Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
zasto kad podesim na hrvatski jezik na daljinskom sport klub 1 ostane na srpskom, a ostali se podese na hrvatski. ja depresivne smarace poput gojka, viska i plavsica vise organski ne mogu slusat....povraca mi se kad ih cujem. plavsic i u ovom zadnjem kvizu smara ko pegla. kao on zna dosta toga, ali nikako da ga potrefe pitanja(a fula on sto 90% ljudi zna). ili znao je odgovor, ali eto nesto ga odvuklo na pogresan... i kao i on se potreseo na kobeovu smrt, a vidis da ga boli **** za sve zivo, da meteor padne u studio ne bi promjeno cehre...definicija energetskog vampira, treba ga poslat da radi nesto oko tehnike, nek predje u racunovodstvo, pise za portal...za prenose je dozivio burnout, radi na autopilotu isto kao i viskovic, gojko....jos je gore kad se viskovic pretvara da mu je stalo sa svojom fake dramaturgijom...uplatit staza sto im fali i prijevremena penzija, inace gube gledatelje
Ne možeš mijenjat komentatora na SK1 zato što su razdvojene HR i SR verzija, tj. imaš dva kanala. Na ostalim možeš zato što je isti kanal u pitanju.
Ako si na Telemachu imaš SK1 HR verziju koja je SD. Telecom nema taj kanal.
Ako si na Telemachu imaš SK1 HR verziju koja je SD. Telecom nema taj kanal.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- LlullSergio
- Kontakt:
Mogao se ovaj Stefan dobiti
Brazil su morali znati, a OI opet bih ja licno znao na ponudjenim jer nisam bio siguran za Oslo. Aj Helsinki se zna ali ZOI je potesko znati.
Citam ove youtube komentare i toliko kritika nekog lika radi grba Citya. E bas puno pratim fudbal, ali lincovati bilo koga jer ne zna tacno grb Citya ili bilo kojeg kluba. Mislim vizuelno pamtim grbove,ali da tacno znam kad mi opisujes sta je sta na kojem grbu...wtf. Cak sam ovaj i znao mada bih i ja propustio prvi odgovor i sacekao ponudjene odgovore,ali ne znam jel vi smatrate da je pod must to znati ?
Cak bih za plivanje i Madjarsku ih pohvalio jer su isli logikom i znali su za jedan relativno poznat sport kao sto je plivanje da su Madjari tu jaki.
Kiksevi bi mogli biti Rios i Gregor. Gregora se moglo znati, pogotovo na ponudjenim.
I ovo za Jimmy Floyda su isto trebali znati
Brazil su morali znati, a OI opet bih ja licno znao na ponudjenim jer nisam bio siguran za Oslo. Aj Helsinki se zna ali ZOI je potesko znati.
Citam ove youtube komentare i toliko kritika nekog lika radi grba Citya. E bas puno pratim fudbal, ali lincovati bilo koga jer ne zna tacno grb Citya ili bilo kojeg kluba. Mislim vizuelno pamtim grbove,ali da tacno znam kad mi opisujes sta je sta na kojem grbu...wtf. Cak sam ovaj i znao mada bih i ja propustio prvi odgovor i sacekao ponudjene odgovore,ali ne znam jel vi smatrate da je pod must to znati ?
Cak bih za plivanje i Madjarsku ih pohvalio jer su isli logikom i znali su za jedan relativno poznat sport kao sto je plivanje da su Madjari tu jaki.
Kiksevi bi mogli biti Rios i Gregor. Gregora se moglo znati, pogotovo na ponudjenim.
I ovo za Jimmy Floyda su isto trebali znati
Ne bi ni ja grb znao , možda bi pogodio nakon ponuđenih. Mislim da sam do sad sve znao oko zimskog sporta i šaha. Baš je teško bilo glavno, koga je predstavljao na oi otac agasija, daj ba
ne bi iran pogodio iz sto pokušaja
nema potpisa
A prije toga glavno pitanje prelagano, ono za Egipat i Eurobasket. Ne sviđa mi se što su prevelike razlike o težini od epizode do epizode. Ne smatram se nekim sportskim znalcem, da sam bio na kvizu bio bih užasan, no u nekim epizodama znam 12 od 20, a u drugima jedva 3 od 20.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
sve su prilike da cu zrtvovat HD za bolji audio dozivljaj. zaista su nepodnosljivi. inflacija prenosa je doprinjela njihovom burnoutu. da makar imaju zehru humora, pa nekad bace provalu...
ma nemože niko sve znati ali neke stvari su stvarno da se zamisliš i teško je prihvatiti da to neki profesionalni sportski komentator ne zna.LlullSergio je napisao/la: ↑18 apr 2021, 17:28Mogao se ovaj Stefan dobiti![]()
I ovo za Jimmy Floyda su isto trebali znati![]()
ali to je uvijek tako, imaš sportske komentatore kojima je sport posao i ljubitelje sporta kojima je to ili hobi ili strast ili oboje. svako poznaje sport iz svoga ugla, ali u znanju sportske istorije uvijek prednjače ljubitelji sporta. nažalost kada se nađe neki komentator koji je stvarno lud za sportom onda je on uglavnom dobar kao fan a loš kao profesionalac, npr. srle, iznimaka je stvarno jako malo posebno za širok dijapazon sportova.
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 18 apr 2021, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
- LlullSergio
- Kontakt:
Ja sam nekad davno citao o poznatim Armencima i znam da imas Nalbandiana, Kardashiane, clanove System of a Down i Agassi. Kao i Darko bih stavio Armenija i to bih bio siguran zbog imena, bas me Iran iznenadio.
to je nešto što ili znaš jer si čuo ili moraš nagađati. ko voli i gleda tenis trebao bi to znati.
pade mi napamet blažičko, taj je svaku potrebnu i nepotrebnu glupost znao a bio je jako kvalitetan komentator
- LlullSergio
- Kontakt:
Meni djeluje da Darko igra kao da mu život ovisi. Previše razmišlja frajer ko Gvardo kad razmišlja o taktici u LP. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
ne zaje.bajem. ako si gledao agassija to je dovoljno puta spomenuto u prijenosima. ako si rođen kasnije onda je u redu to ne znatiLlullSergio je napisao/la: ↑18 apr 2021, 20:47Mora znati da je otac Andrea Agassija nastupao za Iran na OI ?![]()
De nemoj me zaje.bavati.
Ovaj komentator na SK1 Hr sto sad komentira City je meni najbolji trenutno na nasim prostorima. Ne znam kako se zove, ali je eksplozivan, kad su neke prilike ja skacem po stanu 
Goran Grgić
Sve više sam uvjeren da Obrez vara. Sumnjiv mnogo. Kao on razmišlja. Gledajte druge dok razmišljaju pogled u plafon ili češu glava vrte očima a on jok. Uvijek gleda u pravcu ekrana. I ko iz pichke izvuče odgovor u 19 sekundi
Jeste upratili kako Plavšić otrese ovog nekog iz Kaknja u ovom kvizu ? Mene stid bilo za momka kakve elementarne stvari nije znao.
Stvarno se svaka budala prijavljuje na ovo i misli da zna vise nego sto stvarno zna. Kako nam pojedinci brukaju drzavu godinama.
Bakir, Nurkic, sad ovaj mali iz Kaknja.
Stvarno se svaka budala prijavljuje na ovo i misli da zna vise nego sto stvarno zna. Kako nam pojedinci brukaju drzavu godinama.
Bakir, Nurkic, sad ovaj mali iz Kaknja.
Nisam očekivao da će Ivković kiksati na Rooneyu. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Šteta za Losa, ovaj baš imao više sreće. Dobar kviz 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.