Premijer liga BiH - aktuelno

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 30 avg 2023, 23:22

Belegija je napisao/la:
30 avg 2023, 23:14
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
30 avg 2023, 23:12
Bezveze ste ze razvezali kao da ce igrati Ukrajina vs. Rusija. Sta najavljujete gluposti? Ako niste u stanju da iskontrolisete svoje navijace i simpatizere, pojacajte mjere osiguranja. Podsjecam vas da igrate kuci, sve je do vas.
Ako se skupe svih 188 ra, nema tih mjera osiguranja koja njih mogu zaustaviti. Sila je to
:urnebes:

Majke mi, imam osjecaj da se tresu likovi. Nije River-Boca. Koji qrac? Cuj ono najavljuje ispade, nemoj dolazit, bice nasilja hahahah pa ne idemo u Bakhmut :rol:

Nek stave malo jace osiguranje, sve ih pretresu kako treba, i to je to. Neko ce eventualno ubaciti nesto u teren, skandirati neke gluposti, psovati, i cao. Oni ko da su Gate 13 :tokralju:
1921

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 30 avg 2023, 23:22

killafrommanilla je napisao/la:
30 avg 2023, 20:42
lakilone je napisao/la:
30 avg 2023, 20:40
Teska utakmica, oduzela mi je 10 godina zivota.
Ali ovaj Konjic postao cyganija teska. Fuj majke mi.
Imaju to nesto pitarsko u sebi.
Jednom riječi FUJ :puke: :puke:
Zbog onog kad nisu vratili loptu na nagovor sopstvenog trenera nakon izbacivanja zbog fair playa ili što su preležali cijelu nadoknadu od 5min?

Samo me zanima zašto ciganija, da vidim baš.
Izlezavanje sve dok nisu primili gol, zatim izbace loptu bez razloga i onda kao ocekuju da im se vrati, onda ono udaranje Ovcine i jos dosta toga. FUJ!

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 30 avg 2023, 23:22

Belegija je napisao/la:
30 avg 2023, 23:09
Riquelme je napisao/la:
30 avg 2023, 22:28
Otkud ovoliki animozitet Željovci vs Rođeni..?! :cry:

Nije to ranije bilo..
Prije 3-4 godine dosla grupa ra u sarajevo sa toljagama i motikama, tukli manjejake i ganjali ih po grbavici. Od tada je sve krenulo.
Ima li tu istine kakve sto si napisao?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 30 avg 2023, 23:23

RodjeniiBrato je napisao/la:
30 avg 2023, 23:20
Koju ste utakmicu bojkotovali?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Tifo
Kontakt:

Post Postao/la Tifo » 30 avg 2023, 23:23

Jednostavno! :kralj:

slika

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 30 avg 2023, 23:24

mozak je napisao/la:
30 avg 2023, 22:57
Nažalost, navijači Želje nisu dobrodošli na naš stadion.
Tome su prvo doprinjeli ljudi iz njihove Uprave koja se onako seljački ponjela prema našem klubu i našim navijačima.
Onda su njihovi navijači pjevali one gnuzne parole a naši ih postidili sa transom.
Zatim je nastavio onaj klown sa svojom predstavom.
Zahvaljujući sudijama, otišli su u Evropu koju bi mi igrali.
Ove sezone su nastavili u još većem ritmu lopovluka i seljakluka i zbog toga ih mrzimo.
Trenutno, nema mržeg kluba među veležovim navijačima.

Preporučujem navijačima Želje da ne dolaze u privatnom angažmanu.
Ja sam apsolutno protiv bilo kakvog nasilja!
Situacija je takva da se mogu očekivati pojedinačni ispadi.
Sta treba znaciti pjevali gnuzne parole?

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 30 avg 2023, 23:25

Sta kaze Bosanski Dinamo, radni dan i protivnik Igman, da je smijesna cifra 7.000 ?

Ja njima mogu jos 2-3 kola dati da ce ih biti na Kosevu 7do10 milja, onda ce biti losiji rezultati, il ce doci bojkot, ili 3.000 na Kosevu.. citirajte me uskoro .. a do tad nek se ližu sa Velezom, a Zeljo ce da kradeee

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 30 avg 2023, 23:25

Argentina je napisao/la:
30 avg 2023, 23:01
Nova generacija Velezovaca poprilicno prolupala:

1. Izmisljaju skandiranje za zlocinca
2. Izmisljaju napad na porodice
3. Podrzavaju klub da se smjeste ljudi u nehumane uslove - kavez
4. Pokusavaju sa svima biti kao dobri, a svima bi noz u ledja
5. Primitivizam na nivou sto se tice navijanja i ponasanja

Svi im krivi za sve, sve je do drugih, samo nije do njih.

P.S. Ne znam zasto gurate pricu da vas mi, Zeljovci, mrzimo i ne gotivimo. Nepotrebno izmisljanje.
Bio sam prisutan.
1. Nije bilo skandiranja za Praljka(izuzev par bolesnika sto su nesto dobacivali slobodan praljak i sl. i bili kasnije postidjeni i od RA parole i Zeljinih navijaca)
2. Nije bilo napada na porodice (isto klasicno verbalno dobacivanje par bolesnika)
3. Ne podrzavamo kavez sto smo i dokazali bojkotom utakmice
4. Ne zelimo biti ni sa kim dobri kao sto ti kazes osim eto sa pitarima jer se to vuce godinama od onog nesretnog slucaja i to mi je okej
5. Primitivizam sto se tice navijanja i ponasanja apsolutno ne razumijem, na osnovu cega? Standardna prepucavanja sa manijacima, mi vama par pjesama vi nama i to je to i tako sa svim grupama.

To sto RA i TM nisu u prijateljskim odnosima ne vidim razlog zbog cega se obicnim simpatizerima prijeti(drustvene mreze i forum huligani i njihove prijetenje). Uvijek je bilo bolesnika s obe strane i u masi ljudi mora se uvijek naci poneka budala, ali svi normalni ce uvijek osuditi i sprijeciti to. Tako da odnos RA i TM nema nikakve veze s ostalim navijacima. Stalno se iste price vrte, a i po Grbavici i u Mostaru svih zadnjih godina uvijek bude simpatizera koji dodju u privatnoj reziji i gledaju utakmicu bez izazivanja i provociranja i nisu imali nikakvih problema osim kao sto iznad napisao dobacivanja od par bolesnika. Ne mozes osudit Sarajlije i Mostarce na osnovu par tih bolesnih isfrustriranih ljudi koji do podne vole samo sebe a od podne ne vole ni sebe, takvih je uvijek bilo i bit ce. Iskuliras ih i cao.
Slazem se s tobom vecinu sto si napisao, osim da se fkt lizete sa pitarima, vasa stvar, ali ne kontam zasto toliko.

RA i TM nisu slika klubova, na kraju krajeva oni su na tribinine sa najmanje posjetilaca, navijaju pa su u fokusu, logicno.

Primitivizam se demonstrirao u Zenici sa onim divljanjem, meni iskreno uzas, kao sto mi je uzas i dobacivanje nasih prema vama sto si gore naveo, ali nije bilo u broju kao vase u Zenici.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 avg 2023, 23:26

Kamaga11 je napisao/la:
30 avg 2023, 23:24
mozak je napisao/la:
30 avg 2023, 22:57
Nažalost, navijači Želje nisu dobrodošli na naš stadion.
Tome su prvo doprinjeli ljudi iz njihove Uprave koja se onako seljački ponjela prema našem klubu i našim navijačima.
Onda su njihovi navijači pjevali one gnuzne parole a naši ih postidili sa transom.
Zatim je nastavio onaj klown sa svojom predstavom.
Zahvaljujući sudijama, otišli su u Evropu koju bi mi igrali.
Ove sezone su nastavili u još većem ritmu lopovluka i seljakluka i zbog toga ih mrzimo.
Trenutno, nema mržeg kluba među veležovim navijačima.

Preporučujem navijačima Želje da ne dolaze u privatnom angažmanu.
Ja sam apsolutno protiv bilo kakvog nasilja!
Situacija je takva da se mogu očekivati pojedinačni ispadi.
Sta treba znaciti pjevali gnuzne parole?
:rol: :rol:

Pa pjevaju ljudi parole.

Ne pitaj kako :crazy:

BetonskiMozgovi
Kontakt:

Post Postao/la BetonskiMozgovi » 30 avg 2023, 23:27

Zvornicka je napisao/la:
30 avg 2023, 22:48
mostar_mo je napisao/la:
30 avg 2023, 22:41
Riquelme je napisao/la:
30 avg 2023, 22:28
Otkud ovoliki animozitet Željovci vs Rođeni..?! :cry:

Nije to ranije bilo..

Prvo su digli tenzije zbog tribine za gostujuce navijace ne bi li u toj prljavstini i peksinluku od izjava na tu temu izvukli prolaz.
Pa su nas onda nakon sto smo ih izbacili u kupu par kola poslije izvrijedjali najgrublje i najperdifnije spominjuci ratnog zlocinca Praljka.
Istovremeno su na istoku napali nase ljude sa porodicama koji su tu dosli da gledaju utakmicu.
Pa nas onda u toj istoj utakmici dobiju nakon onog famoznog faula nad nasim golmanom.

Zar treba vise? Ogadili bi se i materi koja ih je okotila a ne nama.
Tenzije ce sigurno u nedjelju biti na vrhuncu. Nadam se da se ipak necemo ponasati kao oni i napadat ljude sa porodicama ako dodju na utakmicu.
Smradu mostarski, kako tako lazes?
Nije istina ni za Praljka ni za porodice te koje spominjes. Vi nas mrzite jer ste kompleksasi najobicniji u cijim je glavama Velez veliki klub i to je jedina istina.
A ja vas licno mrzim od 2014. i skandiranja Bice Zeljo k**** sampion dok se Zeljeznicar ganjao sa vasim najvecim dusmanima za titulu. Tad ste pokazali ko ste, sta ste i ko vam je trn u oku.
Ja ih bemje od onog kamenjanja naših dok su ulazili na tribinu, nema većih pakaša. Što reče jedan iznad, umislili da su veliki klub a ono ništa, do skoro Prva liga Federacije, uđi izađi..

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 30 avg 2023, 23:27

E ovako..na Grbavici sam bio protiv Zeljeznicara najmanje 15 puta od 1996.godine i prve poslijeratne uzakmice.
Odgovorno tvrdim da nigdje veceg seljakluka, krkanluka i animoziteta prema nama nisam dozivio na tribinama. Bio je taj jedan period oko 2005.kad su odnosi bili ok , al uglavnom cigani bili i ostali.
Sjecam se istih tih primitivnih izljeva na sjeveru u nekoliko navrata , sta je rodjeni ba...sjedite dole jeboo vas Velez.
Ma romine prave , nisu oni Caci pjevali na derbijima poslije rata bezveze. Rominska ostavstina.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

hz35
Kontakt:

Post Postao/la hz35 » 30 avg 2023, 23:28

mitomanyyyy
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..

Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!

Addo1922
Kontakt:

Post Postao/la Addo1922 » 30 avg 2023, 23:29

Ne mrzimo vas,samo vas baš ne volimo zbog posljednih dešavanja

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 30 avg 2023, 23:29

KONTRASVIH je napisao/la:
30 avg 2023, 23:23
Koju ste utakmicu bojkotovali?
Greska, izvinjavam se. Bio je RA na toj tekmi, ali znam sigurno da se tek dva dana prije odlucilo da se ide jer tad savez odobrio tribinu, to sto nisu manijaci dosli to je njihova odluka. I sam znas da je RA zestoko bio protiv kaveza i onih nehumanih uslova, bilo je saopstenje i svak ga je mogao procitati. Nije ssmo RA bio protiv toga nego i svaki normalni navijac i zaljubljenik u fudbal. Najgora odluka zadnjih godina koju Velez donio je bila upravo onakva tribina.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 30 avg 2023, 23:29

mostar_mo je napisao/la:
30 avg 2023, 23:27
E ovako..na Grbavici sam bio protiv Zeljeznicara najmanje 15 puta od 1996.godine i prve poslijeratne uzakmice.
Odgovorno tvrdim da nigdje veceg seljakluka, krkanluka i animoziteta prema nama nisam dozivio na tribinama. Bio je taj jedan period oko 2005.kad su odnosi bili ok , al uglavnom cigani bili i ostali.
Sjecam se istih tih primitivnih izljeva na sjeveru u nekoliko navrata , sta je rodjeni ba...sjedite dole jeboo vas Velez.
Ma romine prave , nisu oni Caci pjevali na derbijima poslije rata bezveze. Rominska ostavstina.

Kud nemam pitarski ku rac, kako bi mi ga fanfloo priznaj.. steta jbg . Vrapcici away

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 30 avg 2023, 23:30

mostar_mo je napisao/la:
Kralju kakav animozitet niste nikom interesantni bili do ove zadnje utakmice protiv nas. U kakvim ti bajkama zivis da mi je znati.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 30 avg 2023, 23:30

Meraak1921 je napisao/la:
30 avg 2023, 23:29
mostar_mo je napisao/la:

Kud nemam pitarski ku rac, kako bi mi ga fanfloo , steta jbg . Vrapcici away
Podaj ga mami pa joj POMOZI BA
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

hz35
Kontakt:

Post Postao/la hz35 » 30 avg 2023, 23:32

mostar_mo je napisao/la:
30 avg 2023, 23:30
mostar_mo je napisao/la:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..

Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 30 avg 2023, 23:32

mostar_mo je napisao/la:
30 avg 2023, 23:30
mostar_mo je napisao/la:

Kme kmeeee, smije li se u Vrapcice, kazu da cete nas prebiti .. kaze neko ce gace skidati da ga stavlja u usta prije nasilja .. :rol: vrapcici buljasi rodjeni

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 30 avg 2023, 23:34

Belegija je napisao/la:
30 avg 2023, 23:33
mostar_mo je napisao/la:

Kud nemam pitarski ku rac, kako bi mi ga fanfloo priznaj.. steta jbg . Vrapcici away
Evo ti moj. Samo ga operi kasnije i vrati uredno ko sto sam ti i dao

Budi miraan Janezzzz, on o qrcu prica, e yebem ti Alija majq hahahahahaha

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Jadnimi i 24 gosta.