gdje ima ovakve hlače u Zenici kupiti ?schweinsteiger je napisao/la:Odlucio se za ove,120 KM ce me izaci![]()
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Mislio sam na ovako uske hlače ..bagrcavi je napisao/la:Raspitaj se kod vehabija, oni ovako podvrću
- rob do bagro
- Kontakt:
Ovakve uske hlace mozes naci od Dsquared, Diesela ili od Johnu Galliana ako si cuo mozda za njega mada su to malo poskupe hlace, ima isto jedna metoda ako su ti nogavice malo siroke mozes da ih zavrnes i da ti budu kao tzvl jogger pant, ukucaj jogger pants na youtube i ima par likova koji su pokazali kako se radi, ja sam na svojim to radio i sad su iste kao na ovim slikama.IlPrincipe je napisao/la:Mislio sam na ovako uske hlače ..bagrcavi je napisao/la:Raspitaj se kod vehabija, oni ovako podvrću
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- IlPrincipe
- Kontakt:
hvala drug al de ti meni reci gdje ima te prve nabrojane 3 kupitirob do bagro je napisao/la:Ovakve uske hlace mozes naci od Dsquared, Diesela ili od Johnu Galliana ako si cuo mozda za njega mada su to malo poskupe hlace, ima isto jedna metoda ako su ti nogavice malo siroke mozes da ih zavrnes i da ti budu kao tzvl jogger pant, ukucaj jogger pants na youtube i ima par likova koji su pokazali kako se radi, ja sam na svojim to radio i sad su iste kao na ovim slikama.IlPrincipe je napisao/la:Mislio sam na ovako uske hlače ..bagrcavi je napisao/la:Raspitaj se kod vehabija, oni ovako podvrću

- rob do bagro
- Kontakt:
Imas na ebay, imas Dieselove na asos.com i tu sam ja dosta hlaca uzeo. 

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- IlPrincipe
- Kontakt:
hvala drugrob do bagro je napisao/la:Imas na ebay, imas Dieselove na asos.com i tu sam ja dosta hlaca uzeo.

Nafataš kakvu krojačicu i ako imaš već tako jedne uske hlače i , odneseš kod žene i ona ti to uradi ostale hlače po mjeri na te , meni nedavno jedna tako radila to 2 marke po hlačama i ništa i ne skontašrob do bagro je napisao/la:IlPrincipe je napisao/la: Mislio sam na ovako uske hlače ..

Tako blizu, a tako daleko.
preko paypala ili?rob do bagro je napisao/la:Imas na ebay, imas Dieselove na asos.com i tu sam ja dosta hlaca uzeo.
Allegri je gospodin!
http://www.ebay.com/itm/adidas-Original ... 3f30a55071" onclick="window.open(this.href);return false; Zna li neko gdje ovakvu duxu uzet da je velicina XL ?
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
ista ova je bila u Sport Life-u kod Tržnice u SarajevuGameFKS je napisao/la:http://www.ebay.com/itm/adidas-Original ... 3f30a55071 Zna li neko gdje ovakvu duxu uzet da je velicina XL ?

Allegri je gospodin!
To znam , al eto bio sam jučer u tom istom sport life-u nema više ništa od adidasa ?! Žao mi je što nisam prije znao da je bilo jbgCarli je napisao/la:ista ova je bila u Sport Life-u kod Tržnice u SarajevuGameFKS je napisao/la:http://www.ebay.com/itm/adidas-Original ... 3f30a55071 Zna li neko gdje ovakvu duxu uzet da je velicina XL ?
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja uzmem sire, jeftinijeCiva je napisao/la:Nafataš kakvu krojačicu i ako imaš već tako jedne uske hlače i , odneseš kod žene i ona ti to uradi ostale hlače po mjeri na te , meni nedavno jedna tako radila to 2 marke po hlačama i ništa i ne skontašrob do bagro je napisao/la:IlPrincipe je napisao/la: Mislio sam na ovako uske hlače ..

nike su mi nekako vise za tinejdzer. Jednom sam uzeo Nike tene i rekao sam nikad vise u zivotu. Prvo sto im je kvalitet biorio_Ferdy88 je napisao/la:Meni suDex je napisao/la:busenitz perverzija
Općenito ne volim adidas i njihov dizajn, stefanke i lacostice su najljepše od postavljenih

ja sam prije par godina. Sigurno ima 4 godine. Sebi sam uzeo Adidas Top Ten NBA edition

Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 19 feb 2014, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- rob do bagro
- Kontakt:
Ma ja.Carli je napisao/la:preko paypala ili?rob do bagro je napisao/la:Imas na ebay, imas Dieselove na asos.com i tu sam ja dosta hlaca uzeo.

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
kakva su snizenja u springfildu ljudi moji, navalite dok traje jos koji dan 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Zna li ko dobru stranicu za pregled rucnih satova i da se mogu naruciti ?

Springfield i treba samo cekati na snizenjima. Koja ce budaletina platiti hlace 95 KM, kada na snizenju budu po 29 KM.LenBias je napisao/la:kakva su snizenja u springfildu ljudi moji, navalite dok traje jos koji dan
Ili pak kosulje koje su 75, pa ih kasnije stave po 19 KM.
Kaisevi, fola 50 KM, pa ga uzmes za cenera i td td.
Samo ih cekati na tome, doci sa parama i obucen si

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
hajde sve to brate ali jakna sa 150 snizena na 29romeo je napisao/la:Springfield i treba samo cekati na snizenjima. Koja ce budaletina platiti hlace 95 KM, kada na snizenju budu po 29 KM.LenBias je napisao/la:kakva su snizenja u springfildu ljudi moji, navalite dok traje jos koji dan
Ili pak kosulje koje su 75, pa ih kasnije stave po 19 KM.
Kaisevi, fola 50 KM, pa ga uzmes za cenera i td td.
Samo ih cekati na tome, doci sa parama i obucen si

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.