Jedina stvar na koju valja bacit pare su cvike i satoviGreivis je napisao/la:Jedina stvar na koju je jos gore baciti lovu od cvika, jesu satovi.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jedina stvar na koju valja bacit pare su cvike i satoviGreivis je napisao/la:Jedina stvar na koju je jos gore baciti lovu od cvika, jesu satovi.
Gledam neki dan intervju sa Damianom. Kaze nece da baca pare na te stvari, a ja se furam na njega. Cak sam i one sarene patike uzeo sto ih nosi.Lillard0 je napisao/la:Jedina stvar na koju valja bacit pare su cvike i satoviGreivis je napisao/la:Jedina stvar na koju je jos gore baciti lovu od cvika, jesu satovi.. Ne znam ko te ucio toj prici
šminkaInatSilanBosanski je napisao/la:
Ja mislim da su to te?
Izvini prijatelju , ali odakle tebi dokaz da i te skupe štite od UV zračenja , bila je emisija Provjereno na Novoj u vakat i tako za te cvike i uzeli su 10 naočala na testiranje i ispalo je da i neke kod Kineze odgovaraju na ta zračenja , a jedne koje su bile najskuplje nisu odgovarale na UV zračenja , ja mislim da su bile D&G ili su Gucci . Ne sjećam se baš najbolje. Nadam se da me nisi pogrešno shvatio .LenBias je napisao/la:pa ono isto ti dodje, platis skupo cvike i budes dobar il platis jeftino, nanosas se pa onda platis operaciju ociju zbog toga i toga, zavisi samo za sta ti je lakse dat pareinace ih i ne nosim, te navedene sam kupio eto jer su me u odredjeno vrijeme zuljale pare u dzepu pa ih onda kasnije nosio da dokazem sebi da nisam dzaba dao pare
sada stoje, pronosati cu ih nekada opet kad ne budu u modi, ima vremena
Ne znam, mislim, svejeedno mi, imam sasvim normalno i realno razmisljanje i nemam nikakve potrebe ni razloga se opravdavati nikome jer sve sto imam postigoh sam i na sebe nikad nisam stedio, niti cu, medjutim eto bila je vatrena rasprava jer sam proslo ljeto dao 600 KM na D&G naocale.InatSilanBosanski je napisao/la:@ŠB
Sto te sada razapeti? Valjda je logicno da su skupe kecvi bolje i 'zdravije' za oci..Valja ljudi to razumiju, nema se tu sta prepirat oko toga..
Dobre cvike i satovi jesu luksuz.Normalno ko ima da ce uzet sebi nesto original, ako nije tvrdica po tom pitanju![]()
Zavisi za kol'ko ćeš para?GameFKS je napisao/la:Gdje imat uzet dobrih farmerki ? U sarajevu . Jbt ignorisete mi post a drkate se oko naocalaa i satova ccc
Sent from my iPhone using Tapatalk
HAHAHAHAHAHAHAGameFKS je napisao/la:Gdje imat uzet dobrih farmerki ? U sarajevu . Jbt ignorisete mi post a drkate se oko naocalaa i satova ccc
SpringfieldGameFKS je napisao/la:Gdje imat uzet dobrih farmerki ? U sarajevu . Jbt ignorisete mi post a drkate se oko naocalaa i satova ccc
Carli je napisao/la:Zavisi za kol'ko ćeš para?GameFKS je napisao/la:Gdje imat uzet dobrih farmerki ? U sarajevu . Jbt ignorisete mi post a drkate se oko naocalaa i satova ccc
Ja ev' imam za Leviske
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], MrPink, NebeskaSila96 i 46 gostiju.