Euroliga 2025/26
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Euroliga 2025/26
Da je bio trener Zvezde bio bi najodvratnija osoba u košarci decenijama unazad
Meni je otkad znam za njega odvratan
Meni je otkad znam za njega odvratan
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Jesmo vala, sve prognoze smo profulali,totalno
A bio sam uvjeren da ce ih uzeti na pritisak i atmosferu OAKE. Koja tragedija,imas f4 u svojoj dvorani,imas dvije gostujuce pobjede i zijanis dvije kuci. Uzmu li Valenciu u petoj,uzimaju i f4 

Nesto kao Real-Partizan. Imao Partizan 2 mec lopte kod kuce i obje popusili, mada je tad vjerovatno na navijace uticalo i ono u Ribnikaru.Mocvara1991 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 22:30Jesmo vala, sve prognoze smo profulali,totalnoA bio sam uvjeren da ce ih uzeti na pritisak i atmosferu OAKE. Koja tragedija,imas f4 u svojoj dvorani,imas dvije gostujuce pobjede i zijanis dvije kuci. Uzmu li Valenciu u petoj,uzimaju i f4
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Da nije bilo onih suspenzija igraca mozda bi ih Partizan i uzeo. Ali ja nekako u petoj utakmici opet vise sanse dajem Pao nego Valensiji,bez obzira na sve.DamirT je napisao/la: ↑08 maj 2026, 22:33Nesto kao Real-Partizan. Imao Partizan 2 mec lopte kod kuce i obje popusili, mada je tad vjerovatno na navijace uticalo i ono u Ribnikaru.Mocvara1991 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 22:30Jesmo vala, sve prognoze smo profulali,totalnoA bio sam uvjeren da ce ih uzeti na pritisak i atmosferu OAKE. Koja tragedija,imas f4 u svojoj dvorani,imas dvije gostujuce pobjede i zijanis dvije kuci. Uzmu li Valenciu u petoj,uzimaju i f4
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.