Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

pinoglavi
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la pinoglavi » 09 nov 2016, 19:12

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Pape je sigurno mislio na povredu Medunjanina. :D Mesa je uvjeren kako je u stanju ganjati negativan rezultat iz Atine u Zenici ukoliko se desi da imamo isti broj bodova. Njihov selektor je rekao najrealniju i najpametniju stvar.
Ja samo ne znam zašto su bitne te izjave.
Da je izjavio kako nam je u Grckoj kljucna utakmica sralo bi se jer je stavio ogroman pritisak na igrace. Jebga, takav smo narod :bih:
Nad tobom sunce najljepše sja

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 09 nov 2016, 19:28

COYS je napisao/la:slika
slika

:rol:
Ukr'o od Juke. :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 nov 2016, 19:36

pinoglavi je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Pape je sigurno mislio na povredu Medunjanina. :D Mesa je uvjeren kako je u stanju ganjati negativan rezultat iz Atine u Zenici ukoliko se desi da imamo isti broj bodova. Njihov selektor je rekao najrealniju i najpametniju stvar.
Ja samo ne znam zašto su bitne te izjave.
Da je izjavio kako nam je u Grckoj kljucna utakmica sralo bi se jer je stavio ogroman pritisak na igrace. Jebga, takav smo narod :bih:
Bezmudi narod, osudjen da dok postoji izigrava moralne pobjednike i prica "bilo je za dlaku", "ovaj ili onaj nas zayebao".
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 nov 2016, 19:40

Izmedju ostalog :D
Nad tobom sunce najljepše sja

provokatorII
Kontakt:

Post Postao/la provokatorII » 09 nov 2016, 19:40

Skoro nikad ne prognoziram, ali nekako ovaj put mislim da nam Grci nisu protivnik po mjeri. Ako odigramo bez straha i kalkulacija, uzimamo ih i u Grckoj i kod nas.
Plasim se samo od naseg poznatog precijenjivanja protivnika, pa da nas ne nafiluju kao i Belgijci. I sada tvrdim da smo kao reprezentacija ravnopravni sa Belgijom (ne kazem igracki, nego timski). Do muda je. Ta muda bi trebali napokon pokazati Grcima.

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 12 nov 2016, 11:18

Da.. ravnopravni smo sa reprezentacijom koja na svakoj poziciji ima barem po dva igrača, dok mi nemamo ni 5 kvalitetnih za prvih 11, te nam jos sve zavisi od njihove trenutne forme.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 12 nov 2016, 12:29

Nek' oni izjavljuju šta god hoće ali mi se iz Grčke ne smijemo vraćati bez bodova, barem jednog.
Ako izgubimo, mi smo prokockali kvalifikacije i onda ide isti scenarij kao i prošle kvale za EP.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la Krivaja » 13 nov 2016, 09:14

Urbinato je napisao/la:Da.. ravnopravni smo sa reprezentacijom koja na svakoj poziciji ima barem po dva igrača, dok mi nemamo ni 5 kvalitetnih za prvih 11, te nam jos sve zavisi od njihove trenutne forme.
Djelimično si u pravu, ali oni nemaju ni približno klase kao što su Džeko i Pjanić!

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 13 nov 2016, 09:43

Krivaja je napisao/la:
Urbinato je napisao/la:Da.. ravnopravni smo sa reprezentacijom koja na svakoj poziciji ima barem po dva igrača, dok mi nemamo ni 5 kvalitetnih za prvih 11, te nam jos sve zavisi od njihove trenutne forme.
Djelimično si u pravu, ali oni nemaju ni približno klase kao što su Džeko i Pjanić!
Krivaja, strah me da nisi upratio o cemu je rijec. Ljudi pisu o belgiji a ne o timu grcke.
Nadam se da je to u pitanju jer naravno da belgija ima zvijezde i vece od pjanica i dzeke dok opet grcka, nema.

Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la Krivaja » 13 nov 2016, 09:50

BoixosNois1899 je napisao/la:Nek' oni izjavljuju šta god hoće ali mi se iz Grčke ne smijemo vraćati bez bodova, barem jednog.
Ako izgubimo, mi smo prokockali kvalifikacije i onda ide isti scenarij kao i prošle kvale za EP.
I ja smatram da nećemo sigurno izgubiti. Valjda se i Meša opametio pa će izvesti formaciju 4-2-3-1. Ne može valjda dva puta biti konj. Razumijem da mu je problem pošto je Ibišević u odličnoj formi, da Đurić u repki igra mnogo bolje nego u klubu pa bi u pomenutoj formaciji on bio tek treća opcija i ostao bez minutaže, ali činjenica je i to da u formaciji 4-4-2 jedan manje igrač je u vezi i teško se parira formaciji 4-2-3-1 pogotovo što je i Medunjanin u sastavu pa onda imamo faktički 2 igrača manje u veznom redu i ne možemo parirati iole ozbiljnijoj repki. Što se tiče odbrane zadržao bih postojeću iako se Spahić i Zukanović nisu proslavili protiv Belgije. U vezi Pjanića bih ipak stavio na CM, on je sam izjavio da se tu najbolje snalazi i da tu poziciju najviše voli da igra. Na OM bih stavio Milićevića koji bi mogao biti iznenađenje za Grke jer oni očekuju Medunjanina. Hajrovića bi koristio kao džokera...
Otprilike ovako: Begović - Vranješ, Spahić, Zukanović, Kolašinac - Cimirot(Jajalo), Pjanić - Višća(Hajrović), Milićević, Lulić - Džeko.

Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la Krivaja » 13 nov 2016, 10:47

babino je napisao/la:Krivaja, strah me da nisi upratio o cemu je rijec. Ljudi pisu o belgiji a ne o timu grcke.
Nadam se da je to u pitanju jer naravno da belgija ima zvijezde i vece od pjanica i dzeke dok opet grcka, nema.
Da, mislio sam da se Grčkoj piše! Nisam dugo bio na forumu i pratio, razočaran Mešinom odlukom da počne 4-4-2. Pisao sam da bi to bilo ravno samoubistvu i to nam se, na kraju i desilo. Razumijem ja da bi i u 4-2-3-1 formaciji teško izborili pozitivan rezultat, ali ovako smo doživjeli debakl. I ne znam kako Meša koji je trener profesionalac i nekadašnji vrlo uspješan fudbaler-reprezentativac (što znači da je u karijeri radio sa vrhunskim trenerima) to odmah nije znao kad ja kao laik i nekadašnji igrač amater odmah sam znao šta nas čeka...

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 13 nov 2016, 12:04

provokatorII je napisao/la:Skoro nikad ne prognoziram, ali nekako ovaj put mislim da nam Grci nisu protivnik po mjeri. Ako odigramo bez straha i kalkulacija, uzimamo ih i u Grckoj i kod nas.
Plasim se samo od naseg poznatog precijenjivanja protivnika, pa da nas ne nafiluju kao i Belgijci. I sada tvrdim da smo kao reprezentacija ravnopravni sa Belgijom (ne kazem igracki, nego timski). Do muda je. Ta muda bi trebali napokon pokazati Grcima.
poslje blamaze od 4-0 ti pises ovakve stvari??ravnopravi sa belgijancima??visca ravnpravan sa hazardom,bega ravnopravan sa thibom,lulic ravnopravan sa carascom,.,.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 13 nov 2016, 20:46

**** ga Jajalo i dva spica u usta vise
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 13 nov 2016, 21:35

paulus je napisao/la:**** ga Jajalo i dva spica u usta vise
Nadam se da si otisao u WC da se stidis.
Glory Glory Man United

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 13 nov 2016, 22:12

Daduli je napisao/la:
paulus je napisao/la:**** ga Jajalo i dva spica u usta vise
Nadam se da si otisao u WC da se stidis.
Ne provaljuj se i dalje ovo ne lici ninasta , tuga je da ovaku Grcku ne rasturimo a trebali su nam ga zabit dosad
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 13 nov 2016, 22:41

Daj otkaz. Fkt uvesti Bičakčića umjesto Hajrovića u trenucima kad imaš gore sve otvoreno za kontre. Bravo uhljupe.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 13 nov 2016, 22:42

pizdurino ruzna, ebo li ti pickasti primjer utakmice sve, ebo li ti Bicakcic sve pickasto

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.