RK Čelik

Viper
Kontakt:

Re: RK Čelik

Post Postao/la Viper » 07 okt 2012, 12:23

lifebook je napisao/la:Pa kako igrate u petak? Neće vam niko doći gledati tu utakmicu,zbog utakmice Grčka-BiH.
****, i ja sam to prvo pomislio :?
SAMO ČELIK !

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 07 okt 2012, 12:24

lifebook je napisao/la:Pa kako igrate u petak? Neće vam niko doći gledati tu utakmicu,zbog utakmice Grčka-BiH.
Pa tako je uvijek. Meni se nimalo ne sviđa taj termin petkom. Ovo se treba pomijeriti za subotu ili nedjelju, ne samo radi toga, nego inače. Meni lično petak nikad ne odgovara, a vrlo rado bih doš'o na utakmicu. Treba to malo bolje uskladit, gledat kad igra NK Čelik, ako je subota, onda nek RK igra u nedjelju i obrnuto, a ženska košarka nek bude petkom. Valjda se mogu dogovorit.
Čelik Zenica 1945

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 07 okt 2012, 12:40

Nimla_RZ je napisao/la:Bosna (S) - ČELIK 32-34

Kod ,,Čelika'' i u ovoj utakmici posebno su se istakli Edo Martić, Mirza Dervenčić, Milan Duvnjak i Andreas Dominiković, a valja istaći da je forma ,,Čelika'' još uvijek u uzlaznoj liniji i očekuje se da sve linije ,,Čelika'' profunkcionišu tek u narednim utakmicama. Uz sve to, treba istaći da jedan od ponajboljih igrača ,,Čelika''- desni bek Elvis Brkić nije, zbog povrede (istegnuće mišića) nije nastupio na ovoj utakmici i po preporuci klupskog ljekara Dr. Amir Salčina ima strogo mirovanje još nekoliko dana.

- Ostvarili smo plan: osvojili smo tri nova boda protiv mlade i žilave ekipe ,,Bosne BH Telecoma'' i zadržali prvo mjesto na tabeli sa svih 9 osvojenih bodova. U petak nas očekuje novi derbi meč protiv uvijek neugodnog protivnika RK ,,Konjuha'' iz Živinica. Nemamo vremena za odmor i moramo se maksimalno skoncentrisati na tu utakmicu, jer je ,,Konjuh'' jedna od najboljih ekipa u Premijer ligi – kaže trener ,,Čelika'' Miki Filipović.

Naredna utakmica igra se u Gradskoj areni Zenica, u petak 12. oktobra. Protivnik je ,,Konjuh'' iz Živinica.

- Pozivano sve ljubitelje sporta u Zenici, posebno rukometa, da u petak 12. oktobra dođu u Gradsku arenu Zenica i prisustvuju novom velikom rukometnom spektaklu, derbi utakmici sa našim velikim sportskim prijateljima ali na terenu ljutim rivalima – ekipom ,,Konjuha'' iz Živinica, gdje ćemo, ja vjerujem našim momcima – prisustvovati novoj pobjedi ,,Čelika'' – kaže Pane Škrbić, predsjednik RK ,,Čelika''. Rukometna euforija je u Zenici ponovo počela. Budite i vi sudionik velikih istrojskih pobjeda rukometaša ,,Čelika''.

Na tabeli Goražde i mi imamo po 9 bodova iz 3 utakmice. Neko ko je upućeniji u rukometnu situaciju, šta misli, može li Čelik ostati prvi, tj. biti bolji od Goražda?
Evo ako te zanima moje mišljenje, obzirom da Premijer ligu pratim otkako se i igra. Smatram da liga nikad lošija nije bila i da se igra najlošiji rukomet ove godine iza rata, i nažalost mišljenja sam da će biti sve gore i gore. Kada smo kod Čelika, mislim da imate najbolju ekipu u ligi, te ste po meni prvi favorit za ovu ligu. Ekipa u čijem su sastavu Šabanović, Kadić, Brkić ( nije što su u Krivaji igrali :D ) i ostali mora biti glavni favorit. Također, Gradačac je tu ali dok je Damira, stoga ih ne ubrajam, jer je neizvjesno koliko će ostati. ;) Čelik pratim jako dugo, više i od većine zeničana, još dok su tavorili u drugoj ligi i kada je Harmandić bio na početku, pa igrao onaj debeli ćelo, ja mislim Fatko, pa onaj Bojan i njegov buraz nekad su bili mladi reprezentativci,brani Mačka i tako dalje, uglavnom imate perspektivu, ali je činjenica da ste uvijek imali lošu upravu, i bojim se da je to i sad tako. Puno se obećava a pitanje je koliko se toga može ispuniti, i nekako predviđam da ovo neće dugo ovako biti kod vas, volio bih da griješim. Uglavnom želim vam sve najbolje, jer Premijer liga treba jakog Čelika. ;)
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

robi
Kontakt:

Post Postao/la robi » 07 okt 2012, 18:01

Evo ako te zanima moje mišljenje, obzirom da Premijer ligu pratim otkako se i igra. Smatram da liga nikad lošija nije bila i da se igra najlošiji rukomet ove godine iza rata, i nažalost mišljenja sam da će biti sve gore i gore. Kada smo kod Čelika, mislim da imate najbolju ekipu u ligi, te ste po meni prvi favorit za ovu ligu. Ekipa u čijem su sastavu Šabanović, Kadić, Brkić ( nije što su u Krivaji igrali :D ) i ostali mora biti glavni favorit. Također, Gradačac je tu ali dok je Damira, stoga ih ne ubrajam, jer je neizvjesno koliko će ostati. ;) Čelik pratim jako dugo, više i od većine zeničana, još dok su tavorili u drugoj ligi i kada je Harmandić bio na početku, pa igrao onaj debeli ćelo, ja mislim Fatko, pa onaj Bojan i njegov buraz nekad su bili mladi reprezentativci,brani Mačka i tako dalje, uglavnom imate perspektivu, ali je činjenica da ste uvijek imali lošu upravu, i bojim se da je to i sad tako. Puno se obećava a pitanje je koliko se toga može ispuniti, i nekako predviđam da ovo neće dugo ovako biti kod vas, volio bih da griješim. Uglavnom želim vam sve najbolje, jer Premijer liga treba jakog Čelika. ;)[/quote]
svi se mi nadamo da ce celik ostati ovakav kakav jeste, samo da pane uspije sacuvati ovu ekipu na duzi period a ova ekipa je vrh, pozdrav za krivaju i nadam se vasem povratku na staze stare slave da bi nam bilo svima interesantnije..........

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 12 okt 2012, 23:56

ČELIK - Konjuh 32-23

Momci zaslužuju punu podršku.
Čelik Zenica 1945

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 13 okt 2012, 09:18

zaslužuju naravno, al' mi ipak nije jasno zašto se uvijek insistira na tom terminu petak navečer. večeras igraju žene, al' u nedelju je prazna dvorana, moglo se igrati tad, a ne u noći kad igra i reprezentacija. jeste da se utakmica završila sat prije nogometne utakmice, al' većina ljudi je bila u "mentalnoj pripremi" za utakmicu reprezentacije...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 13 okt 2012, 11:33

Pasha je napisao/la:zaslužuju naravno, al' mi ipak nije jasno zašto se uvijek insistira na tom terminu petak navečer. večeras igraju žene, al' u nedelju je prazna dvorana, moglo se igrati tad, a ne u noći kad igra i reprezentacija. jeste da se utakmica završila sat prije nogometne utakmice, al' većina ljudi je bila u "mentalnoj pripremi" za utakmicu reprezentacije...
To sam i ja pisao u postu iznad. Ja, lično, bih došao da je subota ili nedjelja, petak mi nikako ne odgovara. Svi znamo da je NK velikoj većini ispred ostalih, zatim RK pa onda ženska košarka. S tim u vezi, ako je NK domaćin te sedmice i igra npr. u subotu, neka rukomet bude u nedjelju, ženska košarka u petak. Ako je pak NK u gostima ili je pauza kao što je to jučer bilo, rukomet i ženska košarka nek se igraju u subotu i nedjelju.
Ponovo iznenađuje veoma slaba prisutnost gledalaca na ovoj utakmici, nakon prošlosezonske, najuspješnije, sezone rukometnog kluba Čelik i odličnog starta u ovom prvenstvu sa tri uzastopne pobjede (u gostima protiv Kaknja i sarajevske Bosne, te domaće pobjede protiv Gračanice).
A evo šta pišu, slaba posjeta... :roll:

Iduća utakmica Gradačac - ČELIK. Nego, znal' neko kad se igra 6. kolo, pitam radi Bajrama, hoćel' biti odgađano?
Čelik Zenica 1945

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 13 okt 2012, 13:34

1. dan Bajrama je koliko znam u četvrtak 25. tako da ne vidim razlog za odgodu. izbjegava se odigravanje svih utakmica, nebitno koji sport je u pitanju samo za 1. dan vjerskog praznika.

sinoć bilo 300 ljudi, mada sam skeptičan i prema toj brojci.

i btw. vidiš da postoje dani koji su tradicionalni za odigravanje utakmica. rukomet petkom, košarka i nogomet subotom. muška i ženska košarka se igraju subotom, nevezano za to da li NK Čelik igra utakmicu kući u isto vrijeme...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 13 okt 2012, 16:36

Zato sto Opstina ne dozvoljava da se igra u nedjelju, jer imaju termini (rekreacija) zakupljeni, i mrsko im prebacivati, pa nasi sportski kolektivi moraju biti zadovoljni sa danima koji ih zapadnu. Znam da su zene trazile jednom da se njihova tekma premjesti u nedjelju, kad su se preklapala vremena NK i ZKK, ali Opstina im odg. ovo gore... To je bilo bas nedavno, ak' mi se ne cini.
Postovanje treba zaraditi.

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 13 okt 2012, 16:42

I jedan razlog slabe posjete u ovoj sezoni je taj sto se vise ne dijele one besplatne pozivnice.Tako da je ljudim tesko dati 3km ..
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 13 okt 2012, 18:15

deenniiVCF je napisao/la:I jedan razlog slabe posjete u ovoj sezoni je taj sto se vise ne dijele one besplatne pozivnice.Tako da je ljudim tesko dati 3km ..
Ma hajde to manje-više. Yebo 3 KM, ja ću prvi doći samo stavi u subotu ili nedjelju.
Čelik Zenica 1945

robi
Kontakt:

Post Postao/la robi » 16 okt 2012, 11:13

bravo za oba golmana kako su dobro branili, svaka cast momci.............. limvo te likce..............

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 16 okt 2012, 11:49

Jel se ovo igralo u Gradačcu? Na oficijelnoj stranici nam je omjer 4 1 0. Jel to bilo nerješeno? Tek sad vidjeh da su ovi na ss.ba pogriješili, stavili da se i protiv Gradačca i Čapljine u gostima igra 19.10. :mrgreen:
Možel' neko napisati tačan raspored u naredna tri kola sa datumima?!
Čelik Zenica 1945

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 16 okt 2012, 13:01

Nimla_RZ je napisao/la:Jel se ovo igralo u Gradačcu? Na oficijelnoj stranici nam je omjer 4 1 0. Jel to bilo nerješeno? Tek sad vidjeh da su ovi na ss.ba pogriješili, stavili da se i protiv Gradačca i Čapljine u gostima igra 19.10. :mrgreen:
http://www.rsbih.com/dokumenti/takmicen ... d12-13.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
SAMO ČELIK !

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 16 okt 2012, 22:12

Viper je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Jel se ovo igralo u Gradačcu? Na oficijelnoj stranici nam je omjer 4 1 0. Jel to bilo nerješeno? Tek sad vidjeh da su ovi na ss.ba pogriješili, stavili da se i protiv Gradačca i Čapljine u gostima igra 19.10. :mrgreen:
http://www.rsbih.com/dokumenti/takmicen ... d12-13.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Gledo sam ja to, al i tu su datumi nigdje veze. Piše da smo igrali s Gradačcom 12/13 10. a utakmica je ustvari tek u petak.
Čelik Zenica 1945

Rukomet
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet » 19 okt 2012, 20:16

Poluvrijeme Gradacac-Celik 20-12.

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 19 okt 2012, 21:23

Rukomet je napisao/la:Poluvrijeme Gradacac-Celik 20-12.

9 razlike zavrsilo, kad je Gradacac vodio 14, Mehmed Doborac ubacio djecu da igraju :D

handbal
Kontakt:

Post Postao/la handbal » 19 okt 2012, 22:50

nena se tu šta pričati !!!IMAJU ŽELJEZARU AL SE OTKUJU U GRADAČCU!!! :lol:

handbal
Kontakt:

Post Postao/la handbal » 19 okt 2012, 22:54

nena se tu šta pričati !!!IMAJU ŽELJEZARU AL SE OTKUJU U GRADAČCU!!! :lol:

handbal
Kontakt:

Post Postao/la handbal » 19 okt 2012, 22:56

handbal je napisao/la:nena se tu šta pričati !!!IMAJU ŽELJEZARU AL SE OTKUJU U GRADAČCU!!! :lol:
ŠABANOVIĆU ČESTITKE ALI ODBRANA 0000000000000....... DO BESKONAČNOSTI!

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.