Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Do koliko radi premier?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Abstex je napisao/la:Borac BL - C.Zvezda 2 / 2.70
poklon kvota na Balea, nije mi jasno nikako, k'o da je Alen Melunović a ne Gaereth Bale 

Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 10 okt 2014, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
evo cekam oba para vise koseva za pare, a ni jedan izgleda nece proci..Willy je napisao/la:Igrajte finsku košarku na više koševa, redovno dolaze.
do 21h,, online 00:24hexbabilon je napisao/la:Do koliko radi premier?
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
živioAbstex je napisao/la:evo cekam oba para vise koseva za pare, a ni jedan izgleda nece proci..Willy je napisao/la:Igrajte finsku košarku na više koševa, redovno dolaze.

Idemo po pare

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
hahahah sta ljudi rade Hvala im do nebaFordinjo je napisao/la:Fordinjo je napisao/la:17:30 St. Petersburg : Jokerit
Naravno da opet pratim ,Over 1.5 gol domacina u 3 Periodu @2.55 , isto tako Over 1.5 gol u trecoj trecini je @1.51 to ide na tikete ...

veceras cu ovako pokusati, sretno nam.....
http://pokit.org/get/?dc21991c8df1e32f2 ... 31b748.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pokit.org/get/?dc21991c8df1e32f2 ... 31b748.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Huesca - Benidorm 2 @ 4.10
G. Anderson - K. Painter 2 @ 3.65
G. Anderson - K. Painter 2 @ 3.65
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
ljubim te u celo srecozlatniljiljan je napisao/la:Glenavon-Warrenpoint 2/1 mnogo su mi sumnjivi

goveđigulašmajka
DoktorskiConsigliere je napisao/la:Idemo ponovo odigrat' svaki par.... Kakav je gust (barem meni) kad ti svi parovi na narodnom krecu u isto vrijeme![]()
Wales- BiH (SP) x2 1.42
Da smo dobili Kipar, kvota bi ovdje bila 1.10, ali taj glupi poraz je sve okreno naglavacke. Ipak mislim (i nadam se) da veceras ostajemo neporazeni.
Belgija- Andora 3+ 1.15
Sta reci, kvota je bezveze, ali bolja od 1 (1.01). btw, kvota na odg je 5.40
![]()
Kipar- Izrael 0-3 1.20
Ne volim negativno igrati na golove, ali ne pada mi na pamet nista logicnije. Izrael je ovdje kvalitetniji ali bojim se kakvog krompira Kiprana a zatim i bunkera. Kako god, mislim da ce biti bunker ko god povede
Latvija- Island 2+ 1.43
Mislim da bi ovdje moglo biti golova, dok ovi u Premieru ocigledno misle suprotno jer su dali maksimalnu kvotu na dva gola... Pa, vidjet cemo.
Holandija- Kazahstan 1 1.05
Stvarno mi nista pametnije ne pada na pamet ovdje, a rekao sam da igram svaki par
Turska- Ceska ddg 1.30
Turci su se obrukali u prvom kolu a veceras imaju popravni i mozda i najvazniju utakmicu kvalifikacija. Iskreno, ne bi me iznenadilo da ispuse, ali mislim da nece, a valjda mogu do jednog gola
Bugarska- Hrvatska gdg 1.30
Vidim da dosta ljudi prognozira na domacina, ali ja jednostavno ne mogu na manje kvalitetnu ekipu. Bugari jesu nezgodni, ali ipak je prednost na strani hrvata, a posto je kvota na x2 i dg tu negdje, odlucio sam se na ovo drugo
Italija- Azerbejdzan 1 1.10
Isto kao za holandjane
Malta- Norveska 2+ 1.28
Ne smijem staviti 2. Jednostavno, ova Norveska nije nista posebno, i mislim da nece na prvenstvo. Zato dva gola, bez filozofiranja
Kvota: 7.00

Ide veceras premier vraca stojuadis30 je napisao/la:

Steta za ovajadis30 je napisao/la:

Za veceras:
Cile-1 1,40
Kolumbija-1 1,20
Penarol-1 1,30
Kvota 2,18
Cile-1 1,40
Kolumbija-1 1,20
Penarol-1 1,30
Kvota 2,18
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
-
- Kontakt:
jedan nocni za razbibrigu:
Chile - Peru 3+ 1,90
Ceara - Bragantino 3+ 1,75
Chile - Peru 3+ 1,90
Ceara - Bragantino 3+ 1,75
- zlatniljiljan
- Kontakt:
zlatniljiljan je napisao/la:Glenavon-Warrenpoint 2/1 mnogo su mi sumnjivi

Do 21h kod mene bar u mahali, ne znam kako je u gradu.exbabilon je napisao/la:Do koliko radi premier?

04.10.2009 !!
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Manta-Emelec 1/2 ovi isto vode mutne radnje,veceras u 2 pocinje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.