Jedina stvar na koju valja bacit pare su cvike i satoviGreivis je napisao/la:Jedina stvar na koju je jos gore baciti lovu od cvika, jesu satovi.
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
RIP CITY!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Cvike ne stoje svakome, meni recimo nijedne ne stoje
Sat neki normala,šminka. Ne volim one s metalnim kajšem
Sat neki normala,šminka. Ne volim one s metalnim kajšem
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Gledam neki dan intervju sa Damianom. Kaze nece da baca pare na te stvari, a ja se furam na njega. Cak sam i one sarene patike uzeo sto ih nosi.Lillard0 je napisao/la:Jedina stvar na koju valja bacit pare su cvike i satoviGreivis je napisao/la:Jedina stvar na koju je jos gore baciti lovu od cvika, jesu satovi.. Ne znam ko te ucio toj prici
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Uvijek, i apsolutno uvijek cu dati za kvalitetne naocale koje se meni osobno svidjaju i koje imaju realni kvalitet dobar novac. Nit mi ih itko poklanja, a boga mi niti mi se gubi vid s nekakvim pijacarskim ''suncanim'' naocalama. Svaki kvalitet se placa.
Samo ubuduce bolje sutjeti nego da me razapnu ovdje kao za D&G proslo ljeto.
Samo ubuduce bolje sutjeti nego da me razapnu ovdje kao za D&G proslo ljeto.
...Život za Široki...
šminkaInatSilanBosanski je napisao/la:
Ja mislim da su to te?
Allegri je gospodin!
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
@ŠB
Sto te sada razapeti? Valjda je logicno da su skupe kecvi bolje i 'zdravije' za oci..Valja ljudi to razumiju, nema se tu sta prepirat oko toga..
Dobre cvike i satovi jesu luksuz.Normalno ko ima da ce uzet sebi nesto original, ako nije tvrdica po tom pitanju

Sto te sada razapeti? Valjda je logicno da su skupe kecvi bolje i 'zdravije' za oci..Valja ljudi to razumiju, nema se tu sta prepirat oko toga..
Dobre cvike i satovi jesu luksuz.Normalno ko ima da ce uzet sebi nesto original, ako nije tvrdica po tom pitanju

Izvini prijatelju , ali odakle tebi dokaz da i te skupe štite od UV zračenja , bila je emisija Provjereno na Novoj u vakat i tako za te cvike i uzeli su 10 naočala na testiranje i ispalo je da i neke kod Kineze odgovaraju na ta zračenja , a jedne koje su bile najskuplje nisu odgovarale na UV zračenja , ja mislim da su bile D&G ili su Gucci . Ne sjećam se baš najbolje. Nadam se da me nisi pogrešno shvatio .LenBias je napisao/la:pa ono isto ti dodje, platis skupo cvike i budes dobar il platis jeftino, nanosas se pa onda platis operaciju ociju zbog toga i toga, zavisi samo za sta ti je lakse dat pareinace ih i ne nosim, te navedene sam kupio eto jer su me u odredjeno vrijeme zuljale pare u dzepu pa ih onda kasnije nosio da dokazem sebi da nisam dzaba dao pare
sada stoje, pronosati cu ih nekada opet kad ne budu u modi, ima vremena
A sat to se nosi , elegancija .
Tako blizu, a tako daleko.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne znam, mislim, svejeedno mi, imam sasvim normalno i realno razmisljanje i nemam nikakve potrebe ni razloga se opravdavati nikome jer sve sto imam postigoh sam i na sebe nikad nisam stedio, niti cu, medjutim eto bila je vatrena rasprava jer sam proslo ljeto dao 600 KM na D&G naocale.InatSilanBosanski je napisao/la:@ŠB
Dobre cvike i satovi jesu luksuz.Normalno ko ima da ce uzet sebi nesto original, ako nije tvrdica po tom pitanju![]()
...Život za Široki...
Gdje imat uzet dobrih farmerki ? U sarajevu . Jbt ignorisete mi post a drkate se oko naocalaa i satova ccc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Zavisi za kol'ko ćeš para?GameFKS je napisao/la:Gdje imat uzet dobrih farmerki ? U sarajevu . Jbt ignorisete mi post a drkate se oko naocalaa i satova ccc
Ja ev' imam za Leviske
Allegri je gospodin!
- schweinsteiger
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAGameFKS je napisao/la:Gdje imat uzet dobrih farmerki ? U sarajevu . Jbt ignorisete mi post a drkate se oko naocalaa i satova ccc
Visi u terranovoj,nekad zna doc dobrih stvari,a nisu skupi uopste
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
SpringfieldGameFKS je napisao/la:Gdje imat uzet dobrih farmerki ? U sarajevu . Jbt ignorisete mi post a drkate se oko naocalaa i satova ccc
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Carli je napisao/la:Zavisi za kol'ko ćeš para?GameFKS je napisao/la:Gdje imat uzet dobrih farmerki ? U sarajevu . Jbt ignorisete mi post a drkate se oko naocalaa i satova ccc
Ja ev' imam za Leviske
Ma i Levis je nabio cijenu , reko da nea negdje mimo Teranova , SPringfield , tom tailor pošto vidim pun forum šminkera samo neke kombinacije bacaju
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Ma šta ja znam. Ne znam kakve hoće. Možeš u New Yorker otić', Springfield, Salsa.. Mada ja skupljam npr 150KM i kupim si Leviske 
Allegri je gospodin!
U Planici predobre cipele,prave za ljeta ono uz kratke tole+košuljica zavrnuti rukavi.80KM..valjda budu bile još 7-10 dana 
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
u wajkiki 
Trenutno korisnika/ca: huntingseason, Slatinash_7 i 17 gostiju.