FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
59
30%

Ukupno glasova: 195

ubipara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ubipara » 22 apr 2023, 16:35

Evo izasao clanak da trava uopste nije spremna za igru i da ima razlike izmedju podloge na kosevu i u bl. Ma hajd dobro je vazno je da se vracamo na kosevo, dodje ti ga isto kao ma dobro je samo nek ne puca

Uinatsvima
Kontakt:

Post Postao/la Uinatsvima » 22 apr 2023, 16:48

ubipara je napisao/la:
22 apr 2023, 16:35
Evo izasao clanak da trava uopste nije spremna za igru i da ima razlike izmedju podloge na kosevu i u bl. Ma hajd dobro je vazno je da se vracamo na kosevo, dodje ti ga isto kao ma dobro je samo nek ne puca
Naravno da ima i već dugo se upozorava na to, ali šta ces kad imamo pudlice i kuyice u upravi koje samo glavom znaju klimati
NO FEAR

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 22 apr 2023, 16:52

ubipara je napisao/la:
I onda neko kaže ne mogu bez Sarajeva ili ne navijam za ljude već klub 🤦🏻
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 apr 2023, 16:56

I na viber se poceli javljat raji :rol: :rol: :rol:

Ovakva mobilizacija ni za Atalantu nije bila...
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 22 apr 2023, 16:58

napoleon72 je napisao/la:
22 apr 2023, 16:56
I na viber se poceli javljat raji :rol: :rol: :rol:

Ovakva mobilizacija ni za Atalantu nije bila...
Evo jos jedna :rol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 apr 2023, 17:03

slika

Đozo: Ja sada i ovim putem postavljam pitanja NS BiH, zašto je prošivanje trave prekinuto, zašto se firma iz Holandije povukla i zašto nisu mogli da urade taj završni hibridni sloj u svim njegovim obaveznim i propisanim fazama. Postoje snimci, a i znamo da se trava i podloga na stadionu zalijevala i u vrijeme obilnih padavina, čak istovremeno i sa prskalicama iz cisterni, kako bi se razmekšala podloga, ali ni to nije pomoglo da se ovaj projekt postavljanja trave uradi do kraja, jer jednostavno specijalno dovezene mašine kojim se trebao prošiti travnjak i okončati njegovo postavljanje to nisu mogle uraditi na ovakvo tvrdu podlogu

Ja sam se naravno konsultovao i s ekspertima kojima je ovo struka i koji u svom životu imaju bogato iskustvo u ovim poslovima, te sam od njih saznao da će za održavanje trave koja je postavljena na stadionu "Asim Ferhatovi Hase" biti potrebno deset puta više novca nego za onu u Banjoj Luci. Jednostavno će se ova trava koja je postavljena na ovako tvrdu podlogu morati zalijevati svaki drugi dan, također će se morati dohranjivati specijalnim đubrivima prilikom svakog zalijevanja, zašto će, po njihovoj procjeni, trebati mnogo više novca za održavanje dok će za onu u Banjoj Luci trebati deset puta manje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 22 apr 2023, 17:08

Zukanovic je napisao/la:
22 apr 2023, 16:05
U19 nakon 45min.

0-3

Lamadžema Kenan 18'
Pramenković Seid 37'
Nurković Bakir 44'
0-5 na kraju

Lamadžema Kenan 18'
Pramenković Seid 37'
Nurković Bakir 44'
Bijelonja Nermin 66', 83'

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 22 apr 2023, 17:25

miky_hz je napisao/la:
22 apr 2023, 17:03
slika

Đozo: Ja sada i ovim putem postavljam pitanja NS BiH, zašto je prošivanje trave prekinuto, zašto se firma iz Holandije povukla i zašto nisu mogli da urade taj završni hibridni sloj u svim njegovim obaveznim i propisanim fazama. Postoje snimci, a i znamo da se trava i podloga na stadionu zalijevala i u vrijeme obilnih padavina, čak istovremeno i sa prskalicama iz cisterni, kako bi se razmekšala podloga, ali ni to nije pomoglo da se ovaj projekt postavljanja trave uradi do kraja, jer jednostavno specijalno dovezene mašine kojim se trebao prošiti travnjak i okončati njegovo postavljanje to nisu mogle uraditi na ovakvo tvrdu podlogu

Ja sam se naravno konsultovao i s ekspertima kojima je ovo struka i koji u svom životu imaju bogato iskustvo u ovim poslovima, te sam od njih saznao da će za održavanje trave koja je postavljena na stadionu "Asim Ferhatovi Hase" biti potrebno deset puta više novca nego za onu u Banjoj Luci. Jednostavno će se ova trava koja je postavljena na ovako tvrdu podlogu morati zalijevati svaki drugi dan, također će se morati dohranjivati specijalnim đubrivima prilikom svakog zalijevanja, zašto će, po njihovoj procjeni, trebati mnogo više novca za održavanje dok će za onu u Banjoj Luci trebati deset puta manje.
Nama ćumur podloga
ISTINA ZA VEDRANA!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 22 apr 2023, 17:27

Svi na Kosevo igra Sarajvo :clap: Sta hoce ovi HZ nije im valjala Sabrina otjerala Kesoljuba. Nevalja Ajla nije htjela Kesoljuba vratit na klupu.Gospodo eno vam Igman tamo vam je ljubimac pa navijaj te pustite nas da gledamo nasu svetinju. PROCICE SVE I HUSREF I AJLA I MIRVIC I SVI KOJI SU BILI I BIT CE SAMO FK SARAJEVO OSTAJE DO GROBA :bih:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 22 apr 2023, 17:29

Nisu ni trebali raditi teren, kakvih ima u drzavi nas je bio zlatan. Prece nam je bilo natkriti jednu tribinu da ne kisnemo.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 22 apr 2023, 17:31

Cuj borba za Klub ali samo bojkotom na Kosevu, na gostovanja mozemo.
Horde zla :rol:

Grozno je ovo sa terenom, sve ce biti dobro do jeseni, onda isto kao i prijasnji teren…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 22 apr 2023, 17:33

miky_hz je napisao/la:
22 apr 2023, 17:03
slika

Davno sam rekao da ovo samo fino podici, bagerima raskloniti i uraditi SVE ISPOCETKA!
Ovo hladni asfalt u vrecama.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 22 apr 2023, 17:33

mnon46 je napisao/la:
22 apr 2023, 14:01
NisamInSajder je napisao/la:
22 apr 2023, 13:40
mnon46 je napisao/la:
22 apr 2023, 13:36

Da mu Drogbu dovedeš na špica on mu je ne bi dao, bezobrazan je i sebičan, kao "desetka" i "kreativac" nema smisla da su to dvije najizraženije karakteristike.
To je do trenera. Kakvu mu slobodu daš, a i sebičnost se može lako izbit. Bezobrazan je i sebičan, jer upravo misli da se sve vrti oko njega, malo plaćeni članci, malo to što njegova mahala vlada klubom pa ima zaštitu. Ali, kad bi bio trener koji bi znao da ga spusti i usmjeri kako treba, bio bi odličan igrač.
Naravno, svi bi mi voljeli da on ima statistiku Rahmanovića, da mu aplaudiramo poslije svake tekme, al džaba kad od njega nema ništa. Ljudi su ovdje ubijeđeni da ga se mrzi jer je Varešanović.
Nešto se ne sjećam da se aplaudiralo Rahmanovicu prvu i dobrim djelom druge sezone dok je bio kod nas a dugo vremena je i on lutao po Sloveniji kao igrač sa klupe.

Složio bi se sa Najveće radosti da se pogrešno koristi u ovom sistemu i da mu je babukq učinio medvjedzu uslugu.
Njemu bi najbolje bilo da sto prije ode iz kluba a mi da ga prodamo za bud zasto, s tim da mu se stavi klauzula pa ako se probudi i napravi neki transfer da se može naplatiti ovo sto smo ga trpili.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 22 apr 2023, 17:34

muhamedhulk je napisao/la:
22 apr 2023, 17:31
Cuj borba za Klub ali samo bojkotom na Kosevu, na gostovanja mozemo.
Horde zla :rol:

Grozno je ovo sa terenom, sve ce biti dobro do jeseni, onda isto kao i prijasnji teren…
Drži se ti bayerna eno izgubio
ISTINA ZA VEDRANA!

Herson

Post Postao/la Herson » 22 apr 2023, 17:36

Zamisli, lik koji na avataru ima Mia san mia sliku i kojem u potpisu stoji "FC Bayern Rekordmeister", pokusava ismijavati nekoga. Ides li ti kad na gostovanja ili samo cekas besplatan ulaz na Kosevu??

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 apr 2023, 17:42

Tatamata1946 je napisao/la:
22 apr 2023, 17:29
Nisu ni trebali raditi teren, kakvih ima u drzavi nas je bio zlatan. Prece nam je bilo natkriti jednu tribinu da ne kisnemo.
Pa nismo mogli birat sta cemo, nije nam savez bon dao pa da uplatimo sta nam treba
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 22 apr 2023, 17:46

sarajevski je napisao/la:
22 apr 2023, 14:23
:!:
- FKS -

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 22 apr 2023, 17:55

robertkosar je napisao/la:
22 apr 2023, 17:27
Svi na Kosevo igra Sarajvo :clap: Sta hoce ovi HZ nije im valjala Sabrina otjerala Kesoljuba. Nevalja Ajla nije htjela Kesoljuba vratit na klupu.Gospodo eno vam Igman tamo vam je ljubimac pa navijaj te pustite nas da gledamo nasu svetinju. PROCICE SVE I HUSREF I AJLA I MIRVIC I SVI KOJI SU BILI I BIT CE SAMO FK SARAJEVO OSTAJE DO GROBA :bih:
Mijenjaj potpis :bih:
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 22 apr 2023, 17:59

Uinatsvima je napisao/la:
22 apr 2023, 16:48
ubipara je napisao/la:
Naravno da ima i već dugo se upozorava na to, ali šta ces kad imamo pudlice i kuyice u upravi koje samo glavom znaju klimati
Ne znam bas dali je do nasih u upravi. Vise mi ovo izgleda kao da je savez namjerno ovo napravio jer nije moguce da jedan klub dobije jednu podlogu a drugi klub neku drugu. Vise je ovo maslo saveza i opcine centar jer su oni bili ukljuceni u radove. Ali eto, vazno je da se vracamo na “nas” stadion nakon vise od 8 mjeseci al ebo to sto su radovi pogresno postavljeni i nisu dovrseni do kraja. Ma samo nek ne puca

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 22 apr 2023, 18:05

Postoje objektivni razlozi pa nam je teren sfuseren !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.