FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

HElo
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la HElo » 11 maj 2016, 22:02

Agamemnon je napisao/la:Ljudi nije ga pipnuo Zeba covjek se hvata za facu i pada
Na zemlji dok je lezao ga je Zeba nagazio malo ali crveni direktni :crazy:

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 11 maj 2016, 22:03

HElo je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:Ljudi nije ga pipnuo Zeba covjek se hvata za facu i pada
Na zemlji dok je lezao ga je Zeba nagazio malo ali crveni direktni :crazy:
Pipnuo ga nije ni na zemlji pogledaj
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 11 maj 2016, 22:04

Nadam se da Ordagić nije ozbiljnije povrijeđen. Uz njega, Sarića i Veselog opet imamo fine šanse, bez obzira što Zeba neće igrati. Danas su kolektivno indisponirani, ne mogu da budem pametna šta se desilo.

Onaj što pade kad je Sale dobio karton nije uopšte udarac u lice dobio, a onaj se za facu hvata :facepalm:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 11 maj 2016, 22:04

slobodaForever je napisao/la:seljaci jedni ne vrijedjajte zebu, jedna greska ne moze izbrisati ono sto je radio za nas tokom citave sezone, bez njega tesko da bi bili ovdje gdje smo sad

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Ne oduzima mu niko to sto je do sada uradio, ali u momentima kada treba da bude onaj ko ce nositi tim, on svojim nepromisljenim ponasanjem nudi poklon Radniku. Kad sutra stane i pogleda se u ogledalo posteno, znace da je napravio glupost koja ce nas mozda kostati kupa. A posto se u fudbalu broje samo trofeji, dzaba mu sve ako nas je ostavio na cjedilu kad ga najvise trebamo. On je doveden ovdje jer zna kako se trofeji osvajaju, e pa ne osvajaju se tako sto hinjski udaras igraca na podu i kontas da nece niko vidjeti, halo, ne hodas kiceljom u pola 4 ujutro pa da niko ne vidi.

Ocaj, razocaran sam, ali sam i slutio ovo.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Edin075
Kontakt:

Post Postao/la Edin075 » 11 maj 2016, 22:04

Što ne mogu ove 'utakmica navijači' ajde ba smirite se s'obzirom da nije bilo VESELOG I SARIĆA kolko-tolko povoljan rezultat,a pravi su cigani ovi iz Bijeljine,a ja nemam šta pregovorit igračima toliko utakmica toliko umora,posle sarajeva svi u mišije rupe,a sad odma izlaze puu. :hmmmmm:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 maj 2016, 22:06

Prenervozni smo bili, bez sredine terena, Zeba bespotrebno dobi crveni (mada nije morao biti ono crveni, ali et'...), navijanje ko runje i nadam se da ce i Fukare krenuti ispocetka kao sto je krenula i FK Sloboda, razj3bati sve i poceti iznova. I dalje vjerujem da mozemo u Bijeljini pobijediti, Dino je Radniku hendikep skoro pa koliko i nama Zeba. Ne znam moze li se zaliti Sloboda pa da se ponisti crveni, ukoliko se dokaze da nije postojao? :mrgreen:

Pod hitno prosiriti igracki kadar, jer i u Evropi mi mozemo odigrati odlicnih utakmica ako budemo kompletni, ali u Ligi 12 nemamo sta traziti. Roster prosiriti, momke iz vrha kopa zamoliti da odu i krenuti iznova.

Jedino pozitivno i drago mi je sto su onako igraci pozdravljeni od Fukara, ne smije im se stvarati nikakav dodatni pritisak. Neka ni ne osvojimo kup, igrat cemo u Evropi, a nase vrijeme tek dolazi, nadam se.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 11 maj 2016, 22:07

Aerials je napisao/la:Nadam se da Ordagić nije ozbiljnije povrijeđen. Uz njega, Sarića i Veselog opet imamo fine šanse, bez obzira što Zeba neće igrati. Danas su kolektivno indisponirani, ne mogu da budem pametna šta se desilo.

Onaj što pade kad je Sale dobio karton nije uopšte udarac u lice dobio, a onaj se za facu hvata :facepalm:
Jebu im navijaci mater u subotu nakon 4-0 i ti pitas sta im je :facepalm:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 11 maj 2016, 22:09

Ma dobro al' kontam opet imali su podršku sad sa tribina, možda su malo došli sebi.. Prevarila sam se očigledno :roll:
Jbg nije ni ovo kraj svijeta, imamo opet šansu, 1:0 dosta.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 11 maj 2016, 22:09

Klupa nam je jako slaba, veliki je hendikep sto smo ostali bez Skahica, Morankica i Kise na pocetku proljetnog dijela sezone .....
a desna strana katastrofa... Petrovic je forsirao cijelo vrijeme Salihovica I Efendica.
Nadam se da ce Ordagic biti sprema i sa Saricem i Veselinovicem, mozemo sigurno do jednog gola u Bjeljini.

Zaista nam se neda....moramo razbiti maler finala

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 11 maj 2016, 22:10

Ma bice ovo dobro sta se sikiramo u srijedu 0.1 i kup je nas kup kup kup je nas nema zebe ima jedan manje samo da bude ordagic dobar

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 11 maj 2016, 22:10

Aerials je napisao/la:Ma dobro al' kontam opet imali su podršku sad sa tribina, možda su malo došli sebi.. Prevarila sam se očigledno :roll:
Ovo navijanje od veceras je 0 bodova. Pa onaj sa mikrofonom :facepalm: kup je nas,samo gol.. i sta su jos pjevali?

Osvojit cemo mi ovo, ne sikiraj se :kralj:

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 11 maj 2016, 22:11

Aaa jbt ko da smo izgubili 0:3 sta vam je nije sve gotovo pa ako ne mozemo dat gola u gostima i ne zasluzujemo kup a ovaj Radnik nije nesto kuci oni bolje igraju u gostima 1:2 za nas zivi bili pa vidjeli

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 11 maj 2016, 22:11

. . .čitav dan se suzdržavam da ne prognoziram rezultat, ali očekivao sam ovo. . . .. nećemo osvojiti Kup . . . :salut:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 maj 2016, 22:14

Kad sam ja rekao da je ovo ukleto takmičenje za nas :D
Na stranu zajebancija s potocima i to, očekivano tvrda utakmica, i nama i njima ušla jedna u gol i eto. Stvarno ne znam šta ste očekivali, ovaj Radnik je troduplo bolja ekipa od plave i bordo seljadije. Jel' računamo na sve osim Zebe u revanšu i ko je njima suspendovan?
Nad tobom sunce najljepše sja

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 11 maj 2016, 22:14

NYKnicks Fan je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Ma dobro al' kontam opet imali su podršku sad sa tribina, možda su malo došli sebi.. Prevarila sam se očigledno :roll:
Ovo navijanje od veceras je 0 bodova. Pa onaj sa mikrofonom :facepalm: kup je nas,samo gol.. i sta su jos pjevali?

Fukare su blago receno katastrofa....

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 11 maj 2016, 22:14

Ma osvajamo mi kup ove su utakmice naj teze 1:1 sam nekako i ocekivo i rekli smo da ce pobjednik pasti u revansu ko nam fali za revans osim zebe

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 11 maj 2016, 22:14

Ljudi de nek neko napravi gif ako moze,opet gledam sada izvjestaj,pipnuo ga Zeba nije ni u jednom momentu
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Nighthawk
Kontakt:

Post Postao/la Nighthawk » 11 maj 2016, 22:15

Samo potpis
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku

Edin075
Kontakt:

Post Postao/la Edin075 » 11 maj 2016, 22:15

Mozemo i bez Zebe,Ordagić je i nako bolji od Zebe al kapiten naš ima iskustvo i sve,al Ordagic izrasta u veoma dobrog igrača,sve u svemu očekujem dosta naših u Bijeljini i osvajanje kupa. :D
I da Mehidić danas na nivou.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 11 maj 2016, 22:16

NYKnicks Fan je napisao/la:

Mikrofon treba oduzeti definitivno, pa samo se on čuo :oops:
Navijanje palo u drugom poluvremenu. I ovo navijanje tipa "samo gol" i "kup je naš" je davno trebalo prestati jer je to ogroman pritisak na igrače, al' eto izgleda ne kontaju to.

I prestani s prognozama, ne ide te ba :mrgreen: :mrgreen:
adnan27 je napisao/la:Ma osvajamo mi kup ove su utakmice naj teze 1:1 sam nekako i ocekivo i rekli smo da ce pobjednik pasti u revansu ko nam fali za revans osim zebe
Mehmedagić samo zbog povrede, koliko sam upratila. Vraćaju se Sarić i Veseli, i valjda Ordagiću nije ništa :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.