eu2..jasko_juve..123S-Y-L-A-R je napisao/la:Hocu ja,ajdjasko_juve je napisao/la:da znam rekao bi ti..
p.s. hocel ko?napravi
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
-
jasko_juve
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Goalgetter
- Kontakt:
Imate jos vremena do 00:00 h da odigrate preostale utakmice turnira. Ukupno ih je 3
.
Jbga, dajte nemojte da bude ovih oficijelnih rezultata, pa samo sa 12 igraca igramo, jos sam vam dao vremena 4 dana da odigrate, i opet pola ne odigra
Jbga, dajte nemojte da bude ovih oficijelnih rezultata, pa samo sa 12 igraca igramo, jos sam vam dao vremena 4 dana da odigrate, i opet pola ne odigra
Ajde Muhovic imal te vise da odigramo ??
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
..jesil tu sad ?! ..javi kad budesS-Y-L-A-R je napisao/la:Ajde Muhovic imal te vise da odigramo ??
..nakon prvog meca cetvrtfinala izmedju Ajaxa i Porta,sanse za prolazak Porta medju 4 najbolje ekipe turnira su svedene na minimum 
dajte ljudi molim vas, ako ima neko ko koristi wirelles il ako ne koristi, a zna, nek mi kaze, sta treba da izmijenim u onom settings.exe da bi mogao igrati pes6 online....molim vas...nemoguce da niko ne zna
pls
pls
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
..dajte ljudi pomozite covjeku
..ja nezz stvarno jer nemam wirelles,inace bih ti pomogao 
koliko na dan prodje forumasa kroz forum i da niko ne znamuhovic je napisao/la:..dajte ljudi pomozite covjeku..ja nezz stvarno jer nemam wirelles,inace bih ti pomogao
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo CeMa, mozda ti ja mogu malo pomoci.
U postavkama routera, odes na opciju Add Port, i zatim tu upises broj porta (Zavisi koji ti je 5730 ili 5739, pogledaj u opcijama PES-a) i jos izaberes opciju UDP . I trebalo bi ti raditi.
U postavkama routera, odes na opciju Add Port, i zatim tu upises broj porta (Zavisi koji ti je 5730 ili 5739, pogledaj u opcijama PES-a) i jos izaberes opciju UDP . I trebalo bi ti raditi.
..Slyar odoh lec ranije umoran sam,tako da cemo aBd sutra odigrati revans
..javi mi samo termin oko koliko ti otprilike sutra odgovara aBd

..javi mi samo termin oko koliko ti otprilike sutra odgovara aBd
e ovako....prvo hvalaGoalgetter je napisao/la:Evo CeMa, mozda ti ja mogu malo pomoci.
dalje....gdje se nalaze postavke routera ? i u kojim opcijama pesa mogu vidjeti jeli mi port 5730 il 5739 ?
hvala
- Goalgetter
- Kontakt:
Postavke rutera su ti u Computer ---> Network .. Bice ti prikazan tvoj ruter, i onda desnim klikom pritisni na opcije, i onda procackaj malo i vidi imali neka opcija za dodavanje portova.
A u datoteci gdje ti je instaliran PES, imas ono settings, i tu ces negdje naci podatke o portu. Ili jednostavno, vidi koji ti port zahtjeva, kad ti dodje ona greska, i samo upises taj.
e jbg...odmah si me sjeboGoalgetter je napisao/la:.
Postavke rutera su ti u Computer ---> Network .. Bice ti prikazan tvoj ruter, i onda desnim klikom pritisni na opcije, i onda procackaj malo i vidi imali neka opcija za dodavanje portova.
A u datoteci gdje ti je instaliran PES, imas ono settings, i tu ces negdje naci podatke o portu. Ili jednostavno, vidi koji ti port zahtjeva, kad ti dodje ona greska, i samo upises taj.
a sto se tice porta, kad mi izbaci onu gresku u pesu, pise nesto kao "unable to connect with 5730 port" ,a u opcijama pesa mi je na "auto" a to je 5739
- Goalgetter
- Kontakt:
My Computer ---> Network
. U mene je tu
Ako slucajno dodjes do opcije, trebas ukucati port 5739. Ali vidi prvo gdje ti se nalazi router, ja mislim da bi trebalo biti tu .
Imas li Windows 7 ?
Ako slucajno dodjes do opcije, trebas ukucati port 5739. Ali vidi prvo gdje ti se nalazi router, ja mislim da bi trebalo biti tu .
Imas li Windows 7 ?
evo ja mislim da sam nasao...jeli kada dodajes port imas:Goalgetter je napisao/la:My Computer ---> Network. U mene je tu
![]()
Imas li Windows 7 ?
NAME:
PORT NUMBER:
i izaberes UDP ili TCP
sta treba ukucat pod name i izaberem ovo UDP, jel tako? a port stavim 5739
jeli se moze ista zajebat ?
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne bi ti trebalo nista zajebat, samo ubacujes novi port
.
Name izaberes koji hoces, 5739 uzmi, ako slucajno ne bude islo, onda 5730, i UDP. Probaj, pa mi javi. Ne zaboravi na kraju stisani add port
.
Name izaberes koji hoces, 5739 uzmi, ako slucajno ne bude islo, onda 5730, i UDP. Probaj, pa mi javi. Ne zaboravi na kraju stisani add port
ma nije to....ja sam skroz nesto desno nasao....nesto u vezi windows firewalla, a ima ta opcija add port, al nije to....kad dodajem port, na kraju samo mogu ici OK, a nema Add port....to je na nekom drugom mjestu...**** sjeme i portGoalgetter je napisao/la:Ne bi ti trebalo nista zajebat, samo ubacujes novi port.
Name izaberes koji hoces, 5739 uzmi, ako slucajno ne bude islo, onda 5730, i UDP. Probaj, pa mi javi. Ne zaboravi na kraju stisani add port.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma stisnes Ok nema veze, al ipak ne radi jel ? 
Ybga
Ybga
ma nije to 100%....evo kako sam ja to nasao:Goalgetter je napisao/la:Ma stisnes Ok nema veze, al ipak ne radi jel ?
Ybga
my network conections, local area conection, properties(desni klik), advanced, settings, exceptions i add port....eto ti probaj ovo naci pa reci jeli to to...
- Goalgetter
- Kontakt:
Jarane, ne mogu ja to naci kod sebe
.
Ja sam to ovako uradio, ja imam Laptop, a u dnevnoj je kompjuter, I tu je sada prvo modem za internet, a da bi ja mogao imati net, kupili smo jos jedan router, ali i taj je na tom kompjuteru prikljucen, i ja samo primam signal. Sad kad treba dodavati portove, ja odem na taj kompjuter, i dodam brzo port, i onda predjem na laptop. Na kompjuteru je odmah u networku postake routera (Vista).
Ja sam to ovako uradio, ja imam Laptop, a u dnevnoj je kompjuter, I tu je sada prvo modem za internet, a da bi ja mogao imati net, kupili smo jos jedan router, ali i taj je na tom kompjuteru prikljucen, i ja samo primam signal. Sad kad treba dodavati portove, ja odem na taj kompjuter, i dodam brzo port, i onda predjem na laptop. Na kompjuteru je odmah u networku postake routera (Vista).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.