FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 18 maj 2016, 19:48

:facepalm: :facepalm: :facepalm: bolje da smo u Prvoj Ligi FBiH i da igramo protiv Radnickog
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 18 maj 2016, 19:49

Agamemnon je napisao/la: Da im se zahvalimo sto rade posao za koji su dobro placeni dok svako selo kiti se trofejima.
Ti si haman najgori i kad pobijedimo busaš se u prsa sa svakim, 'ta će ko, Sloboda je Barca, a kad popušimo (ako se izborena Evropa može nazvat pušenjem s obzirom na sve) pljuješ opet. Ne ide ni to...

Najgore mi što se ložite, kao da više vjerujete šta vam ovi drugi pričaju, pa bolan mi ćemo imat priliku za trofej već sljedeće sezone i to bolju nego ove, oni pojma nemaju šta se ovdje sprema, vi znate sve a opet ste pesimisti, ne mogu da vjerujem...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 maj 2016, 19:50

NKMramor je napisao/la:Pa ko mu je kriv što je imao prosječnu ekipu sa 14 igrača, imao je šansu da se pojaca ekipa na polusezni, sam je birao igrače. A od čistke nema ništa. :kafa:
Šta je majstore, mogao dovesti koga god hoće a on iz Veleža igrače dovodi? A za čistku ćemo vidjeti, uostalom ne treba se ovdje 20 igrača mijenjati ;)
Nad tobom sunce najljepše sja

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 18 maj 2016, 19:50

nezahvalnost na nivou. :thumbup:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 maj 2016, 19:51

Azmire hocemol biti luzeri citavu vjecnost? Eto to pitanje samo za njega, ako treba dati cemo mi pare samo da se dovedu igraci. Ebo ovo vise.. Svako selo ima trofej, a mi luzeri. Jel treba da pomremo bez trofeja..

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 18 maj 2016, 19:53

Daćemo mi pare?
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Pokazali smo se "mi" milion puta.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 maj 2016, 19:54

tuzlak1987 je napisao/la:Azmire hocemol biti luzeri citavu vjecnost? Eto to pitanje samo za njega, ako treba dati cemo mi pare samo da se dovedu igraci. Ebo ovo vise.. Svako selo ima trofej, a mi luzeri. Jel treba da pomremo bez trofeja..
Ko će dat pare...ne budi smiješan... Bila je prilika sinoć i preksinoć da Slobodasi dadne pare...Lako je tuđim k u r c e m gloginje mlatit
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 18 maj 2016, 19:55

SlobodaTuzla1919 je napisao/la::facepalm: :facepalm: :facepalm: bolje da smo u Prvoj Ligi FBiH i da igramo protiv Radnickog
Druze meni je ovo prvo finale na kojem nisam bio...(od rata na ovamo).
6 puta gutam gorku pilulu.
Prosao sam sve sa ovim klubom.....
Ali dosta je bolan.
Tebi ako je dosta PL meni pun **** dodjemo do vode i uvjek zedni. ...svati 20 godina neuspjeha gusi me.....
Azmir ako ne dovede pojacanja i ne napadne titulu moze i on ici. ...toliko mi je tesko.
Wobly@
Disati ne mogu,a vi svatite kako hocete.
Da smo ispali prije nebi A rekao,meni je 8 finala puna kapa.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 maj 2016, 19:58

staragarda je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Azmire hocemol biti luzeri citavu vjecnost? Eto to pitanje samo za njega, ako treba dati cemo mi pare samo da se dovedu igraci. Ebo ovo vise.. Svako selo ima trofej, a mi luzeri. Jel treba da pomremo bez trofeja..
Ko će dat pare...ne budi smiješan... Bila je prilika sinoć i preksinoć da Slobodasi dadne pare...Lako je tuđim k u r c e m gloginje mlatit
Onda neka izvali i uzme trofej. Mi smo Tuzla, treci najveci grad u drzavi, boli me briga bolesnici su zasluzili jedan trofej u 100 godina.
U ovom klubu igraci uvijek imaju navijace uz sebe, dodju odu. A navijaci ostanu na kraju sa qurcinom. I onda se prica nezahvalni, eto jesam ali oni svi imaju i pare i zivot. A navijaci nemaju trofeja.

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 18 maj 2016, 20:00

Agamemnon je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la::facepalm: :facepalm: :facepalm: bolje da smo u Prvoj Ligi FBiH i da igramo protiv Radnickog
Druze meni je ovo prvo finale na kojem nisam bio...(od rata na ovamo).
6 puta gutam gorku pilulu.
Prosao sam sve sa ovim klubom.....
Ali dosta je bolan.
Tebi ako je dosta PL meni pun **** dodjemo do vode i uvjek zedni. ...svati 20 godina neuspjeha gusi me.....
Azmir ako ne dovede pojacanja i ne napadne titulu moze i on ici. ...toliko mi je tesko.
Wobly@
Disati ne mogu,a vi svatite kako hocete.
Da smo ispali prije nebi A rekao,meni je 8 finala puna kapa.
bice bolje ba nemoj se nervirati ja sam razbio tv zena hoce da me ubije al sam se malo smirio ova uprava zasluzuju podrsku trofeji nam dolaze u buducnosti sigurno samo treba ovako nastaviti raditi nemoj da izgubis vjeru u slobodu sloboda se voli u dobru i u zlu

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 18 maj 2016, 20:02

HElo je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Da im cestitamo na histrojiskom uspjehu FK Sloboda Tuzla, da im se zahvalimo za sve lijepe trenutke u ovoj sezone, da im se zahvalimo na yebanju malih plavih i kitara, da im se zahvalimo na borbi!

Eto na cemu da im se zahvalimo!
Koji je to "historijski uspjeh" ?[/quote

Pa vjerovatno sto ces igrat evropu nakon 40 godina. Klub koji je zahvaljujući azmiru i igracima igrao na tri fronta. Zahvaljujući azmiru i upravi odblokirali racun. Igracima koji su pocrkali igrajući srijeda subota sa 14 igraca. Cjeni malo to. A nevristi i nepisi toooo kraljevi kad se pobjeđuje

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 18 maj 2016, 20:03

xeksor je napisao/la:
HElo je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Da im cestitamo na histrojiskom uspjehu FK Sloboda Tuzla, da im se zahvalimo za sve lijepe trenutke u ovoj sezone, da im se zahvalimo na yebanju malih plavih i kitara, da im se zahvalimo na borbi!

Pa vjerovatno sto ces igrat evropu nakon 40 godina. Klub koji je zahvaljujući azmiru i igracima igrao na tri fronta. Zahvaljujući azmiru i upravi odblokirali racun. Igracima koji su pocrkali igrajući srijeda subota sa 14 igraca. Cjeni malo to. A nevristi i nepisi toooo kraljevi kad se pobjeđuje
Mi smo igrali europu prije 12 godina ;) :thumbup:

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 18 maj 2016, 20:06

Sad kad vam Azmir zabrani da kritikujete igrace i kad dodje na Trg i sve vas rastjera kuci jer kako cete kritikovati klub koji je bio drugi i u finalu kupa.
Aj sad ozbiljno :) Kao da nam je prvi puta da ispusimo titulu u zadnji cas.Niti prvi niti zadnji ajde ba.
Za ove promasaje tj neosvajanja tolikih godina ja jednostavno krivim nas mentalitet koji je luzerski i to sam pisao dok smo bili u drugoj ligi.Jednostavno mi je cudno bilo da smo se izdigli i u necemu bili najbolji.
Sve dok postoje ljudi kao wobly grad ce bit na ovakvom luzerskom mentalitetu. A zasto? Pa pogledajte njega nema veze sto ne osvajamo bitno je da smo igrali i ne smijemo igrace prozivati. TO ti je isto g.u.z.is. ti a s tobom i drugi samo sto ti ne znas i kad saznas kazes nema veze i ja sam g.u.z.i.o :)
I ajde opustite se nategnite tuzlak i cus :) J.e.b.o vas trofej
Sveto je ono pred cime drhtis a cemu se divis!!!
Nije bitno je li to sto je sveto najuspjesnije, najbolje, najljepse...

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 18 maj 2016, 20:07

Ja to neračunam evropom isto košto je i dinamo zagreb osvojio kup sajamskih gradova. Inter toto kup je savez većinom birao ko će nastupati, 2008 ako se nevaram bilo smo treći al nismo imali licence pa smo ostali kući eto, trebal još šta.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 18 maj 2016, 20:08

xeksor je napisao/la:Ja to neračunam evropom isto košto je i dinamo zagreb osvojio kup sajamskih gradova. Inter toto kup je savez većinom birao ko će nastupati, 2008 ako se nevaram bilo smo treći al nismo imali licence pa smo ostali kući eto, trebal još šta.
2009. :thumbup: trebali smo u Kup UEFA, ali nas sjebali u korist Sirokog :thumbup:

Kako ne racunas :nene:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 maj 2016, 20:10

Hajd da je to prava Evropa, odigras jednu dvije u Zenici protiv nekih bezveze ekipa. Ispadnes, a ovamo si vec poceo sezonu postoji sansa da lose startas..

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 18 maj 2016, 20:10

xeksor je napisao/la:
HElo je napisao/la:

Azmiru naklon do poda a ti igraci igraju za novce a ne za Xeksor-ovu ili neciju drugu ljubav

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 18 maj 2016, 20:14

Eto Ti sve znas , oni igraju za novce a pa i premije bi imali za pobjedu i kup, a nemoj prozivat, da nepočinjemo prepirku. a vjerovatno nisi nikad ni gledao slobodu osim na sportskom pregledu, vec sjedis tu citas i pametujes nesto, Danas se sve okreće oko love, i veliki timovi su ove sezone izgubili titule u zadnjem kolu a ti se uhavtio kupa ko neslan

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 18 maj 2016, 20:16

HAHAHAHAHH ... koja qrcobolja danas, ovo je nevjerovatno. Limitirana ekipa do bola, oderu nas ljudi sa 11 igraca i kerom u postavi. Toliko o tome. Molim bolide koji ce se sad javiti da udaraju kontru i da brane ovu sramotu danas i da nam namecu da trebamo biti sretni s ovime sto je ostvareno da se ne javljaju. Presvjeze je ovo sve, bicemo za 20 raspolozeni za takve konstatacije, treba da se slegne ova sramota od danas.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 18 maj 2016, 20:17

Hajde neka mi neko napise u pp kako prodje sinoc,koliko para skupismo da se malo oraspolozim.
Hajmo pojacanja,hajmo remont ekipe hajmooo biti pozitivni samo to i mozemo :rol:
8 finala :urnebes: :oops:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.