Lik je skoro 10 godina kod nas mi koraka nismo napravili izuzev TC. Kad je Nam došao čini mi se da je ostavio sebi procenat Sarajeva, Nam otišao on se vratio. Sad sa Mirvićem opet dijeli klub. Pa dokle više? HEEEJ 10 godina tu mi koraka nismo napravili. Pogledaj Zrinjski kako se to radi. Dao Allah više da nas proda i zauvijek ode, hvala mu što je došao kad nam je bilo najpotrebnije ali brate mili 10 godina tu a mi koraka nismo napravili, očigledno da ima nešto drugo pa je i dalje ovdje.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Mogao je bar novi dres kupiti 
-
- Kontakt:
Zavisi kako gledas. Pogledaj titule prije dolaska investitora sve ce ti se ukazati samo.H8Z7 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 22:25Lik je skoro 10 godina kod nas mi koraka nismo napravili izuzev TC. Kad je Nam došao čini mi se da je ostavio sebi procenat Sarajeva, Nam otišao on se vratio. Sad sa Mirvićem opet dijeli klub. Pa dokle više? HEEEJ 10 godina tu mi koraka nismo napravili. Pogledaj Zrinjski kako se to radi. Dao Allah više da nas proda i zauvijek ode, hvala mu što je došao kad nam je bilo najpotrebnije ali brate mili 10 godina tu a mi koraka nismo napravili, očigledno da ima nešto drugo pa je i dalje ovdje.
-
- Kontakt:
Nema nista od tog terena,malo je zelen,pa zut,malo teren ravan malo grbav,ovo nije zapamceno u historiji,ovo postavljanje terena ce da se izucava. Da je bio neko normalan u tom savezu,sada bi imali vrhunske terene po svim standardima,ovako imas teren koji se radi godinu dana,cak i nakon toga nije spreman za prosivanje,sada se ceka sunce da mozda omeksa teren.
Tačno tako, zavisi kako gledaš. Ako je normalno da ekipa sa investitorom ima zadnjih 10 godina 3 titule i 3 kupa, a usta nam puna mi smo najbolji klub onda okej.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 23:05Zavisi kako gledas. Pogledaj titule prije dolaska investitora sve ce ti se ukazati samo.H8Z7 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 22:25Lik je skoro 10 godina kod nas mi koraka nismo napravili izuzev TC. Kad je Nam došao čini mi se da je ostavio sebi procenat Sarajeva, Nam otišao on se vratio. Sad sa Mirvićem opet dijeli klub. Pa dokle više? HEEEJ 10 godina tu mi koraka nismo napravili. Pogledaj Zrinjski kako se to radi. Dao Allah više da nas proda i zauvijek ode, hvala mu što je došao kad nam je bilo najpotrebnije ali brate mili 10 godina tu a mi koraka nismo napravili, očigledno da ima nešto drugo pa je i dalje ovdje.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- napoleon72
- Kontakt:
Na osnovu cega se tako rasipate hiljadama, 10 milja nije bilo ljetos kad je euforija bila na max nakon dolaska Fedje, pojacanja i pobjede u BL u prvom kolu. Sad nema Hordi, jos mnogo raje sa istoka i zapada koji nece doci na tekmu jer nemaju svi sjecanje zlatne ribice i ne mozes svakog kupit sa dvije pobjede... I uz te dvije pobjede i otvaranje Koseva, ne bi doslo vise od 3-4 hiljade, i to bi bila premija.amypitar je napisao/la: ↑06 apr 2023, 22:10Pobjedom sutra i u Trebinju ,eto ti na Kosevu 10.milja.Raja se požalila bila bi ludnica,plus lijepo vrijeme,noćni terminskullcrusher je napisao/la: ↑06 apr 2023, 21:07Joj da se hoce sve lose stvari rijesiti do Tuzle pa da napunimo Kosevo aBd![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ista prica bila i sa clanskim kartama, pa "stade pjesma" k'o sro rece Ramiz Zmaj.
Cuj 10 000
Cuj 10 000
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovo onaj isti iz 2015 kad se titula slavila

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Bilo ti je 4 hiljade protiv Veleža i to u DK u ne nekoj bajnoj atmosferi tkd će na Koševu bit minimalno 8 hiljade. Poželili su ljudi Koševo i Sarajevo na njemu evo ja lično također mislim da i mnogi sa foruma. Kad bi nas influenser jos uradio sta treba i istjerao aylu iz kluba tu ti je dodatnih 2k na sjeveru ...napoleon72 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 23:38Na osnovu cega se tako rasipate hiljadama, 10 milja nije bilo ljetos kad je euforija bila na max nakon dolaska Fedje, pojacanja i pobjede u BL u prvom kolu. Sad nema Hordi, jos mnogo raje sa istoka i zapada koji nece doci na tekmu jer nemaju svi sjecanje zlatne ribice i ne mozes svakog kupit sa dvije pobjede... I uz te dvije pobjede i otvaranje Koseva, ne bi doslo vise od 3-4 hiljade, i to bi bila premija.amypitar je napisao/la: ↑06 apr 2023, 22:10Pobjedom sutra i u Trebinju ,eto ti na Kosevu 10.milja.Raja se požalila bila bi ludnica,plus lijepo vrijeme,noćni terminskullcrusher je napisao/la: ↑06 apr 2023, 21:07Joj da se hoce sve lose stvari rijesiti do Tuzle pa da napunimo Kosevo aBd![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Iluzorno je uopće i razmišljati o nekih 10 hiljada ali pretpostavljam da bi stadion bio solidno popunjen, barem za neke naše uslove.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ali nema hz i nece biti hajca i ne vise od 4000.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Da je dobiti večeras 

-
- Kontakt:
To je navlakusa, klasična. Ne trebamo igrati na Hasetu dok se radovi ne završe u kompletu. Vico I kompanija su skontali da teren nije u redu i da su zeznuli stvar. Našu zelju da sto prije počnemo igrati na Koševu će iskoristiti i za neuspjeh sa terenom, okriviti ce nas navodeci da smo ih pritiskali da igramo na Hasetu, a da oni nisu bili za "jer nije prosiven, nije se primila trava, trebalo je cekat" te da smo mi krivi sto teren nije kako treba. Nikako ne igrati dok se sve ne završi i kada Nogometni savez kaze da su završili radove. Makar čekali sljedeću sezonu, nemoj da nasjednemo na Vicinu i igru lopova iz Saveza.miky_hz je napisao/la: ↑06 apr 2023, 21:11Pa napisao je tamo Senad Bilic da ce ga mozda pustit bez prošivanja ,da ce ga kao izvaljat samo sad ,pa kao na kraju sezone završit prošivanje.JavierBosnia je napisao/la: ↑06 apr 2023, 20:55Cini mi se da ga spremaju za ocrtavanje, tako da ce se vjerovatno igrati ovakoElCartel11 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 20:51Mozda nam savez dozvoli da igramo na neprosivenom terenu.
Ali ako na Tušnju nisu tad odmah izdali odobrenje kad je bio prosiven teren, sumnjam da ce nama na ovakvom uopste.
Evo i oni tebe selame!
10 k je bila brojka na nekim derbijima a ono bi sad to napunilo,treba biti zadovoljan ako se odigra bez prekida i pokrit se usima
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Balta nema pravo nastupa jer je skupio 3 zuta kartonaSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑07 apr 2023, 10:20Kakav Cirjak druze sto bi izbacivao igraca koji je dosad najvise pokazao
-
- Kontakt:
Zato jer ima tri zuta kartona. 

Za ocekivati je veceras u sastavu i Kyeremeha. Cirjak ce sigurno igrati, zbog izostanka Balte.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
polahko galaktikosi. I ova veceras je sve ali nije jos rijesena. Cim mi igramo u Zenici ne ocekujem previse. 50% - 50% vecerasElCartel11 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 17:26Dobili Slobodu i sad svi očekuju do kraja niz 8-1-0.
Uozbiljite se.
Ja nam prognoziram oko maks 15 bodova do kraja. Hoce li to biti dovoljno za 3/4 mjesto tesko ali eto vidjecemo.

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Dadox, EastMadness, LegendKiller, MSOZ101, N3R3D, sekac i 81 gost.