FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Narin
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Narin » 18 mar 2012, 17:23

BIG je napisao/la:
Narin je napisao/la:Nego da vas pitam,kakav je fan shop,nisam bio protiv Borca i sirokog,borac skola,siroki bolest,ali nadam se da cu protiv travnika doci..Da li je skup? Cuo sam ona vreca za sjedenje skoro 200km.. :D
Koliko je ona narukvica Željo?
Dobar je fan shop, ja sam danas bio, majice su po 17 i 18KM cini mi se, salovi 20KM, ta narukvica nije vise od 3 koliko se sjecam (uzeo sam dvije al da me ubijes nemam pojma koliko je) privjesci su po 3,5KM, ja sam jos i duksericu uzeo, imas dukserica od 50 i 55KM itd itd itd... Samo ponestaje majica, tj. nema svih majica u svim velicinama trenutno, ali momak koji radi mi rece da u srijedu stizu. Eto nadam se da sam pomogao ;)
Jesi,hvala ti,nisam pri parama,pa cu vjerovatno narukvicu uzeti samo i mozda majicu,nego jel samo 1 tip narukvice ima il vise njih?
I koliko je ona vreca za sjedenje,jel istina da je 200km? :D

arzaminjo
Kontakt:

Post Postao/la arzaminjo » 18 mar 2012, 17:26

treba dobro reklamirati sledecu tekmu sa travnikom kako od strane udruzenja tm-a ( sa parolama , plakatima itd..) tako i sa strane kluba treba privuci medijsku paznju , nama 2 do 3 000 bolesnika ne treba nikakva najava ali bolje za sve kad nas je vise :D
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 18 mar 2012, 17:28

Nista ispod 7,8 milja protiv Travnika.. Ima Grbavica da GRMI! :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

arzaminjo
Kontakt:

Post Postao/la arzaminjo » 18 mar 2012, 17:29

Narin je napisao/la:
BIG je napisao/la:
Narin je napisao/la:Nego da vas pitam,kakav je fan shop,nisam bio protiv Borca i sirokog,borac skola,siroki bolest,ali nadam se da cu protiv travnika doci..Da li je skup? Cuo sam ona vreca za sjedenje skoro 200km.. :D
Koliko je ona narukvica Željo?
Dobar je fan shop, ja sam danas bio, majice su po 17 i 18KM cini mi se, salovi 20KM, ta narukvica nije vise od 3 koliko se sjecam (uzeo sam dvije al da me ubijes nemam pojma koliko je) privjesci su po 3,5KM, ja sam jos i duksericu uzeo, imas dukserica od 50 i 55KM itd itd itd... Samo ponestaje majica, tj. nema svih majica u svim velicinama trenutno, ali momak koji radi mi rece da u srijedu stizu. Eto nadam se da sam pomogao ;)
Jesi,hvala ti,nisam pri parama,pa cu vjerovatno narukvicu uzeti samo i mozda majicu,nego jel samo 1 tip narukvice ima il vise njih?
I koliko je ona vreca za sjedenje,jel istina da je 200km? :D
hoces je to kupit :lol: a fkt gdje ce 2 glave bit ..
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 18 mar 2012, 17:31

Termin MORA biti večernji, jug se MORA pripremiti, ako mislimo da napravimo spektakl, ima da bude ludnica!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 18 mar 2012, 17:32

Koliko me pamcenje sluzi ovo je najludje kolo otkako se igra ova nasa liga.
Na srecu po nas pa skoro i savrseno ( Mislim na Siroki 2 :) ) , Sve u svemu sam iznenadjen ishodom jucerasnjih i danasnjih utakmica.
Ide sva voda na nas mlin, sad ne treba dozvoliti da negdje skrenemo nastaviti ovako podizati standarde i nove norme postavljat. Sto da stajemo radi koga ma trpaj samo do kraja, pokazati svima ko je gazda u ovoj ligi.
Pa dosta je vise novinskih natpisa Zeljo je jak al mi smo bolji nek se ne nada bodovima i slicnih gluposti.
Od iduce sezone nek pisu nadamo se bodu protiv strasnog Zelje ha ja :D
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 18 mar 2012, 17:32

POLAKO ALI SIGURNO IDEMO KA CILJU !!

slika

slika
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 18 mar 2012, 17:33

ZELJO DOMINANTNIJI OD DINAMA! :mrgreen:
010 ISN'T JUST A CODE

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 18 mar 2012, 17:34

Joj ako mi prođemo Široki a vi Borac(što je više izgledno)...naježim se...ima da ori...JEDNA SI JEDINA,svi u jedan glas!
Ima da bude praznik!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 18 mar 2012, 17:34

Ja vise necu nista od raje da ocekujem. Ako sada ne dodu, onda su supci koji ne trabaju vise nikada ni dolaziti.
Svi su znali kukali kada nam je lose islo, svi su trazili razloge neke, a sada kada nam ide kao nikada u posljednih 10 god, nigdje raje. Nije to vise ni do marketinga, pa da das dzaba ulaz opet bi imali u vrh glave 5.000 na stadionu. Stvar je u ljudima i bezobrazluku njihovom. Svi bi da gledaju Barceloninu igru na Grbavici, a kada treba platiti kartu za dvije KM vise, tu je onda belaj. Kada treba uloziti u napredak tima, opet se pojavi problem. Ne moze jednostavno to ovaj glupi nas narod da svati da ne mozes imati toliko zeljeni napredak tima i kluba kao jedinke bez ulaganja, prvenstveno od navijaca.

Nije Zeljo kriv sto je vako stanje u drzavi i sto su kvazi politicari za koga je ovaj narod glupi glasao pokrali sve zivo, ali treba vise svatiti da ima neko tko hoce naprijed i tko zeli nesto postici, i mislim da bi bio red na nama svima da dodemo i podrzimo to. Naravno nitko ne ocekuje od ljudi kao sto sam ja i drugi da ulazemo i placamo karte za zapad kada nemamo, ali ako ti je stalo, vala mozes za jug izdvojiti koliko je potrebno i DOCI i PODRZATI TIM JER SU STVARNO ZASLUZILI. Eto u blizoj proslosti smo imali vako nesto, jug je bio pun svaki nas domaci mec, znaci da mozemo I MORAMO.

FORZAAAA ZELJOOOOOO!!!!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 18 mar 2012, 17:35

propuh je napisao/la:Koliko me pamcenje sluzi ovo je najludje kolo otkako se igra ova nasa liga.
Na srecu po nas pa skoro i savrseno ( Mislim na Siroki 2 :) ) , Sve u svemu sam iznenadjen ishodom jucerasnjih i danasnjih utakmica.
Ide sva voda na nas mlin, sad ne treba dozvoliti da negdje skrenemo nastaviti ovako podizati standarde i nove norme postavljat. Sto da stajemo radi koga ma trpaj samo do kraja, pokazati svima ko je gazda u ovoj ligi.
Pa dosta je vise novinskih natpisa Zeljo je jak al mi smo bolji nek se ne nada bodovima i slicnih gluposti.
Od iduce sezone nek pisu nadamo se bodu protiv strasnog Zelje ha ja :D
Pa vjeruj mi da će biti k'o da igraju s Barcom kad budu nama dolazili, nema više labavo!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 18 mar 2012, 17:36

tepsija je napisao/la:Joj ako mi prođemo Široki a vi Borac(što je više izgledno)...naježim se...ima da ori...JEDNA SI JEDINA,svi u jedan glas!
Ima da bude praznik!
Da, to bi bilo lijepo. Da bude pravi fudbalski praznik, kao nekada.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 18 mar 2012, 17:36

arzaminjo je napisao/la:hoces je to kupit :lol: a fkt gdje ce 2 glave bit ..
Hahahah,nemam za majice od 20km a ne 200km,nego kad igram nekad u igraoni soccera sa jaranima,imaju one vrece,extra su i postavio neko tu vrecu iz željinog fan shopa,sa grbom Želje na njoj i pitao neko koliko je,ovaj lik odgovorio 190km.. :D

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 mar 2012, 17:37

BlueTiger je napisao/la:Ja vise necu nista od raje da ocekujem. Ako sada ne dodu, onda su supci koji ne trabaju vise nikada ni dolaziti.
Svi su znali kukali kada nam je lose islo, svi su trazili razloge neke, a sada kada nam ide kao nikada u posljednih 10 god, nigdje raje. Nije to vise ni do marketinga, pa da das dzaba ulaz opet bi imali u vrh glave 5.000 na stadionu. Stvar je u ljudima i bezobrazluku njihovom. Svi bi da gledaju Barceloninu igru na Grbavici, a kada treba platiti kartu za dvije KM vise, tu je onda belaj. Kada treba uloziti u napredak tima, opet se pojavi problem. Ne moze jednostavno to ovaj glupi nas narod da svati da ne mozes imati toliko zeljeni napredak tima i kluba kao jedinke bez ulaganja, prvenstveno od navijaca.

Nije Zeljo kriv sto je vako stanje u drzavi i sto su kvazi politicari za koga je ovaj narod glupi glasao pokrali sve zivo, ali treba vise svatiti da ima neko tko hoce naprijed i tko zeli nesto postici, i mislim da bi bio red na nama svima da dodemo i podrzimo to. Naravno nitko ne ocekuje od ljudi kao sto sam ja i drugi da ulazemo i placamo karte za zapad kada nemamo, ali ako ti je stalo, vala mozes za jug izdvojiti koliko je potrebno i DOCI i PODRZATI TIM JER SU STVARNO ZASLUZILI. Eto u blizoj proslosti smo imali vako nesto, jug je bio pun svaki nas domaci mec, znaci da mozemo I MORAMO.

FORZAAAA ZELJOOOOOO!!!!
bez obzira koliko puta mjenjao svoj nacin pisanja, uvijek se.res, i ti i tvoje drugo ja(capt billy)
Za zivot cijeli!

nanek

Post Postao/la nanek » 18 mar 2012, 17:40

Stvarno je ovaj Zeljo institucija! Mi trebamo da se ponosimo sto navijamo za najbolji,najtrofejniji,najpopularniji i najjaci klub u drzavi! VOLIM TE ZELJO!

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 18 mar 2012, 17:41

Ovo nam je danas kolo na ruku išlo nas više niko stić ne može i pomjerit sa prve pozicije,a razlika na 9 ili 8 bodova bi se mogla povećati već u subotu. :D

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 18 mar 2012, 17:43

dino lj je napisao/la:Ma raja treba postaviti standarde,uzeti i kup i prvenstvo a usput nabiti jos veci rekord u pobjedama.Znaci nema opustanja gazi do kraja.
Čestitke za ovog gospodina, pravog navijača i ljubitelja fudbala. Put ka tituli Vam je širom otvoren i ako je ne može uzeti moje Sarajevo, neka je uzme Željo, Velež, Čelik ... hbg ko zasluži. Hoću još ovdje da spomenem da ne mogu da povjerujem koliki je katiluk danas nekolicina forumaša s plavim predznakom pokazala na temi FKS zbog negativnog rezultata koji je zabilježio naš tim danas. Ima toga i s naše strane (al su manjina) . Pa dajte ljudi malo razuma i tolerancije. U najmanju ruku je neukusno je radovati se tuđim porazima, a da tvoj tim nije učestvovao u tekmi.
@dino lj - još jednom kralju - čestitam na novoj tituli.

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 18 mar 2012, 17:44

Et lijep selam iz Gradacca, ne znam jel rano cestitat titulu, ali smo vam je priblizili :mrgreen:

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 18 mar 2012, 17:45

Ovaj tim zaslužuje mnogo vecu podršku u Dolini. Da je kakve pravde bilo bi nas 10.000 protiv Travnika bez obzira što nije atraktivan protivnik.
I nemojte pisati samo po forumu, vec pozovite raju da dođu na Želju. Konkretna djela :!: , a ne prica i pisanje samo.
Natjerati ako treba, ali da dođu. I nema psovanja igracima ako ne ide na terenu, vec podrška.
Pa Željo se bori za obje titule ove sezone :!: nema boljeg poziva.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 mar 2012, 17:47

RK Gradacac je napisao/la:ZELJO DOMINANTNIJI OD DINAMA! :mrgreen:
Da mi imamo para kao sto oni imaju, zajedno sa Osimom mi bi bili daleko jaci. Ali doci ce sve na svoje. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: zeljooo13 i 34 gosta.