drop je napisao/la:tatamata je napisao/la:nasborik je napisao/la:
Trenutni kapacitet stadiona u BL je 12 000, 4000 sjedecih na zapadu i 8000 na istoku (iako se moze na istok nagurati jos 1000-2000), znaci minimum 12 000, a nakon rekonstrukcije i postavljanja stolica na istoku, te pravljenja sjevera i juga, kapacitet ce biti nesto vise od 12 500 sjedecih mjesta!
Ja ti tvrdim da na Gradski stadion moze stati 15 000 ljudi sigurno!Vjeruj znam sta pricam...

Inace samo da kazem,da je kapacitet Grbavice 12 000,a nakon utakmice sa Borcem neki objektivni navijaci Zeljeznicara su pricali kako je na stadionu bilo 15 pa cak i 16 000 ljudi...
@drop
Ne zelim ti ja zabraniti,niti mogu,vec ti pokusavam reci da vodimo malo ozbiljnije diskusije,a ne da se sve svodi na provokacije.
Nikoga ja nisam provocirao vec samo iznosio svoje mišljenje na koje imam domokratsko pravo na ovom forumu (kao i ostali forumaši)...to što se nekome ne sviđa moje mišljenje- pa Bože moj , hiljadu ljudi hiljadu cudi.
To što se neko našo isprovociranim u mojim postovima , to opet nije moja krivica...ja opet ponavljam, nikoga licno ne prozivam,nikoga ne vrijeđam,nikome ne psujem...to što vi imate problema sa komunikacijom i rasuđivanjem i što u svemu pronalazite neke provokacije - e to je vaš problem jbg.
Problem je sto si jako lose upucen u problematiku,a hoces da budes svakom loncu poklopac. To je kao da se ja uclanim na forum o kvantnoj fizici,tamo smaram ljude svojim "misljenjem" i pozivam se na slobodu izrazavanja i govorim kako ne vrijedjam nikoga,i pitam ih u cemu je problem da i ja iznesem svoje misljenje
A sto se tice Evrope,nije nam cilj da izadjemo tamo i primimo 7 golova,vec hocemo da se ne obrukamo.
U Evropi je igralo i Zepce i Orasje,i Modrica,pa su primali po 5-6 golova,a i tvoj Zeljeznicar 7 od Litexa,nije nam to cilj da u korumpiranoj ligi izborimo Evropu,nego da imamo pristojan tim zbog kojeg se necemo crveniti ni u BiH ni u Evropi..