Niko haman ne znaInatSilanBosanski je napisao/la:
Kont'o kupit sebi ove tole (prvi sa lijeva), pa me zanima gdje imaju i koliko kostaju (ako neko zna? ) ??

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Niko haman ne znaInatSilanBosanski je napisao/la:
Kont'o kupit sebi ove tole (prvi sa lijeva), pa me zanima gdje imaju i koliko kostaju (ako neko zna? ) ??
Covjek objasnio..rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa ovo nije ni namijenjeno za nošnju, više je to neka instalacija, umjetničko djelo, jer i moda je umjetnost, koja ima svoj autonomni jezik, a njegovom upotrebom moguće je izraziti mišljenje i emociju.
Apstrakcija filmskog izraza kao jezika specifikuma i apstrakcija umjetničkog akta uopšte, de jure predstavlja jednu vrstu sakralne ratifikacije vlastite inferiornosti i vlastitog infalicizma.Bez obzira o kojoj se vrsti supremacije na tom istom jeziku kao spcifikumu radi i bez obzira na kojem nivou aspiracije mi o njemu govorili.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa ovo nije ni namijenjeno za nošnju, više je to neka instalacija, umjetničko djelo, jer i moda je umjetnost, koja ima svoj autonomni jezik, a njegovom upotrebom moguće je izraziti mišljenje i emociju.
+1L-Train je napisao/la:fuj svim vrstama cipela,najezim se od same pomisli da bi ovako nesto morao da obujem bilo kada i u bilo kojoj prilici