p.s. Meni se ove tene uživo čine dosta dobrim, ako vama ne liče na Stefan Janoski, jbg

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ja sam ih vidio u immportane centru u onoj radnji na prizemlju, ne znam sad kako se zove.arelinho je napisao/la:Gdje imaju u Sarajevu ove sive gazele ?Evolution87 je napisao/la:ima takvih dosle nedavno, ja ih sebi uzimam kroz par dana
A jbg kad su nam snizenja manja od makova zrna,stavi patike 200 KM i 10 do 20% snizenja,znaci razlike su minimalne,ne isplati se to ni uzimati onda..Ja odem cesto u Belgiju,januar je citav snizenje do snizenja,prva sedmica 20 i 30 % pa sljedece dvije 50% i zadnja sedmica 70%,brojevi odu,ima tu caka,ne moze se sve extra naci al izbor je super pa se covjek obuce extra za 200KM i to sa patikama..U februaru ne postoje oficijelna snizenja nego samo cijene su spale od tih starih kolekcija,opet nema brojeva al kad ubodes ubodesNeutralan88 je napisao/la:koliko smo propali pa samo na slikama možemo da slinimo za patikama![]()
@Slatinash_7
baš si ga ubo momacki, i ja ganjam ovakve sebi crvene i malo bijele boje top
Meni suDex je napisao/la:busenitz perverzija
preko cega uzimas ili gdje?schweinsteiger je napisao/la:Odlucio se za ove,120 KM ce me izaci![]()
rio_Ferdy88 je napisao/la:Općenito ne volim adidas i njihov dizajn
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.