Zao mi njega,daj drugog.Unofficialpage je napisao/la:
Hos da ti dovedem Dzumhura?
Ocekivao sam da ce @neutral prihvatiti,al ne smije.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zao mi njega,daj drugog.Unofficialpage je napisao/la:
Upravo drug, svi se busaju u neku multikulturalnost, a podijelili bi se u torove (za šta i jesu).Marsal je napisao/la:Jes' velik problem ime kad se 2 vjere ispreplicu: Alen, Damir, Dino, Sven,Nino, Deni, Lana, Maja, Una, Dunja, Sara.
A što se tiče te vjere, ljudi iz mijesanih brakova uopšte ne sile svoju djecu nego im daju slobodu izbora tako dase proslavljaju i Bajrami i Bozici i sve.
Šta ima ja rekao da hodža smije oženiti ženu druge vjere a žena ne smije otići za muškarca druge vjere? Gdje sam ja to napisao?ABD da nađem ženu koja neće imat' ovakva ograničenja. Kako se zvao onaj efendija s foruma, jel henderson? Kaže hodža smije oženit' ženu druge vjere, a žena ne smije otići za muškarca druge vjere...C'mon
A dobro,gdje nisi.Neutral je napisao/la:Katastrofalan sam u tenisu.
Pokusat cu ti dovest Federera ili ces ipak Basica?AgresivnoDjubre je napisao/la:Zao mi njega,daj drugog.Unofficialpage je napisao/la:
Ocekivao sam da ce @neutral prihvatiti,al ne smije.
Dobro realno Federer je malo bolji od mene.Basic moze,tamam trening.Unofficialpage je napisao/la:
Pokusat cu ti dovest Federera ili ces ipak Basica?
AgresivnoDjubre je napisao/la:A dobro,gdje nisi.Neutral je napisao/la:Katastrofalan sam u tenisu.
Prvo i osnovno, sunetim/obrezujem prvi zbog lične higijene, a drugo i zbog razvijanjaHenderson je napisao/la:Šta ima ja rekao da hodža smije oženiti ženu druge vjere a žena ne smije otići za muškarca druge vjere? Gdje sam ja to napisao?ABD da nađem ženu koja neće imat' ovakva ograničenja. Kako se zvao onaj efendija s foruma, jel henderson? Kaže hodža smije oženit' ženu druge vjere, a žena ne smije otići za muškarca druge vjere...C'monTi si to amoxe pogrešno skontao.
Muhammed a.s. je imao ženu druge vjere zvala se Marija i to je dokaz da se smije ženiti drugom vjerom. No ima čitav jedan raspored kako i gdje se treba ženiti.
Čestite vjernice su za čestite muškarce i čestiti muškarci su za čestite vjernice. To je prvo pa sve onda ostalo. Brak sa drugom vjerom je dozvoljen onda kada je dozvoljen i alkohol i svinjetina tj. kada se nema izbora. Hvala Bogu danas pun svijet vjernika i vjernica pa burjum svako sebi bira.
Sve je uredu dok traje ljubav u mješovitim brakovima ali čim nestane ljubavi, odmah nastaju problemi. I djeca su veliki problem. Rodi se muško djete, hoćemo li ga sunetiti ili ne? Hoće li se zvati Muhammed, Daniel ili Dragan?
Što manje problema eliminisati prije braka, manje će ih biti u braku.
Lijepo. Ange i ja i sad igramo pokera na fb, ponekad i šaha 1 na 1, svako sedam dana razmjenimo sliku i lajk, ali ništa ozbiljno. Friend zone.legenda reala je napisao/la:Henderson kako ti riješi svoj problem???
Ma u tim mješovitim brakovima kao i u stvarnom životu muslimani su uvijek donji![]()
I ja sam isti kao ti.Svasta sam pokusao,al ozljede me zafrkavale.Neutral je napisao/la:
Evo i ja sam pitam. Sve i svašta sam trenirao no nigdje nisam prispio.
Jesi li počeo sa treniranjem borilačkog sporta što si namjeravao ? Kontam i ja poslije ramazana aBd krenuti opet sa tim. Osjećao sam se najbolje, valjda iz sebe izbacim sav bijes što se nakupi razmišljanjem o BiH
Henderson je napisao/la:
Lijepo. Ange i ja i sad igramo pokera na fb, ponekad i šaha 1 na 1, svako sedam dana razmjenimo sliku i lajk, ali ništa ozbiljno. Friend zone.
Sad sam miran, imama jednu iz mog kraja i što bi rekli u narodu, volimo se. Ona meni dođe na teraviju ja njoj na iftar i tako ukrug.
Kako kad je meni prva asocijacija na dekolte, Lisa Ann i njene bujne,znamo šta već.nedim1993 je napisao/la:ma ne gubi se abdest od tog nema šanse
istinalegenda reala je napisao/la:
Imal u Sochauxu čestitih cura, eto ja i Bosniacum bi se rado udali u dijasporu, prvo on ustvari pa će nas povući za sobom![]()
Ne mozes tako abdest izgubit, mora negdje hodza o tome govorit a to je najbolje u dzamiji. Tu bude najvise svijeta i barem ce nesto naucit. Hodza govori o tome sta ne treba da se radi.BritishCore je napisao/la:Evo šta mene živcira.
Na džumi hodža pričao o tome kako ne treba ovo ženskinje na dženazu u Potočarima da ide svakakvo, da treba pristojno da se obuče i to, i to govori ovim redom, nešto ovako je bilo 'ne mogu da shvatim da neke od njih dolaze u uskim pantalonama u kojim znamo sve šta ističu, i sa ogromnim dekolteima...'
pa mislim wtf. u dzamiji sam, a on mi priča o dekolteu i uskim pantalonama, htio ne htio mozak sam zamisli kako to izgleda i automatski gubim abdest.fuck logic
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 35 gostiju.