PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Sandokan87
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sandokan87 » 14 avg 2017, 13:13

Zeljo92 je napisao/la:A gle naseg sandokana rektuma Bekricevog sto se lijepi za evandera, ne zna se ko je gori on ili pitarska placipic.ka :lol:
Glupane retardirani napisao sam kako jeste!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 avg 2017, 13:16

Imamo i mi naše bordo neprijatelje koji su kupili sezonske za jug. Zar da mi ugađamo vama pored našeg Benje i kompanije? :kafa:

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 avg 2017, 13:16

skoroalen je napisao/la:Imamo i mi naše bordo neprijatelje koji su kupili sezonske za jug. Zar da mi ugađamo vama pored našeg Benje i kompanije? :kafa:
Ima li iko od vas pojma kako se to desilo?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la skoroalen » 14 avg 2017, 13:22

Virtu4l je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Imamo i mi naše bordo neprijatelje koji su kupili sezonske za jug. Zar da mi ugađamo vama pored našeg Benje i kompanije? :kafa:
Na početku sezone je oficijalna objavila da su u prodaji sezonske karte za jug, po cijeni od 30 KM ako se ne varam. Naravno, to su izbacili samo iz razloga da vas mogu ucjenjivat' u slučaju da se uprave ne dogovore fino, dovoljno je da se jedna takva sezonska proda i da imamo opravdan razlog da vam ne damo više od 5%.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 14 avg 2017, 13:24

Sandokan87 je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:A gle naseg sandokana rektuma Bekricevog sto se lijepi za evandera, ne zna se ko je gori on ili pitarska placipic.ka :lol:
Glupane zar ne vidis da te lozi :tokralju:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 14 avg 2017, 13:27

Zeljo92 je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la:
Glupane zar ne vidis da te lozi :tokralju:
Ma vjeruj da su njihova ocekivanja ovakva kako ih i prikazuju na forumu. Oni zive za dan da dobiju cijeli sjever.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 avg 2017, 13:35

skoroalen je napisao/la:Na početku sezone je oficijalna objavila da su u prodaji sezonske karte za jug, po cijeni od 30 KM ako se ne varam. Naravno, to su izbacili samo iz razloga da vas mogu ucjenjivat' u slučaju da se uprave ne dogovore fino, dovoljno je da se jedna takva sezonska proda i da imamo opravdan razlog da vam ne damo više od 5%.
Pa dobro sad, opravdan razlog je širok pojam, prošli put su se renovirali toaleti na jugu, uvijek se može izmisliti razlog, a ovo sa sezonskim je baš radikalno.
Voli te tvoje Sarajevo.

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la skoroalen » 14 avg 2017, 13:38

Virtu4l je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Na početku sezone je oficijalna objavila da su u prodaji sezonske karte za jug, po cijeni od 30 KM ako se ne varam. Naravno, to su izbacili samo iz razloga da vas mogu ucjenjivat' u slučaju da se uprave ne dogovore fino, dovoljno je da se jedna takva sezonska proda i da imamo opravdan razlog da vam ne damo više od 5%.
Pa dobro sad, opravdan razlog je širok pojam, prošli put su se renovirali toaleti na jugu, uvijek se može izmisliti razlog, a ovo sa sezonskim je baš radikalno.
To opravdan sam trebao stavit pod navodnike, moja greška. Normalno da sve to nema smisla nikakvog al ako se "izgonimo", idemo do kraja. Prije 4-5 godina ste nam davali dva slova, zdenku i one stepenice na istoku, sad ste prvi počeli furat smanjenje broja ulaznica iz godine u godinu, i to od dolaska Hadžikamatara na čelo kluba.

Virtu4l
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Virtu4l » 14 avg 2017, 13:41

skoroalen je napisao/la:To opravdan sam trebao stavit pod navodnike, moja greška. Normalno da sve to nema smisla nikakvog al ako se "izgonimo", idemo do kraja. Prije 4-5 godina ste nam davali dva slova, zdenku i one stepenice na istoku, sad ste prvi počeli furat smanjenje broja ulaznica iz godine u godinu, i to od dolaska Hadžikamatara na čelo kluba.
Dobili bi vi koliko treba da policija nije proširila tampon zone, a svi znamo zašto su ih povećali.
Voli te tvoje Sarajevo.

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 14 avg 2017, 14:33

Ja ga j.bem ko kaze da ovako treba nastaviti dalje. Bar su navijaci bezbroj puta bili najpozitivnije kada su dosadni derbiji u pitanju. Bordo prijatelji nek se nastave kriti u svojim rupama gdje god da su do sada bili! Kada se nisu oglasavali do ovog trenutka u vezi kluba i svega sto njihovi clanovi cine klubu nisu trebali ni sada.
Citav jug treba dati na raspolaganje gostima kao sto je prije bilo a sto se Grbavice tice, kakve tampon zone i toliki prazan prostor? Sta smo to postali jbt? Divljaci!? Dosta je Vedrana, Anera, Mirzi rahmet im dusa svima njima, naravno i onima koje nisam nabrojao. Niko ovdje nije za da se taj spisak prosiri. Ako je nekom do lomljenja nek mu klub tri puta vecu kaznu plati zato sto on ima potrebu da bude huligan. Uvijek sam bio za paljenje baklji ali gadjanje nekog ili dijela tribine gdje su djeca je isto tako maloumno kao kad neko iz tog djela baci na navijace pa isprovocira. Ovdje samo malo mozga treba svima da skontaju o cemu se radi, zbog cega smo tu. Onaj koji krene zbog belaja i problema nek ostane kuci a i zabrane na tekmama mogu biti rjesenje, ako je to bas neophodno i ovisno od situacije i ucinjenog.
Ako ne mozemo bas nikako oko tih stvari da se dogovorimo pa nek bude tih 5% da se navijaci prilagode kvalitetu svojih nogometasa.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 avg 2017, 14:33

Virtu4l je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Oce evander E + LJ + O + zdenku :lol: kakav parmak, dobit ce kavez i 500 karti a mi citav jug na Kosevu naravno :bih:
Opet on određuje koliko ćemo im ulaznica dati, čuj E LJ O, onda su Ž i prvi sektor na istoku tampon zona, a možda i više :lol:

Da izgubimo 2,500 mjesta da bi ugodili Evanderu :mrgreen:
Pojeo si **** prosli derbi. Smijao se i pravio pametan (a dobro znamo koje su ti intelekualne mogucnosti) kad smo najavljivali sta ce i kako biti i na kraju bas bi onako kako se i najavilo.
Malo ti jedno samaranje bilo ovdje, zelis opet da se ponovi?

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 14 avg 2017, 14:36

izgleda da pored toga sto su ih lesevi izmlatili, da su im zabranili i navijati kad igraju protiv borca :urnebes:

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 14 avg 2017, 14:37

:mrgreen:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 avg 2017, 14:37

skoroalen je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Na početku sezone je oficijalna objavila da su u prodaji sezonske karte za jug, po cijeni od 30 KM ako se ne varam. Naravno, to su izbacili samo iz razloga da vas mogu ucjenjivat' u slučaju da se uprave ne dogovore fino, dovoljno je da se jedna takva sezonska proda i da imamo opravdan razlog da vam ne damo više od 5%.

Odlicno uradjeno :kafa:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 14 avg 2017, 14:38

Evander je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Evander obicna placipic.ka, sad pljuje upravu i sav zenski rod u klubu a prosle sezone u nebesa ih dizao zbog 5%, pravi iskompleksirani seljak :lol:
Yebo ti seljak mater idiotsku, zajedno sa tim seljakom focanskim sa slike ti.
:lol:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 avg 2017, 14:41

tale07 je napisao/la:

izgleda da pored toga sto su ih lesevi izmlatili, da su im zabranili i navijati kad igraju protiv borca :urnebes:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 avg 2017, 14:53

Evolution87 je napisao/la:
tale07 je napisao/la:

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Zašto nisu došli štrumfovi? :rol: :rol:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 14 avg 2017, 15:16

tale07 je napisao/la:

kaze jedan manjejak, kurce se sto su nas nadglasali a ne vide da ih je duplo vise nego nas :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 14 avg 2017, 15:35

Kompromis je napisao/la:Tupani ne kontaju da davanje slova E, LJ i O, automatski znaci i tampon zonu slova Ž... i samim time navijačima Zelje ostane samo lijeva zdenka do zapada.... tu ima manje mjesta nego koliko ima obicno prodatih sezonskih za sjever... pa to svojim navijačima Zeljo nikad nece uraditi...
Dati maksimalno slovo LJ i O, i plus zdenku, u zamjenu za onih 4000 i na zapadu, u suprotnom za jug na kosevu dati samo O i zdenku, ionako to i traze samo na Grbavici jer ih se toliko moze skupiti (sto bi bezveze Zeljo gubio desetine hiljada KM kad bi svakako LJ i E bili prazni jer sarajevo nema toliko navijaca)...
Ovo je idealno i vjerujem da ce tako siljak i postupiti...
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 avg 2017, 15:36

E čuj ubleha evander nekoga šamarao :lol: otirač na svakoj temi :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.