FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Steta sto su Zvezda i Partizan bili na RTS-u inace ova bagra nikad nebi napustila stadion . Mogao se jos koji komad uvaliti
Thomas Müller - Fußballgott
- SkyWallker
DUPLA KRUNA i kraj priče 

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
treba docekat finaliste 

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
TM87doboj je napisao/la:treba docekat finaliste
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Potpistu i tamo je napisao/la:cijela liga vec od kad se igra je navikla na domacinsko sudjenje, tako da nerviranja zbog realnih sudija ima i na Grbavici, Kosevu i u BL, Sirokom, Mostaru...Baltazar je napisao/la:ajd spaho je le.vat za njega mi nije cudno ali sta ovi sa ss.ba pisu za sudjenje, pa koje su to tacno odluke bile pa je sudjenje lose, ona "ruka" svrake, "nepostojeci" slobodni kod gola ili sta? njihovi igraci valjda navikli da im sviraju sve moguce pa samo padaju i dizu ruke a i navijaci isto tako ali ima usporeni snimak pa se sve lijepo vidjelo, usotalom daleko najgora odluka je ofside sviran kad smo isli 2 1 kojeg nije bilo
ljudi SU navikli da im se sudi svako padanje, i da im sudija pokloni 15 prilika za gol...
jbg nisam jednom cuo, "pa ovo samo nama na Grbavici moze svirati"(crveni karton, penal)
ili na KOsevu ..sudija lopov, hebo li ga Osim...
u Sirokom culi smo Karacica kako place,
evo i BL ,sudija sve kriv(pa najveca greska sudije je bila nepostojeci ofsajd u Zeljinoj kontri)...
isto je svukuda, ljudi ce se polahko pomiriti sa normalnim sudjenjem...
ne kazem da imamo kvalitetne sudije ali svakako da ce morati raditi posao najbolje sto znaju.
ZEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOO
Koliko je dugo Osim na klupi Želje?! Men se nekako čini 3 sezone, kolko nekako pratim. Mislim da je to rekord na ovim prostorima. Rad se na kraju uvijek isplati. I imat strpljenja.
Inače, čestitke Želji i navijačima!! Sretno u finalu i prvenstvu!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
tm8782 je napisao/la:Moje misljenje je da su oni linijskog sudiju zasuli kamenjem kad su vidjeli da je dosudio ofsajd koji nije postojao![]()
![]()
![]()
. Pa su ljudi zbog toga protestovali jer hoce da bude fer sudjenje
![]()
![]()
: D.
Bilo kako bilo idemo dalje, ali je sramota za borac i grad ovo sto se desava.

VOLIM TE ZELJO
Ako neko ima kontakt s igračima ili bilo kim, nek pokuša da nam javi kad dolaze otprilike. Fakat treba pokazat da nam je stalo !sajo10 je napisao/la:TM87doboj je napisao/la:treba docekat finaliste

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
opet se lafo huligani pokazali u njima najboljem svjetlu..
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- KB-TM87
- Kontakt:
Zajko Zeba pao sa neba 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Nadam se da ce nam uvaziti ovaj NIZ bez poraza i primljenog gola

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
oko 11 bi trebali stici u Sarajevo
probaj sa ...velid spaho voli ga plaho, stihoklepacneno je napisao/la:velid spaho voli ga pravo

- spielführer_21
- Kontakt:
Ovo je treća sezona. Hvala na čestitkamadubrava je napisao/la:Koliko je dugo Osim na klupi Želje?! Men se nekako čini 3 sezone, kolko nekako pratim. Mislim da je to rekord na ovim prostorima. Rad se na kraju uvijek isplati. I imat strpljenja.

Što se utakmice tiče, poprilično loša. Kod nas Nyema i Jamak kriminalno loši, posebno ovaj prvi- samo u prvih 5 minuta je 4 puta izgubio loptu na svojoj polovini, ali džaba kad domaći ne znaju. I da im je dosudio 3 penala, opet ne znaju. Inače sudija Arnautović solidan, puno je sjeckao igru, ali nikog nije oštetio. Pomoćni je oštetio Želju za čistu šansu, ali je dobio svoje par minuta poslije. Karma

Na ponašanje domaćih "navijača" se ne želim ni obazirati, samo Borcu štete i iskreno mi je drago zbog toga, jer im je u upravi isto ogromni seljak Šipovac. Mislim da smo izgubili jednog konkurenta na duže staze, od ovog se neće brzo oporaviti.
P.S. Umalo da zaboravim: Zajko Zeba pao s neba!

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- rastafarian
- Kontakt:
Ja lično odoh oko pola 11 pred stadion, valjda će doći još raje. treba im čestitati.. DUPLA KRUNA !
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
pa on leti?spielführer_21 je napisao/la:Ovo je treća sezona. Hvala na čestitkamadubrava je napisao/la:Koliko je dugo Osim na klupi Želje?! Men se nekako čini 3 sezone, kolko nekako pratim. Mislim da je to rekord na ovim prostorima. Rad se na kraju uvijek isplati. I imat strpljenja.
Inače, čestitke Želji i navijačima!! Sretno u finalu i prvenstvu!!![]()
Što se utakmice tiče, poprilično loša. Kod nas Nyema i Jamak kriminalno loši, posebno ovaj prvi- samo u prvih 5 minuta je 4 puta izgubio loptu na svojoj polovini, ali džaba kad domaći ne znaju. I da im je dosudio 3 penala, opet ne znaju. Inače sudija Arnautović solidan, puno je sjeckao igru, ali nikog nije oštetio. Pomoćni je oštetio Želju za čistu šansu, ali je dobio svoje par minuta poslije. Karma![]()
Na ponašanje domaćih "navijača" se ne želim ni obazirati, samo Borcu štete i iskreno mi je drago zbog toga, jer im je u upravi isto ogromni seljak Šipovac. Mislim da smo izgubili jednog konkurenta na duže staze, od ovog se neće brzo oporaviti.
P.S. Umalo da zaboravim: Zajko Zeba pao s neba!
-
- Kontakt:
svi u Dolinu protiv OlimpiCa...zar nisu zasluzili nasi momci pun Jug i Sjever
- spielführer_21
- Kontakt:
That's right, sir!tu i tamo je napisao/la:
pa on leti?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.