FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zlaya_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zlaya_tm87 » 17 mar 2012, 18:02

Baja_Zvjerka je napisao/la:Jarane, ziv bio, opet ti ponavljam, revans je tek 4.4.. 8-) Treba pobijediti Travnik i Zrinjski do tada...
to mi reci... :D onda jos bolje. samo derat'! :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 17 mar 2012, 18:07

svaka cast zelji cestitke iz mostara
nije mala stvar da neko dobije 0 5 u gostima
ne pamtim kad je to neko uradio...
vidimo se u finalu :-p

pozrdav od rođenih

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 mar 2012, 18:08

slika

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 17 mar 2012, 18:09

PLAVA MAŠINA
Evo i 11 pobjede u nizu, izjednačeni sa Realom i Bragom 8-)
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

EnesBesic
Kontakt:

Post Postao/la EnesBesic » 17 mar 2012, 18:10

Cestitke za Zelju, najbolji ste tim u drzavi, u to nemam nikakve sumnje.
Nadam se da cete i na medjunarodnoj sceni biti jos bolji, a sto se Amara tice, ako ste imalo pametni treba da se svi zalozite da Amar Osim bude trener koliko on to bude zelio i koliko mu zdravlje bude dozvoljavalo, nesto poput Sir Alex Fergusona iz Munchester Uniteda

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 17 mar 2012, 18:11

„Zeba i ja, sve znate, sve po starom. Ide nam super i presretni smo svi“, zaključio je presretni Adilović.
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 17 mar 2012, 18:12

EnesBesic je napisao/la:Cestitke za Zelju, najbolji ste tim u drzavi, u to nemam nikakve sumnje.
Nadam se da cete i na medjunarodnoj sceni biti jos bolji, a sto se Amara tice, ako ste imalo pametni treba da se svi zalozite da Amar Osim bude trener koliko on to bude zelio i koliko mu zdravlje bude dozvoljavalo, nesto poput Sir Alex Fergusona iz Munchester Uniteda

Ta ce ba Ferguson, ta ce on??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 17 mar 2012, 18:14

EnesBesic je napisao/la:Cestitke za Zelju, najbolji ste tim u drzavi, u to nemam nikakve sumnje.
Amar nema ugovora.... Amar je tu dokad hoce, al' posto ga je projekat Zelje zaintrigirao ostace on u ZELJI jos dugo...
U prilog ovome ide i cinjenica da je odbio dosad barem desetak unosnih ponuda sto sa Istoka, sto sa Balkana a tu je i ponuda Modrih al'ipak nije mala stvar odbiti jedan Dinamo....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 17 mar 2012, 18:19

Mnogi dušmani jedva cekaju dan kad ce Amar otici, jer taj covjek uvijek garantuje uspjehe za Želju (što titule prvaka, što Kupove, što duple krune, Evropu itd itd)....naravno, dušmanska konkurencija sve to zna i jasno je da im je u opštem interesu citave lige da Amara nema na klupi Želje, ali me cudi oni kvazinavijace Želje koji na prvi poraz sikću i reže na Osima.
A što se tice ugovora, pa trebao bi on da nudi ugovore upravi ;)

EnesBesic
Kontakt:

Post Postao/la EnesBesic » 17 mar 2012, 18:25

zeljocity je napisao/la:

Gledaj poslije II svjetskog rata, znaci nakon 1945. godine, Munchester United je imao samo dva trenera, Alex Ferguson je trener u Manchesteru od 1986. godine i nedavno je dostigao rekord svog prethodnika(ne znam kako se zove). A znate vec kako nasi timovi mjenjaju trenere. :mrgreen:

Vi imate pravog trenera i trebate ga cuvati(ako je to moguce, jer ja mislim da ce imati mnogo mnogo primamljivih ponuda). To bi bila dobra stvar i za Zelju i za bh fudbal opcenito, jer bi se konacno neko iz ovih nasih gudura probio malo u Evropu. Mislim da ovo podneblje ima velikog potencijala ali ne moze da dodje do izrazaja.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 17 mar 2012, 18:27

EnesBesic je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:

Gledaj poslije II svjetskog rata, znaci nakon 1945. godine, Munchester United je imao samo dva trenera, Alex Ferguson je trener u Manchesteru od 1986. godine i nedavno je dostigao rekord svog prethodnika(ne znam kako se zove). A znate vec kako nasi timovi mjenjaju trenere. :mrgreen:

Vi imate pravog trenera i trebate ga cuvati(ako je to moguce, jer ja mislim da ce imati mnogo mnogo primamljivih ponuda). To bi bila dobra stvar i za Zelju i za bh fudbal opcenito, jer bi se konacno neko iz ovih nasih gudura probio malo u Evropu. Mislim da ovo podneblje ima velikog potencijala ali ne moze da dodje do izrazaja.
Zezam se druze i ja bih volio da Amar sto duze ostane na klupi Zelje ;)
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 mar 2012, 18:28

Prvih 10 minuta utakmice BH Telecomu sam hebao sve po spisku, a zatim je krenula PLAVA MASINA koja unistila svog protivnika - iako se ne mogu oteti utisku da ovaj Zeljo moze igrati jos bolje.
Takodjer me raduje zajednistvo kod igraca sto se posebno dalo primjetiti kod gola Bekrica, a za mene licno njaci detalj je kako Cviko i Memic na klupi jednu kospice i na kraju susreta kako Cviko na klupi s nekim telefonira.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 17 mar 2012, 18:30

ima li gdje klipova kakvih,poludi da vidim detalje utakmice :mrgreen:

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 17 mar 2012, 18:32

Ono šta je nama falilo prošle sezone i zbog cega smo izgubili titulu u trci sa Borcem - jeste špic koji ce zabijati golove iz zicera koje su namještali Zeba, Višća i Bešlija . Lazo je fulao nemoguce i to nas je na kraju dotuklo i nismo mogli uzeti titulu. Sad ima Adilovića koji zabija sve ono što mu Zeba i ostali veznjaci pripreme. Znaci samo treba covjek je zabijati zicere i to je sva pamet, a Zeba ce uvijek napraviti višak, prevariti protivnika ,predriblati ili podvaliti loptu...ali ostatak akcije mora neko završiti to jest realizovati i to je veliki plus Osima što je angažovao Adilovića. Sad je i Bekrić u timu koji zna i asistirati i zabijati,a može i trcati daleko više od Zebe ;) . To su dodatne nevolje za protivnika.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 mar 2012, 18:38

Ja ću samo reći da sam ponosan što navijam za Želju.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

burazzz
Kontakt:

Post Postao/la burazzz » 17 mar 2012, 18:40

Valjda će sad na ovim dnevnicima i vijestima biti izvještaj sa utakmice
Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 17 mar 2012, 18:40

FENOMENALNO!
Al ne dižite euforiju, mislim imamo potpuno pravo na to, ali hladne glave uzeti ovo jer ovo Željo i zaslužuje, ništa novo da Željo pobjeđuje!
VOLIM TE ŽELJO! 8-) 8-) 8-)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 mar 2012, 18:41

Cestitke na pobjedi..sta sam ja vama govorio za teren pa me neki(@bianconeri :mrgreen: )..napadose.. :D
sta vama odg,a sta ne odg... :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 mar 2012, 18:52

burazzz je napisao/la:Valjda će sad na ovim dnevnicima i vijestima biti izvještaj sa utakmice
Možda bude na PTPC večeras, inače ćemo morati čekati sutrašnji BHT sport.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

BIG
Kontakt:

Post Postao/la BIG » 17 mar 2012, 18:55

Nismo mi za ovu ligu...
http://www.youtube.com/watch?v=A4IRDnDrXac

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.