RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Tito_1922
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Tito_1922 » 01 maj 2011, 17:14

ANTIFA ! je napisao/la:Slazem se cunami nesto nestima ... Al raja odma misli "**** " Velez prodaju nas .. sta cemo mi navijat bolje kuci sjedit a ima i momaka koji su na svakim utakmicama koji su istinski navijaci Veleza svaka im cast posebno one koji vode KNRA vole momci Velez .. A ima i znatan broj " DERBI NAVIJACA " dodju protiv Zrinjskog i odma su ti oni RA niko kao oni , Nadam se da dolazi bolje vrijeme da ce se uprava i navijaci slagat kada to bude treba razmisljat o tituli.. Raja idel se u Siroki ?

Potpis.

Antifa!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 01 maj 2011, 17:58

U upravi ima 2-3 covijeka koja narusavaju atmosferu u klubu i Niksic kao premijer federacije nece da se sa bilo kim svadja jer zasto da neki koji njemu nisu ni do koljenja iskoriste medije i pljuju po njemu?Zato nece da otjera Đonku ali zato ostatak uprave je sa njegovu smijenu ali se i mi kao navijaci moramo dignut protiv Đonke jer da jedan penzioner vodi klub,ne trebamo dopustit.Imamo,po meni,koliko toliko,jaku upravu i dolasko jos par ljudi mozemo imat jaku upravu ali trebamo iskoristit autoritet i pozanstva Niksica i mislim da Velez moze jednom od poslje rata postat ozbiljan klub a kad jednom to postanemo,onda mislim da cemo ozbiljni i da ostanemo.
Ali mi ne ide u glavu ponizavat igrace a oni su Velez ostavili u ligi i sramota je da je pojedinim igracima zabranjeno da jedu po restoranima jer klub nije placao a to placa direktor kluba a ne Niksic ili neki caln uprave.I ako ne moze da plati da 5-6 igraca sa strane ima hranu onda je taj covijek totalno nesposoban i zato ga se trebamo rijesit sto prije

mostarski
Kontakt:

Post Postao/la mostarski » 01 maj 2011, 18:03

Slažem se sve sa tobom "cunami", apsolutno si u pravu u ovom postu za sve. I pošto u nas ljudi trebaju nesto pročitati i vidjeti jednos sto puta, sad cu ispisati tovar puta jedno te isto, pa nece li se početi ulijevati u uši svakome, tako da svi isto počnemo naglas ponavljati :

ĐONKO ODLAZI ..... ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....

ODLAZI MONSTRUME IZ SVETOG KLUBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 01 maj 2011, 19:24

Meni licno ne ide u glavu kako jedan penzioner moze da vodi administraciju kluba koja je zatrpana svakakvim papirima,sto od ugovora igraca,sponzora itd...
Sramota je sto se desavaju neke negativne stvari ali nadam se da ce se i to vrlo brzo rijesit.Meni licno ne bi smetalo i da se krade ali da svi unutar kluba imaju redovne plate i premije.Nadam se da je vecina KNRA i uprave svijesna da se moze preokrenut Velez u pozitivnom smislu i da je za to potrebno samo malo ali da do tog moramo doci zajedno i sa ljudima kojima Velez nesto znaci a ne sa penzionerima tipa Đonke i sl.
Jedva cekam da ova sezona zavrsi jer je za mene bila turbulentna,stresna,puno se bodova izgubilo kuci i cekam na ljeto neke promjene a one su se najavile vec za koji dan jer sam tako citao na internet portalima

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 01 maj 2011, 21:48

Daj boze nekad u buducnosti , da budemo igrali finale kupa il da osvojimo naslov prvaka to mi je jedina zelja ..

Nadam se da ce doci i ta vremena , pa zar moze vise Velezu 15 godina smo tu i tamo kako mozemo bola ljudi cilj nam je svake sezone " opstanak u premier ligi " nema to hocemo nove ljude hocemo TITULU u MOSTARU ! hocemo i moramo zasluzila je raja pa ima li u nas svjetlo na kraju tunela .. Mora da budee jedino je bilo dobro kad je bio Milomir Seslija vratio sjaj starom Velezu ! :D :D HOCU NASLOV PRVAKA ILI OSVOJEN KUP !!!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 maj 2011, 23:25

cunami je napisao/la:Meni licno ne ide u glavu kako jedan penzioner moze da vodi administraciju kluba koja je zatrpana svakakvim papirima,sto od ugovora igraca,sponzora itd...
Sramota je sto se desavaju neke negativne stvari ali nadam se da ce se i to vrlo brzo rijesit.Meni licno ne bi smetalo i da se krade ali da svi unutar kluba imaju redovne plate i premije.Nadam se da je vecina KNRA i uprave svijesna da se moze preokrenut Velez u pozitivnom smislu i da je za to potrebno samo malo ali da do tog moramo doci zajedno i sa ljudima kojima Velez nesto znaci a ne sa penzionerima tipa Đonke i sl.
Jedva cekam da ova sezona zavrsi jer je za mene bila turbulentna,stresna,puno se bodova izgubilo kuci i cekam na ljeto neke promjene a one su se najavile vec za koji dan jer sam tako citao na internet portalima
Na kojim internet portalima si čitao te vijesti, ako nećeš ovdje napisati, pošalji na p.p. pa da to pročitam...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 01 maj 2011, 23:39

Objavljeno je na svim internet portalima kako se uprava dogovorila za iducu sezonu sa trenerom Odovicem i kako ce on napravit spisak ko bi trebao porduzit ugovor sa Velezom i da je to bio prvi dio sjednice a drugi dio je bio sa privatnicima iz Mostara da se vidi da li Velez ima podrsku sire drustvene zajednice.
Sto se tice titule ili osvajanje kupa,nista ne mozes bez para a nadji mi covijeka koji je spreman da ulozi svojih milion ili dva miliona maraka da se to desi???Nema takvog covijeka u Mostaru i misljenja sam da Niksic to pokusava ali ni on nije iz Mostara ali ne moze se sve preko noci.Prije ove utakmice je sve bilo kako treba,pisalo se fino a poslje utakmice se vise ne ide na utakmice,traze se titule,kupovi i sl.
Pa gdje ce Velez igrat Evropu kad nema stadion,kad duguje raznim kljentima po ne znam ni ja koliko hiljada?Da bi se igralo u Evropi,racun kluba treba biti pozitivina nula jer tako zahtjevaju pravila UEFE i FIFE a to je da se igracima ne duguje nista,da se bivsim igracima ne duguje nista,da im se uplacuje staz,zradstveno,a toga u Velezu nema.Klub je duzan svakome,od sadasnjih igraca pa do bivsih a raspitaj se jesam li upravu u ovome.Ne moze se Evropa igrat a duzno se igracima.Primjer je Sloboda koja nije isplatila plate i porez drzavi i nije prije nekoliko godina isla u Evropu.Klub treba prvo stabilizovat a sa ljudima tipa Đonko i sl.ne moze se doci do stabilizacije jer taj covijek je uspijeo da mu igraci sa strane nemaju sta jesti i da se tjeraju iz restorana a nece mu valjda i za to Niksic trazit pare????????????
Moramo se vratit u stvarnost i pomoc Velezu maksimalno i tek onda trazit nesto zauzvrat a do tad...tesko ce biti

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 maj 2011, 23:43

A da, to sam pročitao, sam znaj da ima i gorih od veleža, po pitanju dugovanja, primjer sarajevo duguje preko 4 miliona maraka, čelik preko 5 itd. tako da smo mi još i dobri, pa bolan veležu treba samo malo, samo malo, i da krene uzlaznom putanjom, a ljudi koji kvare atmosferu raus iz kluba...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 maj 2011, 23:45

AlemC85 je napisao/la:A da, to sam pročitao, sam znaj da ima i gorih od veleža, po pitanju dugovanja, primjer sarajevo duguje preko 4 miliona maraka, čelik preko 5 itd. tako da smo mi još i dobri, pa bolan veležu treba samo malo, samo malo, i da krene uzlaznom putanjom, a ljudi koji kvare atmosferu raus iz kluba...

Kamo sreće da i mi dugujemo a da smo malo putovali kroz Europu, da smo uzeli kup i prvenstvo u ovoj posranoj zemlji. Zaista je teško biti pametan kada je ovaj klub u pitanju. Đonko će otići, te ni dobri se ne zadržavaju ovdje dugo a ne loši ljudi, ali ko će biti sljedeći poslje Đonke ? Opet neko koga boli kita za nas, za napredak ovog kluba.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 maj 2011, 23:54

e moj druže, stvarno više čovjek ne može biti pametan, isto kao da su se nad veležom nadvili crni oblaci,,više i sam ne znam, šta se ovo dešava, a garantujem da velež u ovoj šugavoj ligi, igra najljepši fudbal, gledao sam mnoge tekme, ali kad treba napraviti odlučujući korak, kapom po g***u, nažalost, pa moj stari se družio jedno vrijeme sa okukom i tozom hadžiabdićem, pamti bmv, baku i dva kupa, i jučer je poludio kada je vidio rezultat....

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 02 maj 2011, 00:10

Doce bolja vremena samo Djonku treba sutirati ;) .
Samo jedan klub Velež Mostar

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 02 maj 2011, 00:14

Ma rezultat je najmanje bitan jer su porazi i pobjede sastavni dio ovog sporta ali me zabrinjava cinjenica da su stalno losi ljudi ili ljudi bez uticaja na dobrim funkcijama u klubu.
Ne moze se u Evropu bez reprograma dugova i zato je sad Sarajevo suspendovalo par igraca jer nisu pristali na taj neki reprogram a pitanje je ko bi u nas pristao.Mozda ovi mladji bi ali stariji ne bi jer im se ima puno dugovanja i opet isti belaj.
Moramo pocet pruzat Velezu mnogo vise nego do sad jer je meni zao kad cujem neke navijace kad kazu sta cu Velezu pomagat,vazda treba pomoc.Meni to odmah zasmeta.
Nadam se boljem jer imam nekog povjerenja na kapaljku ovom Niksicu jer se je dobrovoljno prihvatio posla i mislim da moze puno pomoc ali tek od naredne sezone a u ovoj napravit dobru analizu,ko je zadovoljio ostavit ga u klubu a ko nije zahvalit mu se i dovest jednom napokon prava pojacanja a ne vazda neki polovnjaci

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 02 maj 2011, 00:17

Sinoc Real izgubi od nekog sa dna tabele pa su trebali navijaci reci,namjesteno i necemo vise na utakmice dolazit.Ima mutnih radnji ali da svaka utakmica bude mutna je za mene smijesno.
Prvi korak je rijesit se Đonke a onda dovest direktora koji ce radit u interesu kluba a sto viska bude para nek uzme sebi ali da ne osjete zaposlnei u klubu,onda produzit ugovore sa par sadasnjih igraca i dovest prava pojacanja a onda i da se raja malo digne,organizuje,probudi i da se pomogne Velezu ko puno puta do sada

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 maj 2011, 00:22

Cunami bola, nemoj tako daleko ici, dje ces Real usporedjivat sa Velezom.
U nas je vise od 15 god, kradja, kradja, kradja, i samo kradja. Raji je dopizdilo kao sto bi svakome normalnom covjeku. Nikada svijetlosti u tom tunelu!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 maj 2011, 00:29

brate cunami, slažem se da se odmah nakon sezone uradi ne površinska, već temeljita analiza stanja, i još nešto, bolje s našom djecom stvarati tim 5 - 10 godina, a kad stvoriš digne im se cijena, prodaš ih i sve tako u krug, nego dovoditi manekene, uz po koji izuzetak, jer mi nismo bili, niti ćemo ikad biti bogat klub..

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 02 maj 2011, 07:47

imali iko ikakve informacije iz francuske?
kako su mali asovi završili na turniru?!!

ja imam informaciju, doduše ne provjereno
da smo zijanili u borbi za plasman u finale
ali da smo slavili u borbi za 3.mjesto rezultatom 2-0

ima neko da potvrdi(ne) ovo??? :)
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 maj 2011, 12:33

Ako je to istina, a što ne bi bila, čestitam momcima, vidi se da u veležu je uvijek bilo i bit će dobrih igrača, samo naprijed, što dovoditi igrače, kad će ti momci za nekoliko godina u prvi tim....

'ta će on
Kontakt:

Post Postao/la 'ta će on » 02 maj 2011, 13:45

:mrgreen:
Zadnja izmjena: 'ta će on, dana/u 01 avg 2012, 14:28, ukupno mijenjano 2 puta.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 maj 2011, 13:48

Pa šta je sad problem, ne valja đonko, valja pika, ma nije se rodio, ko je narodu ugodio.....

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 maj 2011, 13:59

AlemC85 je napisao/la:Pa šta je sad problem, ne valja đonko, valja pika, ma nije se rodio, ko je narodu ugodio.....

Svaki lopov ima samo jedno u cilju...
Ne mogu valjati ni jedan ni drugi !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.