vecerasnji mec argentinaca u pola 2 .. Godoy Cruz - Independiente
Moj tip za vecerasnji je dvica..evo i razloga..gosti dosta kvalitetnija ekipa od domacina koji se nalazi na predzadnjem mjestu lige,dok su gosti drugi ,sa cetiri boda manje od River Plate,koja je sinoc kiksala protiv Boce odigravsi 1:1..uu zadnja dva meca slavio je Godoy,koji je u toj sezoni bio dosta kvalitetniji tim od gostiju..ja mislim da je vrijeme da se gosti revansiraju,jer su dosta kvalitetniji i red je da slave protiv Godoya... ali ja ne bih bio ja ,kada odvje ne bi ispratio prelaz kvota 28 1/2..
Ne znam zasto ovoliko kvota na gosta,ali ja cu uletit sa feslijom pa sta bude..mirise mi na dvicu i to opasno
posto ne znam kakav cu sutra biti sa vremenom da ovdje sta pisem,evo double kosarke na cvaju sutra..
Rouen - Pau Orthez 2 (zadnja tri meca slavio Pau Ortez,kako na strani tako i kod kuce i to sve ubjedljivom kos razlikom,zadnji mec odigran prosle sezone i to kada je Orthez bio gost uzeli su sa 32 razlike..kvota je vec oko 2.05,do sutra ce vjerovatno spasti na 1.90 ili 1.80)
Olimpija - Cedevita 2 (kao sto sam vec pisao Cedevita zadnjih par meceva dobijala Olimpiju,sutra su bez Ukica,ali postoji mogucnost da sutra zaigra Marko Tomas,moraju upisat prvu pobjedu i evo im lijepe prilike,jes da je Olimpija u prvom kolu savladala Cibonu u Zagrebu,ali je zato u kupu slovenskom porazena od Krke.. za mene sutra je ovo dvica,fina kvotica nema sta..
Od sigurica Zvezda i MZT Skopje sto se tice kosarke
sretno ko isprati