Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vedad Ibisevic
Loshe loshe za sad
Ma Bayer prejak, tesko ce ovdje Vedo do gola, ali ajd nadamo se da ce naletiti kakva frljoka. 
Inace momak je legenda.

Inace momak je legenda.
Jel nam plavooki bombarder vecero pitam se.Izgleda da igra pod nekim grcem,pasovi mu zavrsavaju na pola puta.
Nemogu ovi pojediti Bayerna.Kakav Stuttgart kakvi bakraci.
Imali su par dobrih prilika u pocetku, to su morali iskoristit. Ovako ce biti vrlo, vrlo tesko.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
EJBG, Vedo nije imao dobru igru danas. Flop of the match na goal.com, i od stranice i od onih sto su glasali. Na zalost, zasluzeno. 
Dobio solidnu loptu u sesnesterac, on je nekako petom nazad dodaje, a ni jednog Stuttgartovog igraca ni blizu.

Dobio solidnu loptu u sesnesterac, on je nekako petom nazad dodaje, a ni jednog Stuttgartovog igraca ni blizu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije puno toga mogao bolje uraditi, ona scena gdje je dodao petom nazad, bila je jako neizgledna situacija za sut, bolje bi bilo da je pokusao, ali tesko da bi opasno zaprjetio.
Imao je los dan, Stuttgart nije mnogo toga radio prema naprijed, i uklopi se sve ovako da je bio totalno odsjecen od igre.
Imao je los dan, Stuttgart nije mnogo toga radio prema naprijed, i uklopi se sve ovako da je bio totalno odsjecen od igre.
- DonCorleone
- Kontakt:
Protiv najboljih nas Vedo standardno nevidljiv.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
nije istina .. što ne kažeš kako je Vedo u dva meča zabio 5 komada Schalkeu? koliko igrača u historiji Bundeslige je to uopšte pošlo za rukom? zabijao je i Dortmundu i Leverkusenu .. to su najboljiDonCorleone je napisao/la:Protiv najboljih nas Vedo standardno nevidljiv.
e sad, ne može Vedo sam protiv Bayerna, trebaju mu saigrači .. nije Vedo tip napadača da uzme loptu i sam riješi akciju .. uslužite ga, on će zabiti, simple as that

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
tako je..svi su bili losi..pa i on..a golove sto su dali ne znaju ni oni kako su ih dali...a mogli su i 3.uvaliti nekako iz prekida da onaj japanac ili kinez, ne znam ni ja sta je, zna igrati glavom..JTS je napisao/la:nije istina .. što ne kažeš kako je Vedo u dva meča zabio 5 komada Schalkeu? koliko igrača u historiji Bundeslige je to uopšte pošlo za rukom? zabijao je i Dortmundu i Leverkusenu .. to su najboljiDonCorleone je napisao/la:Protiv najboljih nas Vedo standardno nevidljiv.
e sad, ne može Vedo sam protiv Bayerna, trebaju mu saigrači .. nije Vedo tip napadača da uzme loptu i sam riješi akciju .. uslužite ga, on će zabiti, simple as that
ma onaj zadnji prekid kad je bio, da japanac ne izbi loptu vedo bi ga zabio, isla mu je pravo na glavu a dobro se zagradio bio,
al sad pricat... da su babi muda...
al sad pricat... da su babi muda...
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Pricalo se i o Dzeki da nije tip napadaca da predje odbranu i zabije, a Boga mi Dzeko je dosta puta tako zabio dok je bio u BL, a imao je istina manje takvih glova u Engleskoj, ali ih je imao.
Dok Vedu nikad u zivotu nisam vidio da je presao nekog igraca i zabio. Svaki mu je gol bio klasicno pospremanje, ili glavom, ili pak ramenom kao protiv Rumunije
...skakao sam ko budala, nije bitno kako ga zabije naravno, ali ja mislim da bi svaki napadac morao biti u stanju osloboditi se odbrane, i zabiti gol...ja mislim!
Al Vedo je poslije Dzeke najbolje sto imamo pa...
Dok Vedu nikad u zivotu nisam vidio da je presao nekog igraca i zabio. Svaki mu je gol bio klasicno pospremanje, ili glavom, ili pak ramenom kao protiv Rumunije

Al Vedo je poslije Dzeke najbolje sto imamo pa...
Pustimo se mi šta treba svaki napadač. Vedo je ubica.
Jedan Messi se nije vidio u dvomeču protiv Bayerna sa takvim suigračima, a vi očekujete da Vedo zakuca protiv Baye.
Jedan Messi se nije vidio u dvomeču protiv Bayerna sa takvim suigračima, a vi očekujete da Vedo zakuca protiv Baye.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Covjek se nije posteno s loptom sast'o. I to je to. Ali realan je bar kad kaze da je nebitno kako je ko igrao, da je Bayern bolja ekipa.
Sad, neka za repku samo pokaze da je Stuttgart za njega mali tim, i ja sam zadovoljan.
Sad, neka za repku samo pokaze da je Stuttgart za njega mali tim, i ja sam zadovoljan.
VfB se nalazi pred dovodjenjem Abdellaoue-a iz Hannovera i klubovi se samo trebaju dogovoriti jos oko odstete. Prema pisanju BILD-a ista bi trebala iznositi 4 miliona €.
Evo pomoci za Vedu u vrhu napada...
Evo pomoci za Vedu u vrhu napada...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Stuttgart izgleda kupuje Muhameda Abdellaouea iz Hannovera. Cisti centarfor, isto Ibisevic. Eh sad znaci li ovo da ce prodat Ibisevica, ili da ce mozda probat sa dva napadaca...Sigurno je u svakom slucaju da nijedan od njih nije za klupe u klubu poput Stuttgarta.
ma nije moa nesto usporedeno s ibisevicem, kvalitetniji je ibisevic svakako.Cartman je napisao/la:Stuttgart izgleda kupuje Muhameda Abdellaouea iz Hannovera. Cisti centarfor, isto Ibisevic. Eh sad znaci li ovo da ce prodat Ibisevica, ili da ce mozda probat sa dva napadaca...Sigurno je u svakom slucaju da nijedan od njih nije za klupe u klubu poput Stuttgarta.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Slazem se, cesto je i povrijedjen, ali sumnjam da ga dovode da bi sjedio na klupi. Nece bit jeftin, a i ne bi prelazio da mu nisu obecali dosta utakmica. Evo cujem sad njegov agent govori da Stuttgart planira dosta transfera i da ce bit promjena u stilu igre.STEVIE je napisao/la:ma nije moa nesto usporedeno s ibisevicem, kvalitetniji je ibisevic svakako.Cartman je napisao/la:Stuttgart izgleda kupuje Muhameda Abdellaouea iz Hannovera. Cisti centarfor, isto Ibisevic. Eh sad znaci li ovo da ce prodat Ibisevica, ili da ce mozda probat sa dva napadaca...Sigurno je u svakom slucaju da nijedan od njih nije za klupe u klubu poput Stuttgarta.
bas se pitam sto bih to moglo znaciti za ibisevica.. nevjerujem da ce ga stuttgart prodati al' nikad se ne zna.Cartman je napisao/la: Slazem se, cesto je i povrijedjen, ali sumnjam da ga dovode da bi sjedio na klupi. Nece bit jeftin, a i ne bi prelazio da mu nisu obecali dosta utakmica. Evo cujem sad njegov agent govori da Stuttgart planira dosta transfera i da ce bit promjena u stilu igre.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.