FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Jel' jos mislis da je Stanković bas tako tanak?

Hvala, takodje na dobrim rezultatima.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Pa iskreno, ni ja nisam ocekivao ovakve utakmice u grupi. Tanko smo igrali pod Stankovicem sto se tice Evrope i derbija, sve do tog Libereca. Izgleda da je tu probijena ta neka mentalna blokada ili sta jos moze biti razlog.
Stankovic svakako forsira fudbal koji je dopadljiviji oku, dok je Milojevic vise u Murinjo fazonu, za rezultat bi i autobus parkirao ispred gola. Sve u svemu, vrhunski pocetak karijere za Stankovica.. S obzirom na to kakvo je ime u Italiji, ovo moze biti pocetak jedne velike karijere.
Sada je najbitnije da ekipa nastavi napredovati i da u januaru pojacamo kriticna mjesta.
Ben dvije asistencije
Stankovic svakako forsira fudbal koji je dopadljiviji oku, dok je Milojevic vise u Murinjo fazonu, za rezultat bi i autobus parkirao ispred gola. Sve u svemu, vrhunski pocetak karijere za Stankovica.. S obzirom na to kakvo je ime u Italiji, ovo moze biti pocetak jedne velike karijere.
Sada je najbitnije da ekipa nastavi napredovati i da u januaru pojacamo kriticna mjesta.
Ben dvije asistencije

Ne znam šta da ti kažem, ono sinoć mi je djelovalo kao kad Barcelona igra protiv nekog slabijeg kluba i izgubi. Referiram se na posjed i kontrolu utakmice, ali i Milojević je uglavnom tako ostvarivao dobre rezultate.
Ipak, rezultat je tu, sjajne pobjede i proljeće u Evropi, bilo bi kretenski kritikovati Stankovića nakon toga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bez Sanogoa, Kange i Kataia i nismo mogli drugacije, nego cvrsto nazad i na kontru..Virtu4l je napisao/la: ↑27 nov 2020, 13:31
Ne znam šta da ti kažem, ono sinoć mi je djelovalo kao kad Barcelona igra protiv nekog slabijeg kluba i izgubi. Referiram se na posjed i kontrolu utakmice, ali i Milojević je uglavnom tako ostvarivao dobre rezultate.
Ipak, rezultat je tu, sjajne pobjede i proljeće u Evropi, bilo bi kretenski kritikovati Stankovića nakon toga.

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Lista klubova sa najvise golova u LŠ/Kup kupova i LE/Kup Uefa:

Ovde nisu uracunata 2 gola vs Genta, tako da smo odmah iza Juvea!

Ovde nisu uracunata 2 gola vs Genta, tako da smo odmah iza Juvea!

Na danasnji dan prije 15 god. Smrzao se ko vnago, ali je vrijedilo

- alan_kardec
- Kontakt:
i dalje bez Kataija, Rodića plus sad nema Ivanića.
Dobro je da se vraćaju Kanga i Sanogo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Lijepa prilika za pozitivan rez vs ekipe iz liga 5.
Nema nam 2 ponajbolja igraca, ali opet ima tu materijala za nadigravanje.
Nema nam 2 ponajbolja igraca, ali opet ima tu materijala za nadigravanje.
Kladionica najavljuje ovaj sastav, mada se ja nadam Gavriću umjesto Spidija.

Bravo momci, jos jedno evropsko proljece
Ovo je realan poredak u grupi, jer smo nakon Hoffenheima i pokazali najvise. Oni su ipak jaca ekipa.
Sad rastereceno u Češku po 3 boda i budzenje koeficijenta

Ovo je realan poredak u grupi, jer smo nakon Hoffenheima i pokazali najvise. Oni su ipak jaca ekipa.
Sad rastereceno u Češku po 3 boda i budzenje koeficijenta

Prvi put u ovom vijeku smo u top 50 klubova u Evropi

Malo sam se bavio statistikom
Protiv klubova iz Liga 5 smo odigrali ukupno kroz istoriju 124 meca i imamo skor od: 34-27-63.
Kad je u pitanju samo ovaj vijek, odigrali smo 38 utakmica sa skorom od: 7-10-21...
...Sto ce reci da smo pokvarili prosjek, pa sada imamo 3x vise poraza u odnosu na pobjede, sto obzirom na novonastale okolnosti nije nista cudno i neobicno

Malo sam se bavio statistikom

Protiv klubova iz Liga 5 smo odigrali ukupno kroz istoriju 124 meca i imamo skor od: 34-27-63.
Kad je u pitanju samo ovaj vijek, odigrali smo 38 utakmica sa skorom od: 7-10-21...
...Sto ce reci da smo pokvarili prosjek, pa sada imamo 3x vise poraza u odnosu na pobjede, sto obzirom na novonastale okolnosti nije nista cudno i neobicno

U Ceskoj vise nemamo nikakav imperativ rezultata jer ne mozemo ni gore ni dole, ali se iskreno nadam da cemo pobijediti, ili odigrati makar nerijeseno. Vazno je i zbog novca, a i jos vise zbog koeficijenta da nastavi rasti. Miloje je postavio sjajnu osnovu, Deki sada nastavlja budziti taj koeficijent, a sledece godine nam se brise ovih 1.500 bodova sto je sjajno.
Sinoc smo odigrali na rezultat, mahom zbog situacije sa povredama.. i licno sam zadovoljan.
Borjana definitivno treba zadrzati do kraja karijere. Veliki golman i veliki autoritet. Iako je bilo dosta skeptika kada je dolazio, sa njim smo uboli premiju. Nadam se da ce poobarati sve moguce rekorde koje mogne oboriti u ovih nekoliko godina karijere sto jos ima.
Sinoc smo odigrali na rezultat, mahom zbog situacije sa povredama.. i licno sam zadovoljan.
Borjana definitivno treba zadrzati do kraja karijere. Veliki golman i veliki autoritet. Iako je bilo dosta skeptika kada je dolazio, sa njim smo uboli premiju. Nadam se da ce poobarati sve moguce rekorde koje mogne oboriti u ovih nekoliko godina karijere sto jos ima.
Cestitke i da se sretnemo negdje u cetvrtfinalu
Ma u polufinalu

Mislis da bi pokvarili pozitivan skor s vama?

Bio bi to zanimljiv duel
A i kad vidis nema mnogo klubova sa kojima bi mogla Zvezda da se nosi, nama je Dinamo po meri. Nisu oni toliki bauk, ne vidim asto bi bili, uz svo postovanje, grupa im je bila veci **** od nase, Fejenord odavno nije to sto je bio, CSKA pogotovo sto govori i zadnje mesto sa 3 boda, bez ijedne pobede. Pa oni su Zvezdu na misice izbacili, na kvarnjaka. Ajde realno, za ove austrijance nije cuo niko do pre koju godinu, njih bre ljudi menjaju sa Volfsburgom zbog imena
A znam da ce se ovaj upis skontati kao omalozavanje Dinama, a opet kazem da nema ni govora o tome, samo mislim da su malo precenjeni.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.