La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Malo mi je i zao Garya, ali sam je kriv. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
rambo16 je napisao/la:Jel ono ovaj Gaya neki talenat?
Musonda ga je danas pošteno izvozao
Gary druže,nije ovo za tebe

maloprije urla na svoje šišmiše na engleskom
evo poništiše im i gol
kakvi idioti sude u Primeri, to je umjetnost
-
KevinDurant35
- Kontakt:
Slucaj sa Nevilleom je dokaz postojanja dobre stare "Karma is bitch" stvari.
Koliko je znao sr.ati i kritikovati u onom studiju koristeci znanje koje je pokupio igrajuci football managera. Gledaj ga sad,sa jednom Valenciom koja je u top 5-6 po kvaliteti ce se boriti za opstanak.
Koliko je znao sr.ati i kritikovati u onom studiju koristeci znanje koje je pokupio igrajuci football managera. Gledaj ga sad,sa jednom Valenciom koja je u top 5-6 po kvaliteti ce se boriti za opstanak.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nema njemu povratka na TV, barem neko vrijeme... Ko bi ga smatrao relevantnim nakon ovog izleta? 
KevinDurant35 je napisao/la:Slucaj sa Nevilleom je dokaz postojanja dobre stare "Karma is bitch" stvari.
Baš tako, karma....sa Valenciom sa kojom je onaj kloc Nuno izborio i igrao LP, a sad ce se boriti za opstanak kako je krenulo
I ja mislim da su oba gola bila regularna
Iako u ovoj Valenciji ima puno prevara,ova igra je fakat ispod svakog nivoa.
Što reče ovaj momak gore,oni su sad na 4 boda iznad zone ispadanja te igraju očajan fudbal. Otkaz se nameće kao jedino normalno rješenje
Iako u ovoj Valenciji ima puno prevara,ova igra je fakat ispod svakog nivoa.
Što reče ovaj momak gore,oni su sad na 4 boda iznad zone ispadanja te igraju očajan fudbal. Otkaz se nameće kao jedino normalno rješenje
A.F.C. Bournemouth!
- BlueBosnian
- Kontakt:
Celta - Sevilla
Sad će ih nebesko plavi satrat'
Opet bez Nolita pfff

Nema ni Malla i Orelane, ništa, preskačem ovo
Sad će ih nebesko plavi satrat'
Opet bez Nolita pfff

Nema ni Malla i Orelane, ništa, preskačem ovo
Zadnja izmjena: BlueBosnian, dana/u 07 feb 2016, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Taman nek se vrati za 15-ak dana. Ne treba rizikovati.BlueBosnian je napisao/la:Opet bez Nolita pfff
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BlueBosnian
- Kontakt:
Mja, taman da pomogne timu da izbore opstanak.messilla je napisao/la:Taman nek se vrati za 15-ak dana. Ne treba rizikovati.BlueBosnian je napisao/la:Opet bez Nolita pfff
Kako je krenulo, ne bi me čudilo da se raspadnu totalno.
Nema ni odličnog Orelane. Dakle novi poraz, ili X u najboljem slučaju..
Ajde, i Sevilla mi je drag tim
I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
http://sportsport.ba/ino_fudbal/i-to-je ... iti/183804"Barcelona je jedan od najboljih timova svijeta, ali ja bi ih odbio. Oni me još uvijek nisu kontaktirali, ali nema ni potrebe za tim. Nisam zainteresovan za prelazak tamo i želim ostati u Atletic Bilbau", rekao je Laporte.
@messilla brate,vidiš ovog fanatika
kao što smo pisali skoro
Istina, imali su par "izroda" koji su ih napuštali putem otkupnih klauzula - Javi Martinez, Herrera, Llorente (doduše ovog zadnjeg su držali namjerno na klupi pola godine dok mu ne istekne ugovor, pa otišao besplatno u Juve
zayeban je Bilbao i ta njihova ludacka ideologija, fanaticno su vezani za Athletic, onaj Muniain godinama odbija ponude, ne želi ici nigdje.
Pa čuva ih za kup jbo ga ti. Rekao bih da smo to već nekad ranije apsolvirali.BlueBosnian je napisao/la:Mja, taman da pomogne timu da izbore opstanak.
Kako je krenulo, ne bi me čudilo da se raspadnu totalno.![]()
Nema ni odličnog Orelane. Dakle novi poraz, ili X u najboljem slučaju..
Ajde, i Sevilla mi je drag tim
Ko ga yebe onda, neka stagnira u prosječnosti.let3 je napisao/la:@messilla brate,vidiš ovog fanatika
kao što smo pisali skorobaskijski fanatici ne žele napuštati Bilbao, džaba i klauzule, džaba sve- kad on nece
šta da se radi
![]()
Istina, imali su par "izroda" koji su ih napuštali putem otkupnih klauzula - Javi Martinez, Herrera, Llorente (doduše ovog zadnjeg su držali namjerno na klupi pola godine dok mu ne istekne ugovor, pa otišao besplatno u Juve) jer nije želio da produži sa njima
zayeban je Bilbao i ta njihova ludacka ideologija, fanaticno su vezani za Athletic, onaj Muniain godinama odbija ponude, ne želi ici nigdje.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BlueBosnian
- Kontakt:
Sad sam provjerio, Orellana je dobio crveni protiv Las Palmasa, a Mallo odmara malomessilla je napisao/la:Pa čuva ih za kup jbo ga ti. Rekao bih da smo to već nekad ranije apsolvirali.![]()
![]()
Kakav njihov kup ba
I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Laporte stize na ljeto, to je suplja za novinarelet3 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/i-to-je ... iti/183804"Barcelona je jedan od najboljih timova svijeta, ali ja bi ih odbio. Oni me još uvijek nisu kontaktirali, ali nema ni potrebe za tim. Nisam zainteresovan za prelazak tamo i želim ostati u Atletic Bilbau", rekao je Laporte.
kao što smo pisali skorobaskijski fanatici ne žele napuštati Bilbao, džaba i klauzule, džaba sve- kad on nece
šta da se radi
![]()
Istina, imali su par "izroda" koji su ih napuštali putem otkupnih klauzula - Javi Martinez, Herrera, Llorente (doduše ovog zadnjeg su držali namjerno na klupi pola godine dok mu ne istekne ugovor, pa otišao besplatno u Juve) jer nije želio da produži sa njima
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
miki_92 je napisao/la:Laporte stize na ljeto, to je suplja za novinarelet3 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/i-to-je ... iti/183804"Barcelona je jedan od najboljih timova svijeta, ali ja bi ih odbio. Oni me još uvijek nisu kontaktirali, ali nema ni potrebe za tim. Nisam zainteresovan za prelazak tamo i želim ostati u Atletic Bilbau", rekao je Laporte.
šta da se radi
![]()
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Laportea će Pep ganjati na ljeto, za City. A vjerujem da će Bilbao prije prodati njima igrača negoli nekom u Španiji 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Barem znamo da nece u Unitedrio_Ferdy88 je napisao/la:Laportea će Pep ganjati na ljeto, za City. A vjerujem da će Bilbao prije prodati njima igrača negoli nekom u Španiji
Laporte je katalonac od jula
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jake vam koristi što to znatemiki_92 je napisao/la: Barem znamo da nece u United
I City je katalonski klub od julamiki_92 je napisao/la:Laporte je katalonac od jula
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Neville J*** staru i tebi i limenom.
Bartra ode u City, Laporte u Barcu
United moze dobit Douglasa, cujem da ste tanki na bekovima
Sto si nervozan Dzoni
United moze dobit Douglasa, cujem da ste tanki na bekovima
Sto si nervozan Dzoni
Šteta, a mogao se proslaviti i naosvajati trofeja k'o Inigo Martinez.
Don't hate what you don't understand.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.