KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Ne znam sto se ovoliko foskuraiju na prodaju mercha,stalno reklame dresovi majice dukserice salovi.Okej treba to ali, kad krenu pobjede kad krenu rezultati to sve ide samo ko halva
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Odlicna je stvar sto se dosta pokrenulo u zadnjih mjesec dama oko toga svega. Otvoren je i youtube kanal, ozivljena je web stranica. Tu se desilo dosta promjena, ledovi pored terena imaju sve vise reklama na utakmicama. Kada se dese dobre stvari, treba to pohvaliti, nema sta.
Stvarno nisam gledao Bosnu u prvom mandatu Lance-a, je li stvarno bio tako dominantan stranac ili je to romantizacija?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Pa bio je takav da si od njega uvijek mogao ocekivati 15+ poena i 5-6 skokova. Rijetko kad bi bio jednocifren, stavise, cesce bi isao na 20+ poena. On i Keno Bajramovic su one jedne sezone u paketu redovno isporucivali 30+ poena i 10+ skokova (a nerijetko je to bilo i preko 40 poena). Bio je pravi uzitak gledati ih...
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Kako nam sad treba onakva zvijer ispod kosa…Ghuraba je napisao/la: ↑23 okt 2025, 21:12Pa bio je takav da si od njega uvijek mogao ocekivati 15+ poena i 5-6 skokova. Rijetko kad bi bio jednocifren, stavise, cesce bi isao na 20+ poena. On i Keno Bajramovic su one jedne sezone u paketu redovno isporucivali 30+ poena i 10+ skokova (a nerijetko je to bilo i preko 40 poena). Bio je pravi uzitak gledati ih...
Kljuc ove sezone ce biti konstantnost nesto sto se najvise cijeni u modernoj kosarci. Kad to kazem najvise mislim na Younga i Atica koji su jako dobri igraci, ali isto tako nisu spojili dvije sezone da su bili konstantni.
Audige mi se jedini tu izdvaja sa 15ppg, koliko toliko sigurni ma da opet cesto spava u odbrani. Nije jos kasno i nadam se da ce Dubravko reagovati, ja ne znam zasto ali ja polazem nade da ce i ova sezona biti uspjesna. Dosta kritika generalno, a nakon dvije decenije kosarka se vratila u glavni grad i drzavu Bosnu i Hercegovinu.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Upravo to, a pogotovo ovo boldirano ce odrediti tok sezone. Ako njih dvojica ipak pokazu da mogu igrati dobro u kontinuitetu, onda se Bosna moze nadati velikim stvarima. Atic po prvi put u karijeri ima ovolike ovlasti na parketu i nadam se da ce uzvratiti bolje nego sto prizeljkujemo.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑23 okt 2025, 22:39Kljuc ove sezone ce biti konstantnost nesto sto se najvise cijeni u modernoj kosarci. Kad to kazem najvise mislim na Younga i Atica koji su jako dobri igraci, ali isto tako nisu spojili dvije sezone da su bili konstantni.
Audige mi se jedini tu izdvaja sa 15ppg, koliko toliko sigurni ma da opet cesto spava u odbrani. Nije jos kasno i nadam se da ce Dubravko reagovati, ja ne znam zasto ali ja polazem nade da ce i ova sezona biti uspjesna. Dosta kritika generalno, a nakon dvije decenije kosarka se vratila u glavni grad i drzavu Bosnu i Hercegovinu.
Mene ohrabruje cinjenica da Persons, Joesaar i Halilovic tesko mogu biti gori nego sto su sad, a i bez njih se dobila jaka ekipa. Ne zelim da vjerujem da oni nece znacajno podici svoj nivo igre, jer imaju i kvalitet i iskustvo.
Dvije najvece greske na startu sezone su bile ostavljanje Ace i Djoke. Prvi je na vrijeme odstupio (valjda mu ubrzo nadju kvalitetnu zamjenu), a nadam se da ce i drugom naci pravu zamjenu. To bi bio roster po mom ukusu. West ce nastaviti da igra toplo-hladno, bice bljeskova kao preksinoc, ali i uzasnih suterskih noci. Bitno je da se od njega ne zavisi previse i da se moze posaditi na klupu ako ne udje dobro u mec.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Samanic zbog porodicnih problema raskinuo ugovor sa Baskonijom. Cibona opcija do kraja sezone.
Realno Sarajevo-Zagreb je vise nego izdrziva razdaljina, ukoliko postoji promil sanse pokusati dogovoriti Luku.
Realno Sarajevo-Zagreb je vise nego izdrziva razdaljina, ukoliko postoji promil sanse pokusati dogovoriti Luku.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Svaki dan let SA-ZG u jutarnjim satima, povratni let ZG-SA u večernjim satima. Dakle nije da se nema uslova i da mu bude TOPInatSilniBosanski je napisao/la: ↑24 okt 2025, 21:42Samanic zbog porodicnih problema raskinuo ugovor sa Baskonijom. Cibona opcija do kraja sezone.
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 5 gostiju.