Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Bertrand
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Bertrand » 29 avg 2014, 20:07

slika

Svi su nasmijani sa Balom. :cool:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 29 avg 2014, 20:25

OTNYS_YNWA je napisao/la:Odlicna grupa. Real naravno favorit ali ce se dosta namuciti na Anfieldu :D Sto se tice Basela, oni jesu opasni ali mislim da ne bi trebalo biti problema da prodjemo grupu.
Nisam bas zadovoljan, necu moci vise zezati jarana kako Real nikad nije dao gol Liverpoolu :P ali hajde moralo se i to jednom desiti, i cim sam vidio da cemo sa njima igrati odmah sam pomislio na duel dva velika igraca, Ronaldo-Johnson :mrgreen: , jadni mi :(

nerkolfc je napisao/la:Da, da. Navija on za Liverpool ;) Zbog toga mi je i bio najdrazi igrač ovamo dok je igrao u Jedinstvu :)
i Krste Velkoski je navijac Liverpoola :)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 29 avg 2014, 22:59

Spurs away is Brendan Rodgers' 100th game as Manager of Liverpool. He's won 55 of his 99. Shankly won 56 of his first 100.
:zviz:
Greatness dies

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 29 avg 2014, 23:34

Tony Barrett @TonyBarretTimes
Daniel Agger looks set to return to Denmark with Brondby closing in on a deal to sign the Liverpool defender
Šokantno loš transfer za vicekapitena :? . A prije samo sezonu Barca je bila zagrijana.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 29 avg 2014, 23:35

Ali opet i dokaz pada njegove kvalitete, teško mi je povjerovati da nije bilo zainteresiranih klubova bar iz Bundeslige ili Serie A gdje bi još uvijek bio dobar.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 29 avg 2014, 23:38

the scouser je napisao/la:
Daniel Agger looks set to return to Denmark with Brondby closing in on a deal to sign the Liverpool defender
Šokantno loš transfer za vicekapitena :? . A prije samo sezonu Barca je bila zagrijana.
Šteta, siguran sam da je još mogao igrati na visokom nivou.Doduše šteta i zato sto se prije godinu dana moglo 15 miliona komotno uzet za njega, a sad će otić za 5 max
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 29 avg 2014, 23:45

Kolike su šanse da vas Suso napusti, čitam da smo zainteresovani za njega. Sad usluga za uslugu, valjda može.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 29 avg 2014, 23:46

Sumnjam da je ovo zbog 'pada' kvaliteta. Očito ima veliku želju da se vrati u Brondby, a Liverpool će mu izaći u susret pa ga prodati za mizeran novac.
Greatness dies

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 29 avg 2014, 23:47

the scouser je napisao/la:
Imao je ponudu City-a, ali odbio je zbog Liverpoola, i samo dvije godine poslije ga BR ga otjera iz Liverpoola, iako sam siguran da nije nista losiji stoper od ovih sto imamo u Liverpoolu...Lovren 20 miliona eura, Agger 5 miliona :crazy:
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 29 avg 2014, 23:57

Zalit cemo mi za aggerom kao i za alonsom...meni ova odbrana nimalo ne ulijeva povjerenje; daj Boze da se varam...Aggera nikad prezaliti necu ako ode
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 29 avg 2014, 23:59

IlPrincipe je napisao/la:Kolike su šanse da vas Suso napusti, čitam da smo zainteresovani za njega. Sad usluga za uslugu, valjda može.
velike, nema mjesta u Liverpoolu, ne zeli produziti ugovor i ici na posudbu, znaci ostane samo prodaja, jer mu ugovor istice sledece godine....
Sarajevo i Liverpool

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 30 avg 2014, 00:02

Aggera su povrede unistile. Drag mi je igrac, lojalnost stoji i sve to ali danasnji fudbal je nemilosrdan... valjda smo mi to najbolje naucili odlaskom ponajboljih igraca. Tako da je Agger jedan u nizu, nazalost.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 30 avg 2014, 00:07

Bertrand je napisao/la:Sumnjam da je ovo zbog 'pada' kvaliteta. Očito ima veliku želju da se vrati u Brondby, a Liverpool će mu izaći u susret pa ga prodati za mizeran novac.
Da ali sigurno nije planirao povratak u Brondby sa 29 godina, očito je i on svjestan da se pored svojih problema sa ozljedama teško može izboriti za minutažu i nositi se sa ritmom EPL-a.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 30 avg 2014, 00:15

Marcus je napisao/la:
Bertrand je napisao/la:Sumnjam da je ovo zbog 'pada' kvaliteta. Očito ima veliku želju da se vrati u Brondby, a Liverpool će mu izaći u susret pa ga prodati za mizeran novac.
Da ali sigurno nije planirao povratak u Brondby sa 29 godina, očito je i on svjestan da se pored svojih problema sa ozljedama teško može izboriti za minutažu i nositi se sa ritmom EPL-a.
Ne mora to uopste znacit, sad je u najboljim godinama, a za sve godine sto je sluzio ovom timu mogao je bar dobito priliku da se izbori za minutazu, a nesto mi govori da bi uspio. Nije to kloc nekakav,drzi on tu odbranu odavno
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 30 avg 2014, 00:17

do prvih loših rezultata i kritika...

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 30 avg 2014, 00:22

reds_forever je napisao/la:
Marcus je napisao/la:
Ne mora to uopste znacit, sad je u najboljim godinama, a za sve godine sto je sluzio ovom timu mogao je bar dobito priliku da se izbori za minutazu, a nesto mi govori da bi uspio. Nije to kloc nekakav,drzi on tu odbranu odavno
Istina ali on konkurira jedino za poziciju lijevog stopera a Brendan tu u planu ima Lovrena i Sakha, znači tek će treći pick i tko zna da li više ima uopće volje nakon toliko ozljeda. Meni je uz Gerrarda najdraži naš igrač i jako ga cijenim i nadao sam se da do ovoga još neće doći ali eto. :(

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 30 avg 2014, 00:37

Zekoo je napisao/la:
do prvih loših rezultata i kritika...
[youtube][/youtube]

:zviz:
Ja te volim, volim Željo..

heski
Kontakt:

Post Postao/la heski » 30 avg 2014, 01:58

reds_forever je napisao/la: Ne mora to uopste znacit, sad je u najboljim godinama, a za sve godine sto je sluzio ovom timu mogao je bar dobito priliku da se izbori za minutazu, a nesto mi govori da bi uspio. Nije to kloc nekakav,drzi on tu odbranu odavno
To nešto je nažalost samo nada jer pretpostavljam da ti je, kao i svakom drugom navijaču Liverpoola na svijetu, jako drag. Daleko od toga da je kloc ali on je u ovom trenutku možda četvrti štoper, ili recimo bar treći lijevi jer i Sakho i Lovren su tu ispred njega. Rodgersu su tu igrali i Škrtel i Kolo i Coates ( a iz prošle sezone je očigledno da ga nikada ne bi koristio desno) tako da sigurno ne bi imao minutažu koju on želi. Meni je stvarno žao što ide, i to u Brondby, pogotovo jer je u trenucima kada se klub raspadao imao priliku da ode u najjače klubove na svijetu. Ispada sad da ga je taj ostanak upropastio. Ko zna šta se sve tad dešavalo, jer i meni se kao i Marcusu čini da je on odavno izgubio motivaciju. Ja se nadam da to nije zbog silnih povreda, da će mu promjena goditi i da će pružiti još koju godinu igre na svom nivou. Mislim da je u ovom trenutku najbolje i za njega i za klub da se rastanu. To što ga nije htio niko iz najjačih evropskih liga, ili nije smio preuzeti rizik s njegovim povredama, pokazuje da nije bez razloga "otjeran". Koliko god on nama svima bio drag nema tu baš mjesta za emocije.

Edit: vidim sad da je imao ponude Atletica i Napolija ali da je on rekao da ne želi ići nidje osim u Brondby. Kakva ljudina :D .

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 avg 2014, 11:08

Rodgers je već lupio šakom o' sto i na pitanje novinara o statusu Balotellia. Ipak mora da se zna ko je gazda.

Xabi Alonso imao ponude Uniteda i Chelsea ali ih je odbio, naravno zbog Liverpoola. Grande Xabi! :cool:

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 30 avg 2014, 12:15

OTNYS_YNWA je napisao/la:Rodgers je već lupio šakom o' sto i na pitanje novinara o statusu Balotellia. Ipak mora da se zna ko je gazda.

Xabi Alonso imao ponude Uniteda i Chelsea ali ih je odbio, naravno zbog Liverpoola. Grande Xabi! :cool:
Ili zbog Bayerna ;)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.