Za Robson Kanua nisam siguran kako gura u championshipu i ostale koji su u istom takmičenju, Bale je standardan u jednom Realu, Ramsey u Arsenalu, Allen u Liverpoolu, Vokes u Burnleyu, Davies, Collins Taylor, šta želiš više??
A ko je ba nama standardan i gdje? Ne dižem ja ba strane igrače, niti svoje spuštam, ali treba malo realno pričat. Jer ona njegova izjava gore kako smo mi puno bolji od protivnika u grupi, je smiješna. Nismo bolji, bar ne PUNO bolji.
Previše ba očekujete od naše ekipe i naših igrača, pa kad vas razočaraju, onda se malo je reći pljuje po istima, a da ste samo malo realniji, drugačije bi sve bilo. Naš najbolji napadač, igrač, najbolji igrač u historiji repke nije standardan u jednom Cityu, drugi napadač nam na tribinama sjedi u svom klubu, treći napadač standardan je ali iskreno ne pruža mnogo. Veznjaci, pa tu je tek problem, Pjanić standardan, Bešić bio jendo vrijeme ali evo 2 mjeseca ništa, Lulić povrijeđen bio, a iskreno kako igra mu konkurencija i njemu je klupa vrlo vjerovatno, Hajrovića smatramo kao nabolje krilo u timu, a gdje je on, ima 90 minuta u sezoni cijeloj, heh... Višća nam je najstandardniji, hej Višća

Prcić, Sušić, Medunjanin
Odbrambeni su doduše gotovo svi standardni, što je za pohvalu. Pored toga, naravno složit ću se da su vrlo vrlo kvalitetni, gotovo svaki igrač.
Sve je to priznat ćeš, vrlo slabo da bi mi se udarali u prsa i govorili ostalima yebat ćemo vam majku. Nismo mi takva sila, pomiri se s tim.
A ovaj gore što odmah godine spominje i tako to, živ ti meni bio

I da, dodat ću istom, da istina krneuli su iz 4. šešira, ali su oni prvi na tabeli