BoixosNois1899 je napisao/la:Nek' oni izjavljuju šta god hoće ali mi se iz Grčke ne smijemo vraćati bez bodova, barem jednog.
Ako izgubimo, mi smo prokockali kvalifikacije i onda ide isti scenarij kao i prošle kvale za EP.
I ja smatram da nećemo sigurno izgubiti. Valjda se i Meša opametio pa će izvesti formaciju 4-2-3-1. Ne može valjda dva puta biti konj. Razumijem da mu je problem pošto je Ibišević u odličnoj formi, da Đurić u repki igra mnogo bolje nego u klubu pa bi u pomenutoj formaciji on bio tek treća opcija i ostao bez minutaže, ali činjenica je i to da u formaciji 4-4-2 jedan manje igrač je u vezi i teško se parira formaciji 4-2-3-1 pogotovo što je i Medunjanin u sastavu pa onda imamo faktički 2 igrača manje u veznom redu i ne možemo parirati iole ozbiljnijoj repki. Što se tiče odbrane zadržao bih postojeću iako se Spahić i Zukanović nisu proslavili protiv Belgije. U vezi Pjanića bih ipak stavio na CM, on je sam izjavio da se tu najbolje snalazi i da tu poziciju najviše voli da igra. Na OM bih stavio Milićevića koji bi mogao biti iznenađenje za Grke jer oni očekuju Medunjanina. Hajrovića bi koristio kao džokera...
Otprilike ovako: Begović - Vranješ, Spahić, Zukanović, Kolašinac - Cimirot(Jajalo), Pjanić - Višća(Hajrović), Milićević, Lulić - Džeko.