@licencirani
Mislim da tema FK Sarajevo nije baš pogodna sa tim da ja razglabam o tome šta će biti u Tuzli jer nas čeka neka prosječna Sloboda i da nećemo imati bodova što nema Leotara u ligi. Isto kao da smo mi sa Leotarom igrali 30 utakmica, pa nećemo boda više uzeti. Isto tako, kao što za nas nema Leotara, nema ga ni za vas, ni za Širokog, ni za Zrinjskog, kao što nas čeka Sloboda, čekat će i vas, doduše, sa manjom napaljenošću, ali znamo kakav oni kompleks imaju prema glavnom gradu BiH
Ukoliko si bio prisutan prošle godine na forumu, na kraju sezone i u ovoj pre-sezoni, mogao si viđati izuzetno optimistične postove navijača FK Čelik, kao i ove sezone što rade FUkare, samo u većoj razmjeri, a ko visoko leti, nisko pada, to i vi sami znate bez uvrede..
Prema tome, nemojte se hvatati Leotara i Slobode ove sezone kad god se Željo spomene, jer je i to jedna velika glupost.
Ako ćeš finu diskusiju, samo reci, pisat ćemo o problemima Sarajeva i prednostima, a prednosti uistinu ima pred početak ove sezone, a ne presipati iz šupljeg u prazno
Ja te volim, volim Željo..