti ovo sa kasnjenjem isporuke
90!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.