FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
nema potrebe da istresa kes kad su dugovi reprogramirani. treba samo nastaviti placati i polako.
stojanovic je po meni dobra opcija, stanic jos bolja, ali ne znam koliko je ovaj drugi realan.
puno je posla pred njima, ne ide nista preko noci.
stojanovic je po meni dobra opcija, stanic jos bolja, ali ne znam koliko je ovaj drugi realan.
puno je posla pred njima, ne ide nista preko noci.
-
Lekqqq1921
- Kontakt:
E stvarno ne znam onda, od ljudih blizu strateškog partnera sam saznao za Stanića, a za Slavišu nisam čuoVeteranSA je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:35A možda je i obratnoLekqqq1921 je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:32Za Stanića je istina, a za Stojanovića nisam siguranArma00 je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:08"Dolaskom bogatog Sanina Mirvića očekuju se brojne promjene unutar kluba, tima i trenerskog štaba, a očekuje se da će glavni trener biti Slaviša Stojanović, poznati slovenski stručnjak . Ulogu sportskog direktora sarajevskog kluba sada će obavljati Hrvat Mario Stanić ."
Prenose slovenci..
Prije ce Slavisa nego Stanic.Lekqqq1921 je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:59E stvarno ne znam onda, od ljudih blizu strateškog partnera sam saznao za Stanića, a za Slavišu nisam čuo
Fk Željezničar.
- gegenpressing
- Kontakt:
Slaviša trener a pregovara se sa tri baš baš jaka imena za poziciju SD/sportskog savjetnika.Lekqqq1921 je napisao/la: ↑28 dec 2025, 12:59E stvarno ne znam onda, od ljudih blizu strateškog partnera sam saznao za Stanića, a za Slavišu nisam čuo
Imaju i ponude za neke igrače al o tom potom.
Brohra ribo se...
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Mirvic nije ni stigao , vec poceli o nekakvim imenima? Sta vam je
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ne znam šta bih rekao za Slavišu..
Ima stvarno bogatu karijeru i iskustvo, a opet sa druge strane Adžem ga pojeo sa igračima koji 8.tekmi zaredom u prvenstvu ne mogu pobjediti..
Ima stvarno bogatu karijeru i iskustvo, a opet sa druge strane Adžem ga pojeo sa igračima koji 8.tekmi zaredom u prvenstvu ne mogu pobjediti..
Tek kad bude sve ozvaniceno onda treba pricati o imenima.
Mislim da je potreban neko ko poznaje domacu ligu jer sigurno necemo krenuti napad na titulu ovog proljeca niti sljedece godine. Sto se mene tice i bolje da se stvari rade sporije ali kvalitetnije kako bismo imali zdrave temelje da za par godina imamo samoodrziv klub uz dodatni priliv od Sanina. Tako su i klub i on veoma zadovoljni, a mi navijaci napokon mozemo izaci iz grca i gledanja sredine tabele.
Nista nece moci preko noci. Ne znam ni jel pametno odmah krenuti sa velikim imenima i novcem jer neminovno je da ce morati biti gresaka iz kojih se treba uciti, da li uciti tako sto ulozis sve odmah i na jakim ljudima ili postepeno, ne znam. Uostalom, onaj ko ima pare i ulaze ih valjda zna bolje od nas a sigurno i bolje od garnitura ljudi u proteklih nekoliko godina.
Mislim da je potreban neko ko poznaje domacu ligu jer sigurno necemo krenuti napad na titulu ovog proljeca niti sljedece godine. Sto se mene tice i bolje da se stvari rade sporije ali kvalitetnije kako bismo imali zdrave temelje da za par godina imamo samoodrziv klub uz dodatni priliv od Sanina. Tako su i klub i on veoma zadovoljni, a mi navijaci napokon mozemo izaci iz grca i gledanja sredine tabele.
Nista nece moci preko noci. Ne znam ni jel pametno odmah krenuti sa velikim imenima i novcem jer neminovno je da ce morati biti gresaka iz kojih se treba uciti, da li uciti tako sto ulozis sve odmah i na jakim ljudima ili postepeno, ne znam. Uostalom, onaj ko ima pare i ulaze ih valjda zna bolje od nas a sigurno i bolje od garnitura ljudi u proteklih nekoliko godina.
Ove sezone treba ciljat kup i top 3.Orvel je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:53Tek kad bude sve ozvaniceno onda treba pricati o imenima.
Naredne sezone ne vidim zašto ne bi mogli napast titulu ako suđenje bude iole korektno. Ko zna gdje bi i sada bili da nismo brutalno pokradeni u Širokom, od tada je sve krenulo nizbrdo.
-
enterofuryl
- Kontakt:
pojeo ga prvo poluvrijeme na grbaviciavalPacidoroP je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:39Ne znam šta bih rekao za Slavišu..
- jointunija
- Kontakt:
To je i bit,moramo se ugurati u savez,prioritet br.1.Arma00 je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:56Ove sezone treba ciljat kup i top 3.Orvel je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:53Tek kad bude sve ozvaniceno onda treba pricati o imenima.
Naredne sezone ne vidim zašto ne bi mogli napast titulu ako suđenje bude iole korektno. Ko zna gdje bi i sada bili da nismo brutalno pokradeni u Širokom, od tada je sve krenulo nizbrdo.
Za sad hercegovci drže primat na relaciji Nikšić-Kaplan-Savez,to smo mogli vidjeti u obe naše međusobne utakmice i još se kesere kako su nas "spengali".
Zadnja izmjena: jointunija, dana/u 28 dec 2025, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
Lekqqq1921
- Kontakt:
Sanin na plazamaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:37Mirvic nije ni stigao , vec poceli o nekakvim imenima? Sta vam je
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Pozdrav plava braco!
Ne pravi ražanj dok je zec u sumi, jos uvijek ne znamo kad je zvanični pocetak realizacije strateškog partnerstva, ne znamo sta buduci investitor planira. Nagađamo po forumu, kidamo živce dok naši prvotimci uzivaju u novogodišnjim praznicima, mozda bi se trebali ugledati na njih i sacekati da se ovo slegne, malo odmoriti od svega do početka priprema i zvanični informacija od strane kluba.
Ne pravi ražanj dok je zec u sumi, jos uvijek ne znamo kad je zvanični pocetak realizacije strateškog partnerstva, ne znamo sta buduci investitor planira. Nagađamo po forumu, kidamo živce dok naši prvotimci uzivaju u novogodišnjim praznicima, mozda bi se trebali ugledati na njih i sacekati da se ovo slegne, malo odmoriti od svega do početka priprema i zvanični informacija od strane kluba.
Svakom bi se isto dogodilo prva tekma sezone sa novim trenerom, grotlo Grbavice, zatim kad smo dosli u Koper oducio nas od fudbala. Mogli nam 5/6 zabiti..avalPacidoroP je napisao/la: ↑28 dec 2025, 13:39Ne znam šta bih rekao za Slavišu..
Fk Željezničar.
Haris ne djeluje lose za napadaca, za pocetak. Pristojna karijera.
Fk Željezničar.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Dobar interviju, ali šteta što je ovaj momak poprilično nespreman. Pretvorio je ovo u pregled nastupa na velikim takmičenjima bivše države 70-ih i 80-ih. Morao se dotaknuti i PL ipak je radio interviju sa najtrofejnijim trenerom tog takmicenja. Ali od Brke uvijek nešto čuješ o Želji što si ili zaboravio ili prvi put čuješ. Pa tako i ovo da smo bili generalna proba Kamerunu za SP
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
- dubioza144
- Kontakt:
Pa jel imamo trenutno nekog igraca kojem istice ugovor ?
Roncevic, Sutkovic, Obradov, Sukilovic, Memisevic, Pejic, Simoni, Radovac, Krpic, Konings, Rakic, Kolic out a na ljeto rijesit se Boljevica, Vinija, Trupea, Odinake, Garcevica, Jaganjca, Ibrahima, Lagumdzije, Šabića ukoliko do tad neko od njih ne izleti u prvi plan a dabogda.
Roncevic, Sutkovic, Obradov, Sukilovic, Memisevic, Pejic, Simoni, Radovac, Krpic, Konings, Rakic, Kolic out a na ljeto rijesit se Boljevica, Vinija, Trupea, Odinake, Garcevica, Jaganjca, Ibrahima, Lagumdzije, Šabića ukoliko do tad neko od njih ne izleti u prvi plan a dabogda.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Ne znam kakva je situacija sa Lagumdžijom samo, ni transfermarktet ne zna. Kada je dolazio zimus pisalo se o jednogodišnjem ugovoru. Mislim da je on igrač kojem eventualno ističe ugovor.dubioza144 je napisao/la: ↑28 dec 2025, 15:14Pa jel imamo trenutno nekog igraca kojem istice ugovor ?
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Vidio najavu u cetvrtak da je u petak u 20 i zaboravim.Hvala na podsjetniku.
Brko iz druge galaksije!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AhmedNurudin, Bonton, DinGospo21, Pact1921 i 67 gostiju.