U Napoliju mi se sprema otkaz mada bi najradije ostao
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
HSV i Shakthar zainteresovani da preuzmem ekipu od sljedeće sezone
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
HSV neće mjenjati treneraLBJ MVP je napisao/la:HSV i Shakthar zainteresovani da preuzmem ekipu od sljedeće sezone![]()
![]()
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
U mene ne vjeruju u višu silujuventus 0244 je napisao/la:HSV neće mjenjati treneraLBJ MVP je napisao/la:HSV i Shakthar zainteresovani da preuzmem ekipu od sljedeće sezone![]()
![]()
U Napoliju mi se sprema otkaz mada bi najradije ostao![]()
, jer su zadovoljni dosadašnjim trenerom. U klubu svi znaju da ih je viša sila spriječila da dođu najmanje do polufinala
. Ali poznavajući menadžera juventus 0244, koji je nakon osvajanja 3 mjesta sa Valenciom preuzeo HSV, svašta je moguće
!
Ali sam razgovarao sa njima i rekao da mi treba par pojačanja u sredini i da sljedeće sezone jurišam na titulu no nisu sigurni.Ne žalim se ipak su se odmah pojavile špekulacije o Pjaniću i Inleru
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Goalgetter
- Kontakt:
Malaga 100% ulazi u listu klubova s kojima cemo igrati u 3. sezoni lige
.
Ma bit će prejaki čo'eče.. Tek sredina 6. mjeseca a oni već kupili 4, 5 igrača..Goalgetter je napisao/la:Malaga 100% ulazi u listu klubova s kojima cemo igrati u 3. sezoni lige![]()
.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Barca u srcu
- Kontakt:
Nego, ima li šanse da je zadržim Zenit?
Ako ima, kome da se javim?
- Goalgetter
- Kontakt:
Slobodno se meni javi. Pripremi 50 €, i nece biti problema da ti izvucem Zenit u sljedecem draftuBarca u srcu je napisao/la:Nego, ima li šanse da je zadržim Zenit?
e ebem vam sjeme, kako bih i ja igrao
puu ebem ti wirelles
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Goalgetter
- Kontakt:
Hoce li neko ?
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Hoću ja, pravi:
.....
Malaga ulazi iz cvajte u prvi razred ss.ba lige pa su meni ponudili posao i velik transfer budžet 
Vidjeli su oni da sam drugu utakmicu 80% vremena morao igrati pod crnilom, samo sam radar mogao vidjeti, pa su se ipak smilovaliLBJ MVP je napisao/la:U mene ne vjeruju u višu siluAko nađu bolje rješenje od mene odlazim
![]()
Ali sam razgovarao sa njima i rekao da mi treba par pojačanja u sredini i da sljedeće sezone jurišam na titulu no nisu sigurni.Ne žalim se ipak su se odmah pojavile špekulacije o Pjaniću i Inleru
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ja sam bez joysticka obje jbg na vrijeme se pokvariojuventus 0244 je napisao/la:Vidjeli su oni da sam drugu utakmicu 80% vremena morao igrati pod crnilom, samo sam radar mogao vidjeti, pa su se ipak smilovaliLBJ MVP je napisao/la:U mene ne vjeruju u višu siluAko nađu bolje rješenje od mene odlazim
![]()
Ali sam razgovarao sa njima i rekao da mi treba par pojačanja u sredini i da sljedeće sezone jurišam na titulu no nisu sigurni.Ne žalim se ipak su se odmah pojavile špekulacije o Pjaniću i Inleru![]()
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Kakve su samo utakmice odigrane veceras izmedju Emir88 i Unice vs Goalgettera i Bavarian_bk.
Pobjedu su odnijeli Bavarian i Goalgetter 2 1 u pobjedama . Treca tekma rijesena na penale . Koji su to sokovi bili samo

Pobjedu su odnijeli Bavarian i Goalgetter 2 1 u pobjedama . Treca tekma rijesena na penale . Koji su to sokovi bili samo
- Goalgetter
- Kontakt:
Ipak je Krajina uspjela trijumfirati
. Al sam se ismijao, koje scene

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Jako ružno se osjećam i nadam se da će brzo biti revanš
.....
- Goalgetter
- Kontakt:
Hoce li neko ?
hocu jaGoalgetter je napisao/la:Hoce li neko ?
eu 2
ss.ba
ss.ba
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Goalgetter, kad ćemo revanš, da se sperem
.....
do kas se moraju odigrati polufinalni mecevi play offa ??? posto imam obavezaa i danas aa sutra nisam tu nikako jedino veceras poslije 23 da se odigraju utakmice izmedju mene i dzize??? ako mu pase
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.