Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

subcoccinela
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la subcoccinela » 06 okt 2014, 22:15

subcoccinela je napisao/la:Gottingen - Artland H2(-8,5) 1,85

Ricoh - Redbergslids (-48,5+) Z1 1,85

Graz UBSC - Swans Gmunden (-15,5) H2 1,85
3/3

steta @zgmiky za leipzig,jos na jednom listicu mi samo trebao kec,a na drugom 3+ :mrgreen:
ali dobar danas dan sve u svemu :thumbup:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 06 okt 2014, 22:16

subcoccinela je napisao/la:
subcoccinela je napisao/la:Gottingen - Artland H2(-8,5) 1,85

Ricoh - Redbergslids (-48,5+) Z1 1,85

Graz UBSC - Swans Gmunden (-15,5) H2 1,85
3/3

steta @zgmiky za leipzig,jos na jednom listicu mi samo trebao kec,a na drugom 3+ :mrgreen:
ali dobar danas dan sve u svemu :thumbup:
majstore svaka čast, najjači si po formi ovdje i najkonstantniji, samo nastavi :clap: :clap: :thumbup:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 okt 2014, 22:17

harry_90 je napisao/la:
Gotingen - Artland 2
Nantere - Paris 2

20 km
makar se nesto uzelo..ovaj par francuza nastavlja sa praksom da gost pobjedjuje evo ga 6 mec zaredom..

@zgmiky
Prodje i onaj par :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

zIzOoO
Kontakt:

Post Postao/la zIzOoO » 06 okt 2014, 22:19

Mišljenja sam da ko prati ovu temu u velikom je plusu :D sledeću utakmicu Lausanne ću biti na tribinama pa vam javim opet da možete neki live odigrat :D :D
Uuuu Plave boje, Njima ja sam obojen.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 06 okt 2014, 22:20

Sta mislite da li bi moglo biti 4+ na ovu argentinsku bandu, kontam stoju staviti, kvota dobra, a saradnja i vise nego očigledna?

subcoccinela
Kontakt:

Post Postao/la subcoccinela » 06 okt 2014, 22:28

kod rosario-lanus sam primjetio da u najvecem broju slucajeva je bilo vise golova u drugom poluvremenu,pa cu odigrati to po kvoti 2 i oba daju i 3+ po kvoti 3,cisto radi razbibrige :mrgreen:

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 06 okt 2014, 22:36

Boston - 1 1,55

Po rosteru puno bolji Boston nego prosle sezone,(Turner, Thornton) mada veceras ne igraju Jeff Green i Rondo zbog povreda, ocekujem pobjedu protiv file koja ima osrednji roster i dosta povreda.

Pelicans - 2 2.35

U Hawksima nema Korvera i Horforda, a to je jedino sto valja pored Teaga, dok Pelicanski imaju pravo finu ekipu. Po meni drugi poklon danas.Mada ove predsezonske nikad se ne zna.

Ja cu odigrati pa sta bude, podebljat vashim Rosariom zx2 na 10 km... dosta.
Amar Osim selektor BiH

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 06 okt 2014, 22:40

Beppe je napisao/la:Boston - 1 1,55

Po rosteru puno bolji Boston nego prosle sezone,(Turner, Thornton) mada veceras ne igraju Jeff Green i Rondo zbog povreda, ocekujem pobjedu protiv file koja ima osrednji roster i dosta povreda.

Pelicans - 2 2.35

U Hawksima nema Korvera i Horforda, a to je jedino sto valja pored Teaga, dok Pelicanski imaju pravo finu ekipu. Po meni drugi poklon danas.Mada ove predsezonske nikad se ne zna.

onda bi tu moglo biti under- na svim utakmicama, izuzev Denver- Lakersi.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 06 okt 2014, 22:43

sutra englezi, moram još provjeriti za jednu utakmicu i ako se pokaže točnim ono što mislim sutra bi se mogle dići fine pare tako da vidjet ćemo...

Zizo što se tiče praćenja teme i da je neko u velikom plusu možeš misliti, većina igra tikete na više parova a rijetko ko singlove a lova je samo u singlu, ostalo je sve pušiona i rijetko se veseliš, no možda ima neko ko je u dobrom plusu ako ima svaka čast i volio bih znati ko je taj sretnik, inače tema je odlična, popravilo se nakon trulog perioda kada sam i ja sam htio otići jer nije bilo smisla više, trenutno momcima koji postavljaju sve čestitke i :clap:

poseban pozdrav bevandi kralju

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 06 okt 2014, 22:47

mancity je napisao/la:

Pelicans - 2 2.35

Na mojoj ponudi nema, imam samo opciju pobjednika.Zato i ovakav izbor, a vjerovatno su stavili male granice kloshari.
Amar Osim selektor BiH

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 okt 2014, 22:51

vecerasnji mec argentinaca u pola 2 .. Godoy Cruz - Independiente

Moj tip za vecerasnji je dvica..evo i razloga..gosti dosta kvalitetnija ekipa od domacina koji se nalazi na predzadnjem mjestu lige,dok su gosti drugi ,sa cetiri boda manje od River Plate,koja je sinoc kiksala protiv Boce odigravsi 1:1..uu zadnja dva meca slavio je Godoy,koji je u toj sezoni bio dosta kvalitetniji tim od gostiju..ja mislim da je vrijeme da se gosti revansiraju,jer su dosta kvalitetniji i red je da slave protiv Godoya... ali ja ne bih bio ja ,kada odvje ne bi ispratio prelaz kvota 28 1/2.. :mrgreen:

Ne znam zasto ovoliko kvota na gosta,ali ja cu uletit sa feslijom pa sta bude..mirise mi na dvicu i to opasno :kafa:

posto ne znam kakav cu sutra biti sa vremenom da ovdje sta pisem,evo double kosarke na cvaju sutra..

Rouen - Pau Orthez 2 (zadnja tri meca slavio Pau Ortez,kako na strani tako i kod kuce i to sve ubjedljivom kos razlikom,zadnji mec odigran prosle sezone i to kada je Orthez bio gost uzeli su sa 32 razlike..kvota je vec oko 2.05,do sutra ce vjerovatno spasti na 1.90 ili 1.80)

Olimpija - Cedevita 2 (kao sto sam vec pisao Cedevita zadnjih par meceva dobijala Olimpiju,sutra su bez Ukica,ali postoji mogucnost da sutra zaigra Marko Tomas,moraju upisat prvu pobjedu i evo im lijepe prilike,jes da je Olimpija u prvom kolu savladala Cibonu u Zagrebu,ali je zato u kupu slovenskom porazena od Krke.. za mene sutra je ovo dvica,fina kvotica nema sta..

Od sigurica Zvezda i MZT Skopje sto se tice kosarke

:kafa:

sretno ko isprati

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 06 okt 2014, 22:56

Guarani Asuncion-12 de Octubre 2 8.55

bliži im se rođendan a domaćin zna biti raspoložen za poklone pa da probamo na srednji ulog

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 okt 2014, 23:01

zgmiky je napisao/la:Guarani Asuncion-12 de Octubre 2 8.55

bliži im se rođendan a domaćin zna biti raspoložen za poklone pa da probamo na srednji ulog
Sretno sa ovim parom...pratim zadnjih 10 meceva kod njih domacini imaju vise uspjesnosti nego gosti..al eto ti kazes blizi im se rodjus,pa da i sebe pocaste kojim hiljadama ili milionima,da nesto namjeste,uhar im je..jaa ovdje igram 2/1 .. :D

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 06 okt 2014, 23:07

harry_90 je napisao/la:
zgmiky je napisao/la:Guarani Asuncion-12 de Octubre 2 8.55

Sretno sa ovim parom...pratim zadnjih 10 meceva kod njih domacini imaju vise uspjesnosti nego gosti..al eto ti kazes blizi im se rodjus,pa da i sebe pocaste kojim hiljadama ili milionima,da nesto namjeste,uhar im je..jaa ovdje igram 2/1 .. :D
ja Guarani imam na nekom triplu keca xD vidicemo ko kosi ko vodu nosi XD
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 06 okt 2014, 23:12

Beppe je napisao/la:
mancity je napisao/la:

Pelicans - 2 2.35

Na mojoj ponudi nema, imam samo opciju pobjednika.Zato i ovakav izbor, a vjerovatno su stavili male granice kloshari.
1 Over 205.5 DEN Nuggets vs LA Lakers

2 Under 190.5 WAS Wizards @ CHI Bulls

3 Under 202.5 PHI 76ers @ BOS Celtics

4 Under 199.5 NO Pelicans @ ATL Hawks
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

bruzma91
Kontakt:

Post Postao/la bruzma91 » 06 okt 2014, 23:35

zgimky ovaj meč di si rekoa da mislis da ce biti poklonjena dvojka sam baš sada gledao statistiku njihovih zadnjih meceva i u zadnja 4 meča su oboje dali po barem jedan gol tako da te pratim u neku ruku igrma da 12 de Octubre daje gol po kvoti 1.70' evo moj nočni listic nije neki velik dobitak ali ja cu biti sretan ako prodje :)

GodoyCruz(PiK)-Independ (07.10. 01:30)
2
2,05
Atlanta-New Orleans Pel. (07.10. 01:30)
2
2,25
GuarA/12 de/dng-12 de Oct. (06.10. 23:55)
daje
1,70
TEČAJ: 7,8412
EV. ISPLATA: 74,49kn

zIzOoO
Kontakt:

Post Postao/la zIzOoO » 06 okt 2014, 23:51

zgmiky je napisao/la:sutra englezi, moram još provjeriti za jednu utakmicu i ako se pokaže točnim ono što mislim sutra bi se mogle dići fine pare tako da vidjet ćemo...

Zizo što se tiče praćenja teme i da je neko u velikom plusu možeš misliti, većina igra tikete na više parova a rijetko ko singlove a lova je samo u singlu, ostalo je sve pušiona i rijetko se veseliš, no možda ima neko ko je u dobrom plusu ako ima svaka čast i volio bih znati ko je taj sretnik, inače tema je odlična, popravilo se nakon trulog perioda kada sam i ja sam htio otići jer nije bilo smisla više, trenutno momcima koji postavljaju sve čestitke i :clap:

poseban pozdrav bevandi kralju
A kralju davno sam ja prestao igrati vise parova na listicu... To je zlo... Tacno je kad kazes da su pare tu...
I eto uglavnom sledecu utakmicu sam na tribinama pa se cujemo...
Uuuu Plave boje, Njima ja sam obojen.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 okt 2014, 00:00

Rosario - Lanus 0:1 prvo poluvrijeme..ajmo Rosario po preokret u drugom dijelu..opet 2:1 i svi sretni..evo igrao sam i konacan rezultat 2:1 za Rosariooo..al bi se lijepa cifra ubrala kad bi proslo.. :mrgreen:

bruzma91
Kontakt:

Post Postao/la bruzma91 » 07 okt 2014, 00:03

i ja sam igrao točan rezultat 2 1 jos dok je nula nula bilo kvota 11.25 stavio 5 kuna čisto da nesto pratim ali mi žao sto sam uplatio samo 2.50 kune na ovo , da sam bar cenera odigrao haha :)

Rosario Central - Lanus-točan rezultat 1. pol. (0:0) (06.10. 23:05)
0:1
5,50
TEČAJ: 5,5000
ISPLATA: 13,09kn
ULOG: 2,50kn (2,38kn + 0,12kn ( 5% MT ))

subcoccinela
Kontakt:

Post Postao/la subcoccinela » 07 okt 2014, 00:38

subcoccinela je napisao/la:kod rosario-lanus sam primjetio da u najvecem broju slucajeva je bilo vise golova u drugom poluvremenu,pa cu odigrati to po kvoti 2 i oba daju i 3+ po kvoti 3,cisto radi razbibrige :mrgreen:
pozz do sutra :wave:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.