FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

socrates
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la socrates » 03 jul 2014, 17:17

Po ko zna koji put ova tema se zloupotrebljava od strane "intelektualaca"- lica, kojim je FKS zanimljivije cak i na dan kad njihov tim igra utakmicu EUROPA LEAUGE :!:

Fakat,koji cirkus,jbt,naziv kluba,grb,i onda ovakav ispad,i niko od nazocnih da to primjeti,a garantujem da su svi bacili pogled i vidjeli sta pise,al' dzaba. Giganti su to.

Postavlja se pitanje pod cijim okriljem se uopste igra ova utakmica :?: Ocekujem da se UEFA ocituje zvanicnim saopstenjem povodom ovog skandala koji direktno udara na reputaciju iste :!: :facepalm:

A,vec vidim skoro ciscenje ove teme od strane autorizovanih predstavnika iste.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

OdStruke
Kontakt:

Post Postao/la OdStruke » 03 jul 2014, 17:31

JosipBukal je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
barbarez je napisao/la:@ josip bukal mogu da razumujem da te nervira ova forumska banda,I gluposti koje su u stanju izgovoriti,ali svi vi koji Haseta.nazivate cevabdjijom ili Osima slagiranim,ja bih vas protjerao iz grada.
Kako vas ba nije stid imajte malo postovanja,kad kulture nemate.
+1, protjerati odakle su i sisli u grad. Malo postovanja za dvije legende ovog grada.
Uopšte nisam imao namjeru da vrijeđam Ferhatovića. Dok je još devetka radila često sam tamo išao a i danas ponekad odem u peticu. Riječ je o nazivu stadiona i o tome kako se svi mi pravi Željovci koji za gradski stadion koristimo naziv Koševo nazivamo retardiranim, kretenima i slično. Naime ako je i po kojem fudbaleru trebalo davati naziv stadiona onda bi po mom mišljenju to trebao biti Josip Katalinski. Dok je igrao, utakmice Želje su se igrale na Koševu i po meni on je največa legenda koja je na njemu igrala i kao čovjek i kao igrač.Ako ništa trebalo je otvoriti javnu raspravu kroz institucije grada o tome jer se radi o stadionu svih nas građana Sarajeva. A što se tiče protjerivanja, silazaka i sličnih uvreda, nemam se gdje vračat jer su moji vjekovima odavde.
Svi mi volimo svoje, ali reći za jednog štopera da je najveća igračka legenda može samo neko ko nema veze ni s fudbalom ni s mozgom. Ukoliko nisi znao, ZVANIČNO je najbolji igrač svih vremena u BiH Safet Sušić - Pape. Najveći stadion u državi se zove Asim Ferhatović - Hase. A Grbavicu svoju nazivaj kako hoćeš. Može i Nikola Nikić što se mene tiče.

I još nešto, vlasnik stadiona Asim Ferhatović - Hase nije ni grad, ni kanton, ni država, nego opština centar.

Colorado

Post Postao/la Colorado » 03 jul 2014, 18:27

Maleni hoce od muke da se pojedu sto igraju na NAŠEM stadionu :lol: :lol: :lol: :D

bakehz87
Kontakt:

Post Postao/la bakehz87 » 03 jul 2014, 18:39

Meni je velika čast sto sam navijač FK Sarajevo nebi navijao za Selju da mi sad neko kaže evo ti 10.000.000.000 $ ja bi se samo posrao na te pare **** te pare nije sve u parama nešto je i u ljubavi prema Koševu & FK Sarajevo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 jul 2014, 18:52

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/todoro ... rdara/1674" onclick="window.open(this.href);return false;

[youtube][/youtube]
1946

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 03 jul 2014, 19:06

A šta likovi dođu ovdje i zagađuju temu, ali morate ih shvatiti. O čemu će da pišu o besparici? Dolazi im Lovćen, a njima se tresu gaće. Moraju ovdje da liječe komplekse :D
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 03 jul 2014, 19:19

Head je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/todoro ... rdara/1674

[youtube][/youtube]
Lijepe akcije, MS7 :clap:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 03 jul 2014, 19:25

Moze li neka informacija oko Emira Karahmeta?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 03 jul 2014, 19:27

Milose ubico :clap:

Tatku bi i Ronaldo pozavidio na ovom skoku. :D

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 03 jul 2014, 19:28

samo_lijevo je napisao/la:Moze li neka informacija oko Emira Karahmeta?
uz Dženu, najuspjesniji trener u omladinskim selekcijama.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 03 jul 2014, 19:28

bio trener u omladinskim selekcijama FKS jako dobro radi sa mladim igracima...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 03 jul 2014, 19:29

FK Sarajevo i NK Bosna Visoko uspostavljaju saradnju

Fudbalski klub Sarajevo i Nogometni klub Bosna iz Visokog uspostavljaju sportsku saradnju usmjerenu u cilju ostvarenja što boljih sportskih rezultata NK Bosna i FK Sarajevo.

Prioritet je povratak NK Bosna Visoko u Prvu ligu Federacije Bosne i Hercegovine u takmičarskoj sezoni 2014/2015, te ostvarenje programskih zadataka i ispunjenje zacrtanih ciljeva FK Sarajevo, sa posebnim akcentom usmjerenim za afirmaciju i obezbjeđenje adekvatnog takmičenja određenim fudbalerima FK Sarajevo.

Upravni odbor FK Sarajevo je na svojoj redovnoj sjednici donio odluku kojom je odobrena ova saradnja, a za šefa stručnog štaba NK Bosna Visoko predložen je Emir Karahmet, dugogodišnji trener omladinskog pogona FK Sarajevo.

"Mnogo je sportskih razloga zbog kojih je ova saradnja potrebna za oba kluba. Mi se nadamo da ćemo konačno mnogim našim igračima iz omladinskog pogona pružiti priliku prilagodbe na seniorski fudbal, kako bi u prvom timu FK Sarajevo u budućnosti imali što više igrača iz vlastitog pogona", kazao je sportski direktor FK Sarajevo Abdulah Ibraković.

Nogometni klub Bosna Visoko osnovan je 1953. godine, a prvi fudbalerski koraci u gradu na Bosni napravljeni su još ranije. U periodu bivše Jugoslavije, NK Bosna ostvarila je značajan uspjeh plasiravši se u Drugu fudbalsku ligu, koja je bila izuzetno jaka.

U periodu agresije na Bosnu i Hercegovinu, Bosna nakratko prestaje sa radom, da bi se 1993. godine ponovo aktivirala. Već naredne godine, na državnom prvenstvu u Zenici, osvojila je treće mjesto. U sezoni 1995/96., Bosna osvaja prvo mjesto u Drugoj ligi sjever, a treće u Prvoj nogometnoj ligi u sezoni 1996/97.

Kao vrhunac, sezonu 1997/98. završava prvoplasirana, a u play off-u osvaja treće mjesto. Iste sezone, klub osvaja i Kup BiH, kao i Super kup. U narednim godinama, Bosna ispada iz Premijer lige. Do danas se takmičila u prvoj, odnosno drugoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

Svoje domaće utakmice, Nogometni klub Bosna igra na stadionu Luke, čiji kapacitet iznosi 6.000 mjesta.

U prošlosti, poveznica Fudbalskog kluba Sarajevo i Nogometnog kluba Bosna, bila su dva igrača, koji su ponikli u Visokom, a ostavili dubok trag u redovima bordo kluba. Riječ je o Almedinu Hoti i Faruku Ihtijareviću, sadašnjem predsjedniku Bosne.

"Pored sportskih razloga, vjerujem da će ova saradnja animirati i brojne privredne subjekte iz Visokog i okoline da ostvare saradnju i sa FK Sarajevo i NK Bosna Visoko, jer je podrška lokalne zajednice i lokalnih kompanija od ključnog značaja za uspješnu realizaciju naših ideja i projekata", kazao je generalni direktor FK Sarajevo Dino Selimović, koji je iskoristio priliku da predsjedniku Faruku Ihtijareviću, novom šefu struke Emiru Karahmetu, te cijeloj ekipi NK Bosna Visoko zaželi mnogo sportskog uspjeha i sreće u predstojećoj sezoni.
4.10.2009.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 03 jul 2014, 19:33

bitno je da ima autoritet,jer ce uvijek biti tatinih sinova.Tek ce se to sada pokazati posto ce preko Bosne traziti sansu u Sarajevu.Nadam se da ce odgovorni iz Sarajeva nadgledati situaciju u Bosni.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 jul 2014, 19:56

Pravi covjek. Dosta ce vam pomoci.
1946

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 03 jul 2014, 20:07

20 ' Airbus (Wal) 0-0 Haugesund (Nor)
Ti si opet šampion !

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 03 jul 2014, 20:16

Airbus vodi :mrgreen:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 03 jul 2014, 20:18

:clap: :clap:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 03 jul 2014, 20:19

truts je napisao/la:Airbus vodi :mrgreen:
ma ove cemo prekucati :)
A dobra i pametna stvar uprave je sto je dopustila da komsije igraju uzvrat kuci ako prodju a mi domacini prvu, tako dau 3. kolu mi uzvrat igramo kuci :)

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 03 jul 2014, 20:51

1:1 :D
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 jul 2014, 21:00

Žao mi Laste ništa od njega u nerednim heftama :( . Kovačević će se brzo vratiti ;) . Vidim krenuli se poslovi i u filijali obavljati neka, neka uskoro će biti naših igrača koji će se dole klatiti. Trenutno vidim da se ovi Norvežani pate sa ovim aviondžijama :lol: jadni oni kada dođu na Haseta, ne bih im bio u koži kada krene bordo buldožer da gazi :cool: .
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.