Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Kontraa
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la Kontraa » 16 feb 2017, 20:52

Rosicky je napisao/la:Ja msm da Oxa treba **** motikom otjerat za sinoćni nastup.

Pamtim možda 4 do 5 njegovi erora koji su vodili do gola u zadnje 2 sezone
Rijetko glup igrač.

Falio nam je Jack i njegova borbenost sinoć, slažeš se?

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 16 feb 2017, 21:00

Jack bi se zabio glavom u vidala jedno 10 puta i izgubio loptu na slicnoj poziciji kao ox..tako da ustvari svejedno primili bi takav gol sigurno.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 16 feb 2017, 21:12

Ja mislim da se treba gledati korijen svih ovih problema.

Ja nisam doveo Ozila, ni Alexisa, ni bilo ko od nas, Wenger je, to su dva odlična transfera, bravo, palac gore, stvarno dobri poslovi, međutim, problem je nešto drugo.

Od 2008. Godine, mi nismo bili konkurentni, tada smo igrali najljepši fudbal, na čelu sa Fabregasom, ybali Totenhem, uzimali Lpool, pa čak i Čelzi, ali stvarno smo igrali lijep fudbal.

2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017

Osma godina, mi ne napredujemo, zašto?

Hajmo pogledati ko čini našu ekipu :

Golmani : Cech, Ospina, Martinez

- Koliko godina je Almunia branio kod Wengera, uprkos što je bio flop? Koliko godina smo protraćili na Poljskoj ludi umjesto da ga odmah pošaljemo na posudbu? Koliko nam je ustvari godina trebalo da dovedemo dobre golmane? 11? Od finala Lige Prvaka? Ogroman minus i bolest koja se vucarala 10 godina u Arsenalu, a riješila se tek prije 2 godine.

- Koliko je smiješnih defanzivnih igrača prošlo kroz naš klub? Skilaći, Đjuru, Vermaelen ( poslije povrede se forsirao iako je bio gori od prethodne dvojice ), Hoyte, i da ne nabrajam dalje, Gallas da.. Dolazim do bekova, Eboue, Clichy, Sagna, Gibbs..gdje je tu jedna klasa tipa Ashley Cole ? Zašto se čekalo na Bellerina od odlaska Ashleya Colea? Sagna je nešto i valjao ali zar stvarno bekovska pozicija može godinama biti šprdnja da igra ko god želi od Flaminija pa nadalje? Zašto se nisu doveli kvalitetni igrači već 11 godina?

- Smeće koje nam je držalo sredinu, bilo ih je svakakvih, Frimpong, Flamini, Arteta..ko je tjerao Wengera da forsira balvane tipa Frimpong? Ko je tjerao Wengera da Arteta igra DMF poziciju? Zašto tek jedno pojačanje vrijedi od 2012/13 kada stiže Cazorla, i opet to je jedan igrač samo, otišao Fabregas, ali on je opet bio jedini kvalitetan igrač sredine, jel to Denilson bio za prvih 11 :rol:

Znači Wenger je mislio da je imao ekipu klasnih igrača, ali ne, od 2006.te godine pa do danas i dalje ostavlja ekipu sa jednim klasnim igračem u sredini. Hvala ti Arsene.

- Napad, imao je praznu rupu od odlaska Henrya, upao Adebayor, otišao, RVP odigrao sezonu života, otišao, doveden Giroud za 12 miliona koji nije WC špic već dobar špic, UREDU bi bilo kad bi ostatak ekipe imao igrače vrijedne i klasne onda bi taj Giroud bio sigurno među boljima, ali bukvalno smo se oslanjali na Girouda da trpa a on znamo kakav je hvala Bogu, ne krivim ga. Kad je Šamak mogao igrati neka se Giroud oprosti u Arsenalu.

Toliko stvari je pogrešno već 11 godina, Wenger ne popunjava ovu ekipu, ne stvara ekipu za TITULE, već samo onoliko koliko je dovoljno da se držimo medju najboljima, jer je barem tu konstantan, Wenger se boji neuspjeha, boji se stvoriti ekipu jer ako tada ne uspije, bukvalno će postati predmet šprdnje, ali PROBLEM JE ŠTO JE SADA JOŠ VEĆI PREDMET ŠPRDNJE I ŠTO BI MOGAO OTIĆI SA EMIRATA SA ZVIŽDUCIMA U PENZIJU, A NE SA APLAUZOM ZBOG SVEGA ŠTO JE UČINIO ZA NAS.

Zato Arsene molim te idi, hvala za sve idi dok te cijenimo još uvijek.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 16 feb 2017, 21:57

AA23 je napisao/la:Ja mislim da se treba gledati korijen svih ovih problema.

Ja nisam doveo Ozila, ni Alexisa, ni bilo ko od nas, Wenger je, to su dva odlična transfera, bravo, palac gore, stvarno dobri poslovi, međutim, problem je nešto drugo.

Od 2008. Godine, mi nismo bili konkurentni, tada smo igrali najljepši fudbal, na čelu sa Fabregasom, ybali Totenhem, uzimali Lpool, pa čak i Čelzi, ali stvarno smo igrali lijep fudbal.

2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017

Osma godina, mi ne napredujemo, zašto?

Hajmo pogledati ko čini našu ekipu :

Golmani : Cech, Ospina, Martinez

- Koliko godina je Almunia branio kod Wengera, uprkos što je bio flop? Koliko godina smo protraćili na Poljskoj ludi umjesto da ga odmah pošaljemo na posudbu? Koliko nam je ustvari godina trebalo da dovedemo dobre golmane? 11? Od finala Lige Prvaka? Ogroman minus i bolest koja se vucarala 10 godina u Arsenalu, a riješila se tek prije 2 godine.

- Koliko je smiješnih defanzivnih igrača prošlo kroz naš klub? Skilaći, Đjuru, Vermaelen ( poslije povrede se forsirao iako je bio gori od prethodne dvojice ), Hoyte, i da ne nabrajam dalje, Gallas da.. Dolazim do bekova, Eboue, Clichy, Sagna, Gibbs..gdje je tu jedna klasa tipa Ashley Cole ? Zašto se čekalo na Bellerina od odlaska Ashleya Colea? Sagna je nešto i valjao ali zar stvarno bekovska pozicija može godinama biti šprdnja da igra ko god želi od Flaminija pa nadalje? Zašto se nisu doveli kvalitetni igrači već 11 godina?

- Smeće koje nam je držalo sredinu, bilo ih je svakakvih, Frimpong, Flamini, Arteta..ko je tjerao Wengera da forsira balvane tipa Frimpong? Ko je tjerao Wengera da Arteta igra DMF poziciju? Zašto tek jedno pojačanje vrijedi od 2012/13 kada stiže Cazorla, i opet to je jedan igrač samo, otišao Fabregas, ali on je opet bio jedini kvalitetan igrač sredine, jel to Denilson bio za prvih 11 :rol:

Znači Wenger je mislio da je imao ekipu klasnih igrača, ali ne, od 2006.te godine pa do danas i dalje ostavlja ekipu sa jednim klasnim igračem u sredini. Hvala ti Arsene.

- Napad, imao je praznu rupu od odlaska Henrya, upao Adebayor, otišao, RVP odigrao sezonu života, otišao, doveden Giroud za 12 miliona koji nije WC špic već dobar špic, UREDU bi bilo kad bi ostatak ekipe imao igrače vrijedne i klasne onda bi taj Giroud bio sigurno među boljima, ali bukvalno smo se oslanjali na Girouda da trpa a on znamo kakav je hvala Bogu, ne krivim ga. Kad je Šamak mogao igrati neka se Giroud oprosti u Arsenalu.

Ja ga ne cijenim vise ,yebem mu mamu

Toliko stvari je pogrešno već 11 godina, Wenger ne popunjava ovu ekipu, ne stvara ekipu za TITULE, već samo onoliko koliko je dovoljno da se držimo medju najboljima, jer je barem tu konstantan, Wenger se boji neuspjeha, boji se stvoriti ekipu jer ako tada ne uspije, bukvalno će postati predmet šprdnje, ali PROBLEM JE ŠTO JE SADA JOŠ VEĆI PREDMET ŠPRDNJE I ŠTO BI MOGAO OTIĆI SA EMIRATA SA ZVIŽDUCIMA U PENZIJU, A NE SA APLAUZOM ZBOG SVEGA ŠTO JE UČINIO ZA NAS.

Zato Arsene molim te idi, hvala za sve idi dok te cijenimo još uvijek.
Ja ga ne cijenim vise ,yebem mu mamu !
Tolko :D
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

pepethefrog
Kontakt:

Post Postao/la pepethefrog » 16 feb 2017, 22:47

Saurman je napisao/la:Ovo je samo presipanje iz šupljeg u prazno, krvi Ozil kriv Ospina itd.

Uprava kluba je skup nesposobni ljudi koji preko Arsenala godinama izvlače veliki novac a kojim je rezultat u drugom planu.Da nije tako ne bi dali Wengeru 104 mio za 13 godina uz dva osvojena fa kupa i evo 7 uzastopnih ispadanja u 1/8 CL.

Klubu su potrebne temeljite promjene od čistačice prema samom vrhu.
Naravno da uprava snosi odgovornost ali realno Arsenal je samo u proslom prelaznom roku potrosio preko 100 miliona eura na tri igraca (Perez, Xhaka i Mustafi). Dakle, daleko od toga da se nije trosilo za te pare se mogao dovesti Griezman i Fonte koji moze biti kratkorocno rijesenje na stoperu sezonu ili dvije...

Chelsea doveo Kanteoa za haman 15 miliona manje nego mi Xhaku, dodaj tome da su plate u Arsenalu godisnje kao i kod Chelsea koji godinama uzima titule i konkurentan je...Ne stoji vise ona da Arsenal ne trosi, Arsenal trosi ali veoma lose, dovode polovnjake za velike pare i masno ih placaju. Sta reci jedan Walnut ima 140k funti sedmicno :lol:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 20 feb 2017, 19:56

slika

aa23 možeš početi sa prozivanjem
Pld W D L
38 26 12 0

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 20 feb 2017, 20:03

Zar nije Lucas inače napadač a Walcott inače krilo? :urnebes:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 feb 2017, 20:34

Prvi put u životu da bi od srca volio da nas neka ekipa mlatne jer ako Wenger dogura do polufinala i bude četvrti u to vrijeme slijedi produženje.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 20 feb 2017, 20:46

Ako nas ovi mlatnu treba ugasiti klub.
Pld W D L
38 26 12 0

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 20 feb 2017, 20:47

Prvi put u životu mi je mrsko gledat utakmicu :facepalm:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Kontraa
Kontakt:

Post Postao/la Kontraa » 20 feb 2017, 20:54

Svi koji nisu sada tu, nisu vise simpatizeri Arsenala

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 feb 2017, 20:55

Kontraa je napisao/la:Svi koji nisu sada tu, nisu vise simpatizeri Arsenala
topnik1 ima opravdanje.

Guzi.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 20 feb 2017, 20:57

Prekida se guženje zbog ovakve utakmimce....
Pld W D L
38 26 12 0

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 feb 2017, 21:00

Bil ti prekino svoje guzenje da te neko guzi?

Zapravo sad kad mu kazem da je žensko linijski doći će.
Zadnja izmjena: Marsal, dana/u 20 feb 2017, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 20 feb 2017, 21:00

Hvala sport klubu sto nam je obezbjedio gledanje ovog derbija

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 20 feb 2017, 21:03

Đe je onaj notar koji će reć da će prozivat? Otkaz mu odma dat

Hej što se sramotimo na terenu Allahu dragi :lol: Naupadne mi da su neligaški tim pa mi se obrazi zacrvene

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 feb 2017, 21:07

Dobro je, zasad smo bara-bara sa njima

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 20 feb 2017, 21:09

jel ono claude uletio? :rol:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 feb 2017, 21:09

Hahahaha jeste li vidjeli Ty-a ? :rol:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 20 feb 2017, 21:09

Podsjeća na barjamski turnir :mrgreen:

@Marsal, zagledio se u Wengera, divi mu se :urnebes: :rol:

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.